עבור לתוכן

מחפש המלצה: נגן mp3 וסרטים לסלון

Featured Replies

פורסם

שלום!

המטרה שלי הוא שיהיה לי מכשיר אחד בבית שמכיל את כל השירים והסרטים, ושאוכל לחבר אותו לטלויזיה / מערכת.

אני לא רוצה לחבר את המחשב למערכת, כי הוא נמצא בחדר אחר, ולכן רעיון המדיה סנטר נופל מיד. חוצמזה אני רוצה משהו שגם אוכל לקחת החוצה.

מצד שני, אני לא רוצה לקנות אייפוד כי זה תומך רק ב-quicktime ולא ב-divx ודומיו (אני צודק?), ולא תומך בעברית.

מה ההמלצה? איזה נגן מבוסס דיסק קשיח (80GB מינימום) מנגן את כל הפורמטים של mp3 וגם וידאו, ויש לו יציאת אודיו ווידאו?

תודה!

DF

פורסם

cowon A2/A3

פורסם
  • מחבר

תודה! בודק את זה עכשיו

פורסם

cowon A2/A3

תומך

בתור אחד שיש לו את הנגן... תומך ברוב הפורמטים הידועים לאדם

פורסם
  • מחבר

מה עם עברית? נתמך/פועל/הפוך?

פורסם

תומך בעברית, פועל רגיל "ישר"

אני רק לא זוכר אם הוא קורא SRT או פורמט אחר, בכל מקרה בין הפורמטים אפשר לעבור באמצעות תוכנות יעודיות קלות

יש לך גם שליטה די מלאה בכתוביות. גודל, צבע, סנכרון

פורסם
  • מחבר

בקשר לעברית, אני שואל כי קראתי איפושהו שאם מעתיקים לשם קבצים עם שמות בעברית, או עם mp3 tag בעברית, הוא עושה בעיות - זה נכון?

פורסם

את הTAGים אני לא יכול לבדוק כי אין לי שירים בעברית (מה לעשות) אבל את נושא הקבצים בדקתי עכשיו ולהלן המסקנות:

כשהשפת מערכת מוגדרת כאנגלית השמות קבצים הפוכים, אבל ברגע שמשנים את השפה לעברית הכיוון של כל התצוגה משתנה והקבצים נקראים באופן תקין

פורסם
  • מחבר

זה מספיק טוב בשבילי! תודה על הבדיקה!

פורסם

אין בעיה, אם יש לך עוד שאלות על הנגן מוזמן לדבר איתי... אחד הנגנים הכי טובים שקניתי עד היום

פורסם

יש גם אופציות מתקדמות יותר לבית ארכוס. סדרה 5 החדשה שלהם או הסדרות הישנות יותר עם ה-DOCK.

פורסם

למרות שהארכוס הם נגנים מעולים הפילוסופיה שלהם היא זוועה "קנה נגן, עכשיו קנה אביזר... עוד אביזר... עוד תוכנה... ועוד תוכנה"

הA3 בא מוכן מראש, לא צריך לקנות לו כלום (חוץ אולי מנרתיק) לארכוס צריך מתאם לחיבור לTV, פלאגים לניגון פורמטים והיד נטויה

עכשיו בדקתי רק בשביל הכיף:

DVR Snap on בשביל שאפשר יהיה להקליט - 80$

FM Remote בשביל שיהיה רדיו - 30$

פלאגים לצפיה בפומרטי - 20$

קיצר עוד 130$ על מה שA3 מביא בחינם...

פורסם
  • מחבר

טוב קודם כל תודה - קניתי A3 היום בהמלצתכם - יש לי יומולדת עוד שבועיים אז אשתי הרשתה לי :lol:

המכשיר נראה ועובד פיקס, ועכשיו יש לי שתי שאלות:

1. תוכנת ה-jetaudio שבאה איתו לא מכירה עברית - יש מצב ש(א) יש תמיכה של התוכנה בעברית, או (ב) אני יכול לעשות סינק ל-cowon מתוכנה אחרת כמו itunes?

2. זה רק נדמה לי, או שהווליום שיוצא הוא מאוד נמוך, אפילו אם הגברתי עד הסוף?

שוב תודה!

DF

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים