פורסם 2009 באפריל 2216 שנים קיבלתי היום מחשב נייד חדש LENOVO T500 אחלה מחשב, אבל יש משהו שאני לא מצליח.. יש לו 2 כרטיסי מסך אחד פשוט ואחד טוב ATI 3650איך אני מחליף בינהם? אני על האיכות הכי גבוהה של המחשב והכרטיס הATI לא מתפקד כשורה.. מה צריכים לעשות כדי להפעיל אותו?תודה
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים לפי ביקורת שנתקלתי בה, קיים איקון מסויים בטסקבר שאחראי על ההחלפה בין המובנה ל3650 (אם לא העפת אותו בטעות).
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר חיפשתי בכל אייקון אפשרי.. בשום מקום לא ראיתי משהו דומה למה שאמרת... הדבר הכי הגיוני שחשבתי עליו היה להעביר את הצריכת חשמל למקסימום פרפורמנסאבל זה לא עזר... בנוסף ב-Device Manager ה-ATI מופיע עם סימן קריאה כאילו שהוא לא מותקן כראוי ואין לי מושג איפה יש דרייבר ספציפי שלו. אז עשיתי עדכון דרייבר דרך האינטרנט והוא אמר לי שהדריבר עדכנילמישהו יש מושג?
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר חיפשתי ולא מצאתי.. עשיתי ריסטרט למחשב וקיבלתי הודעה בהפעלה בהתחלה זה הפרינט סקרין שלהמשהו לא בסדר.. אבל אני לא יודע מה[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים לי יש W500 ואני משער שזה זהה ... אצלי אני מחליף בין כרטיסי המסך בכך שאני לוחץ על הסימן של הסוללה בצד שמאל למטה.. צילמתי לך את זהhttp://img13.imageshack.us/img13/5677/73142653.jpgאני לוחץ על הסימן של הסוללה הירוקה (איפה שרשום 100 אחוז)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.