פורסם 2009 באפריל 2216 שנים שיש לי ווירוסים גם בזיכרון וגם בקבצי הפעלה של וויסטאכול תוכנות האנטי ווירוס NOD+AVAST+AVGראוי לציין שבלוח אם שלי התקלקל סלוט של אחד הזכרונותתודה
פורסם 2009 באפריל 2216 שנים מחבר Iv0ry -לאפירמטתי את הכונן שבוא התקנתי את ויסטה NFTSלאחר שבתחילת ההתקנה המערת מצאה שיש לי XPפירמוט מלאתודה
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים רגע אני לא מבין עשית שידרוג מXP לויסטה והתקנת את הויסטה על המערכת הישנה שלך עם כל התחלואים שלה?? לא עושים כזה דבר :nono: מערכת הפעלה אתה מתקין נקי ומוחק את הישנה לגמרי (פורמט בתהליך הראשוני ) לדעתי עליך למחוק הכל ולהתקין את הויסטה נקי.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים ^^^ הוא פרמט את הכונן עליו הוא התקין את מערכת ההפעלה, אין צורך לפרמט יותר מזה. ומבחינת המערכת שלו, איך אתה יודע שהיא ישנה? זה שהיה לו XP לא מהווה שום אינדיקציה למערכת שיש לו.
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים אני מנחש שזו מערכת קודמת ואם אתה משתמש ממוצע\כבד אתה בטח יודע כמה זבל או וירוסים אוהבים להתאסף יחד ולא כל אחד עושה ניקיון יומי...
פורסם 2009 באפריל 2316 שנים מחבר תודה רבה על העזרהלא עשיתי עידכון על XPפירמטתי את הכונן והתקנתי VISTA על כונן לאחר פירמוטתודה רבה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.