עבור לתוכן

מחפש מסך 22 או 24 בעל מחבר VIDEO COMPONENT

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות מסך 22 או 24 (נמאס לי מעבוד עם טלויזיה 32 בתור המסך - זה לא נוח לי לעבוד עם טקסט)

עכשיו אני חייב כניסת video component על מנת לחבר את ה WII (שעד עכשיו היה מחובר לTV בלי בעיה..)

וכמובן שתמיכה ברזולוציה 1080p, עדיפות ליחס 16:10 אבל ממש לא חובה.

בשביל הכבלים יש לי כרטיס לכידת וידאו ישן שאוכל להשמש בו, אז אין צורך שבמסך החדש תהייה כניסה composite

אני לא רוצה להשקיע לא יותר מנגיד 2000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב, אבל חשוב שתהייה כניסת COMPONENT

בינתיים מצאתי רק מסך אחד כזה במחיר הגיוני: LG L246WH שיש לו גם כניסת COMPONENT וגם HDMI שזה נחמד, מחיר כ 1500 ש"ח

במפרט של המסך הזה רשום שיחס הניגודיות שלו הוא: 1:2000 שזה קצת נמוך ביחס למסכים אחרים בשוק, עכשיו הבנתי ששיש ניגודיות דינמית וניגודיות סטטית, לא מבין יותר מדי בזה..

הייתי שמח מאוד אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר בבלגאן בקשר ליחס הניגודיות. ואם מישהו מכיר אישית את המסך הזה אשמח לשמוע את דעתו. בנוסף אם תוכלו להמליץ לי על מסכים נוספים עם כניסה component במחיר סביר (עד 2000 ככה) , נא לשתף..

נ.ב

אם למישהו יש הצעה פרקטית בקשר לאיך לחבר VIDEO COMPONENT INPUT למסך מחשב דרך מחברים רגילים (למשל VGA) זה המקום לשתף.. :)

תודה למי שקרא, מחכה לתגובות והצעות

גיא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים