עבור לתוכן

בעיה במחשב, הווינדווס התחרפן? (כנראה)

Featured Replies

פורסם

מותקן אצלי במחשב ווינדווס XP, פעם אחרונה שהוא עשה בעיות היה לפני יותר מחצי שנה ז"א הפירמוט האחרון היה לפני קצת יותר מחצי שנה,

זאת אותה הבעיה כמו אז, רק שאז לא היה לי כוח להתעסק עם זה ופשוט פירמטתי ועכשיו אני רוצה לבדוק אם יש דרך אחרת לסדר אותו.

אז ככה, באיזשהו שלב לפני כמה ימים הווינדווס פשוט התחיל לעבוד לאט בטירוף, במסך טעינה של הווידווס (זה שיש את הסמל ומן טעינה כזאת)

הוא נמצא בערך דקה-דקה וחצי. והוא פשוט עובד נורא לאט, אי אפשר להפעיל כל מיני דברים במקביל כמו בד"כ, משחקים עובדים גרוע מאוד,

סרטים בקושי עובדים, שלא נדבר על סרטי HD...

מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אפשר לסדר אותה מבלי לפרמט? אם אפשר..

תודה מראש

פורסם

מתי ניקית את המערכת בפעם האחרונה?

פורסם
  • מחבר

ברגע שזה התחיל עשיתי ניקוי כולל,

וירוסים, רוגלות, ניקוי רג'יסטרי, איחוי דיסקים וכו'

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את השלבים, לא עזר.

בקשר להערה בסוף, את האמת לא יותר מידי התעמקתי במה שכתוב, אבל נראה לי שזה תהליך קצת יותר ארוך מאשר פירמוט פשוט של המחשב

עריכה:

עכשיו נכנסתי להסתכל על הCPU USAGE בTASK MANAGER וכשאני שומע מוזיקה עכשיו זה על איזור ה70%

והדבר היחידי שעוד פתוח זה הפיירפוקס.. נשמע לי קצת לא הגיוני, מה גם שיש פעם בכמה שניות מן "משיכה" של השיר כאילו תקיעה כזאת..

ממה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

תסתכל איזה PROCESS מעמיס לך על המחשב יכול להיות שזאת איזה תוכנה שמעמיסה לך על המחשב

פורסם
  • מחבר

הסתכלתי, אין שום תוכנה מיוחדת או משהו כזה,

הנה סתם לדוגמא עכשיו נכנסתי לפיירפוקס בשביל לכתוב את ההודעה, הוא לוקח 50 CPU? למה ואיך?

לפני כמה ימים זה פשוט לא היה ככה, והוא לא התקרב לרמות האלה.,

יש גם עוד איזה משהו שלוקח CPU בשם LSASS שמופיע בSYSTEM מישהו יודע מה זה (עשיתי סריקת וירוסים וכו' וזה לא הראה שום דבר)?

פורסם

יש גם עוד איזה משהו שלוקח CPU בשם LSASS שמופיע בSYSTEM מישהו יודע מה זה (עשיתי סריקת וירוסים וכו' וזה לא הראה שום דבר)?

http://www.neuber.com/taskmanager/process/lsass.exe.html

פורסם
  • מחבר

אני חושב שסילקתי את הוירוס אבל אני לא בטוח, LSASS כבר לא לוקח הרבה CPU וסותם את המחשב.

עכשיו המחשב עובד לאט מאוד.. אבל הCPU נמוך.. על ה0-10 מקסימום.. וכנראה שסתם עובד לאט מאוד ללא סיבה...

מה עכשיו יכול להיות? כמו כן עדיין לוקח לו דקה ומעלה לעלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים