פורסם 2009 באפריל 2116 שנים בוקר טוב.יש לי כרטיס טלוויזיה שמחובר לממיר הוט,ככה בעצם אני צופה בטלוויזיה, אבל יש לי בעייה ,המדיה סנטר פשוט מסרבת להציג לי על כל המסך (16:9) ,זה מצליח להציג רק 4:3 ,אחרי כל ההגדרות הנכונות של המסך שלי, כלום לא עוזר, יש דרך כלשהי לסדר את זה?תודה
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים יש מצב שזה עובד על הדרייברים של NVIDIA? התקנת את ה WVM הזה שהיה להורדה דרך העדכון של WIN7?מאז גם משחקים אצלי מסרבים לעבוד מסך מלא 16:9 או לפעמים 4:3 ואני צריך לשבור תראש לסדר את זה.
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים אני לא מבין את זה...מדובר בגרסת בטא של הOS...חכו קצת! חצי שנה גג והיא יוצאת :s05:
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר יש מצב שזה עובד על הדרייברים של NVIDIA? התקנת את ה WVM הזה שהיה להורדה דרך העדכון של WIN7?מאז גם משחקים אצלי מסרבים לעבוד מסך מלא 16:9 או לפעמים 4:3 ואני צריך לשבור תראש לסדר את זה.לא התקנתי, מזה? יש קישור?אני לא מבין את זה...מדובר בגרסת בטא של הOS...חכו קצת! חצי שנה גג והיא יוצאת :s05:אתה באמת לא מבין את זה, גם בויסטה זה היה ככה, אז....
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים גם בויסטה זה היה ככהאתה צריך למתוח את התמונה במדיה סנטר כדי שלא לראות פסים שחורים בצדתחפש את זה בתפריטים של המדיה סנטר אין לי מושג איפה זה ב 7
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.