עבור לתוכן

שאלה לגבי המקלדות של Apple

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת:

האם המקלדת הרגילה של אפל (חוטית, כולל keypad) עובדת עם Windows XP/Vista? ומה לגבי האלחוטית?

אם קונים אותן בארץ, דרך iDigital, על המקשים יהיו אותיות עבריות?

תודה

פורסם

אפ קונים בארץ יש עברית, וגם אם לא אפשר להוסיף דרך אידיגטל (ואז האחריות נשמרת) אבל אז זה יוצא יותר יקר מאשר לקנות בארץ.

אני לא יודע אם היא תעבוד עם מערכת הפעלה אחרת.

ד,א, למה אתה כ,כ מתעקש לקנות אותה? אני לא חושב שהנוחות מצדיקה את המחיר ...

פורסם
  • מחבר

ד,א, למה אתה כ,כ מתעקש לקנות אותה?

היא מאוד מאוד יפה. וזה לא שאני מתעקש - פשוט אין אלטרנטיבות אחרות ממהיבט הזה.

ומה לגבי קנייה בחו"ל והוספת עברית דרך iDigital?

כמה השרות הזה שלהם עולה?

פורסם

יצא לך יותר זול לקנות אותה בארץ

פורסם
  • מחבר

תודה.

מה לגבי המקלדת האלחוטית? גם היא עובדת עם חלונות XP\Vista?

פורסם

בתור אחד שאשכרה השתמש במקלדת האלחוטית של אפל (האלומיניום, אלגנטית בטירוף ד"א) עם VISTA:

(מועתק מה"פ ששלחתי למישהו)

מקש הFN לא עובד.

מקש הEJECT בצד ימין-למעלה של המקלדת גם לא עובד (אמור לפתוח את הכונן).

שני אלה בעצם בכלל לא מזוהים ע"י WINDOWS, כלומר אתה לוחץ ולא קורה כלום. אתה גם לא יכול לעשות להם KEY MAPPING בגלל הנ"ל.

חוץ מזה: F2 משום מה מסרב לעבוד (כאילו לא נגעת בו למעשה). F11 כנ"ל. מקשי הSTART והALT בצד שמאל במקומות הפוכים (את זה סידרתי עם תוכנת KEYMAPPING שימושית ששמה KeyTweak (תגגל אם אתה צריך אותה)). מעבר לזה אין את כל המקשים שהם מימין לאנטר, שיפט ימני... (לא מדבר על הNUMPAD כרגע) - כמו page down, page up, delete, print screen, home, end...

הטווח קליטה מצויין - בערך 10 מטר - כולל קירות ודלתות (בטווח של 10 מ' זה כבר גבולי אז הקשר מתנתק מדי פעם - 5 מטר עובד מושלם לדוגמא.)

DELAY לא ממש קיים במקלדת, הכל דיי INSTANT.

הCAPS LOCK גם עובד דיי דפוק - כשאתה לוחץ עליו המקלדת מפסיקה לעבוד - אתה מכבה אותה ומדליק מחדש ואז הכל באותיות גדולות - ואז שאתה לוחץ שוב על CAPS LOCK המקלדת שוב לא עובדת - אותו תהליך, ואז שוב אותיות קטנות. בקיצור לא כדאי להשתמש במקש הזה :s07:

משום מה יש לי ניתוקים מדי פעם במשחקים וכמה אפליקציות נוספות - לא ברור למה. למשל בBF2 במולטי מדי פעם המקלדת פשוט מפסיקה לעבוד או שיש דיליי ענק וכל מיני גליטצ'ים - לדוגמא אתה לוחץ על מקש - אחרי 2 שניות המחשב בעצם מפענח את זה כאילו אתה לוחץ עליה רצוף. דוגמא: לחצת נגיד 'ק' - אחרי כמה שניות אתה רואה 'קקקקקקקקקקקקקקק' - אבל זה קורה בעיקר במשחקים. בשימוש עם תוכנות עיבוד-מלל אין את זה וגם לא בעבודה כללית עם WINDOWS. רק בשביל הפרוטקול את כל ההודעה הזו אני כותב עם המקלדת ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה. אני חושב שציינתי את כל הבעיות תאימות של המקלדת. מעבר לזה כמובן שאתה צריך מקלט BLUETOOTH - אני חושב שעדיף אחד איכותי - מונע ניתוקים.

בעייה נוספת - אין אינדיקציה על מצב הסוללות. משמע, אם המקלדת מתחילה לזייף ולקרטע זה סימן שאולי כדאי להחליף סוללות (עובדת עם 3 AA ד"א.)

חוץ מזה היא טובה מאוד לדעתי, בנויה מאוד סולידי, מרגישה טוב, אלומיניום איכותי שלא נשרט, דקה בצורה מדהימה, יפיפה. ולמען האמת היא גם מריחה מצויין - בהתחלה חשבתי שזה רק בגלל שהיא חדשה, אבל גם אחרי 3 חודשים יש ריח טוב :lol:

רק מה, בשביל משחקים רציניים אני מעדיף לשלוף את המקלדת MICROSOFT הגדולה והמגושמת שלי בשביל ביצועים מקסימליים.

לסיכום: אם המגרעות הטכניות שהזכרתי לא מפריעות לך יותר מדי ואתה לא מתכנן לעשות GAMING רציני איתה אז ... לך על זה ;)

עוד שאלות כלשהן אם יש לך אני אענה לך בכיף... :xyxthumbs:

ועוד משהו שכדאי שאציין:

הגירסה שמוכרים בארץ של איידיגיטל (זאת שיש לי) באה עם הדפסה גם עברית וגם אנגלית.

פורסם

המקלדת לא תוכננה לwindows אתה לא יכול לצפות ממנה לעבוד מושלם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך QQQ!

אני לא גיימר תחרותי, אז מהבחינה הזו לא תהיה לי בעיה.

אבל - אני מניח שכל הבעיות שציינת קשורות לעובדה שאתה משתמש ב- Windows, ולא למקלדת עצמה, נכון? (כי ב- OSX היא עובדת מושלם)

ועוד דבר - באיזה מקלט bluetooth השתמשת? איפה קונים וכמה זה עולה בדר"כ?

פורסם

קודי הASCII של הכפתורים שונים קצת, מקשי מולטימדיה, winkey ושילובים לא יעבדו כמו שצריך, אבל אני בספק אם מישהו לא כתב דרייבר נורמאלי למקלדת...

פורסם

...

ועוד דבר - באיזה מקלט bluetooth השתמשת? איפה קונים וכמה זה עולה בדר"כ?

ניתן לקנות מתאם כזה תמורת 2.50$ בדיל אקסטרים, אני לא חושב שהמקלדת פועלת רק מתאם ספציפי.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.11866

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים