עבור לתוכן

Palm Pre - דעתכם?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

המחיר של של הפאלם בהכרח יהיה הרבה יותר נמוך מN97 - גם אני נורא אהבתי את ה97 אילו רק יכולתי להרשות אותו לעצמי :)

אבל אני בהחלט לא מוכן לקנות אותו במחיר של 6300, זה פשוט לא שווה את זה.

לצערי מסגרת האשראי שלי הינה 1500 ש"ח בלבד ולכן גם לקנות בebay אני לא יכול :-\

המכשיר אמור לעלות כ800 דולר נכון?

פורסם

משהו בסגנון, ב1500 שקל אני גם לא חושב שתוכל לקנות 5730 בEBAY, לפחות לא בחודשים הראשונים מיציאתו.

פורסם

מכשיר יקר' date=' מ"ע לא פופולארית, תכונות חומרה, יכולות מולטימדיה, ופיטשרים לא קרובים אפילו להשתוות למכשירים אחרים באותה קט' כמו N97 וOmnia HD.

ד"א הN97 יהיה זמין החל מתחילת יוני ביורוקום, עם מחיר מאוד מלבב של 6300 שקלים.. שישרפו הנבלות.

:pissed:

[/quote']

חח זה כמו מה שהיה עם ה HTC TOUCH HD..בהתחלה שרציתי לקנות, עלה 6990 ש"ח "בלבד"

אחרי חודש, פלאים...4500 מניופאן ומפרטי אפילו פחות (קניתי ב 4K) אבל לא נמכר בחברות האלו של סלקום וכו'.

בכל מקרה עדיף לקנות את המכשיר רגיל ולא דרך חברות אני לא אוהב לקנות דרך חברות ואז לשלם להם פיצוץ של "דבר 500 ש"ח בחודש וקבל את המכשיר חינם" וואלה 36 חודשים כאלו ושילמת להם הון תועפות על מכשיר שעוד שנה כבר לא יחשב משהו.

אגב, עד שהוא לא יוצא אני לא מתלהב ממנו, או שאני רואה סרטון עליו...ואז נחשוב אם כדאי להחליף, או שעד אז כבר יהיו מכשירים חדשים יתר (אייפון מהדגמים החדשים שיש שמועות עליהם :P)

פורסם

הבעיה היחידה שלי אישית איתו זה העניין שיש 8GB בלי שום אפשרות באופן מוחלט להרחיב... כאילו....

אני בעד שיהיה מינימום או אפשרות הרחבה או מעל 16GB

פורסם

אכן זה דבר דיי מעצבן...אני לבנתיים מסתדר לי עם 8GB אבל אני רואה שזה קטן לאט לאט...צריך לחשוב על כטיס הרחבה ש 16GB לפחות.

פורסם

לא יודע למה אתם כולכם ממורמרים. המכשיר הזה בעל מפרט מעולה , נראה מעולה ויש הרבה ציפיות ממנו.

מה שכן,אני לא יודע אם מערכת ההפעלה שלו אינטרקטיבית כמו של האייפון.. זה ממש יהיה קשה לעשות משהו באותה רמה.. למרות שראיתי דברים נחמדים מאוד בסקירות שונות ביוטיוב..

נ.ב-בקשר לזיכרון במכשירים .. זה שיש בחירה בין 8GB ל-16GB הפך לטרנד אצל הייצרניות.. תחשבו שהם בעצם מרוויחים מזה. מי שרוצה יותר זיכרון משלם יותר..לפעמים יותר מידיי. בעוד שכרטיס הרחבה פשוט עולה בסביבות 100 ש"ח ופחות,בשביל שדרוג ל-16 מ-8 תשלמו באייפון בין 300-400 ש"ח .

בקיצור נראה מכשיר מדהים (גם המטען הזה שלו Stone ממש מגניב. הוא נדבק אליו בצורת מגנט וזה גם מעגן ממש נחמד).. נקווה שלא יאכזבו! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים