עבור לתוכן

סיבות למה לא לקנות מחשב נייד "15.4 MSI GX620 2.4GHz

Featured Replies

פורסם

חוץ משירות הלקוחות ושזה אייבורי, האם יש סיבה חומרתית מדוע לא לקנות את המחשב המדובר? האם הוא לא משתלם מבחינת עלות מול תועלת?

תודה מראש,

שחר.

פורסם

שזה 15 אינצ' גדול וכבד.

ונייד משחקים אף פעם לא יהיה משתלם מבחינת עלות מול תועלת, בטח שלא בהשוואה לשולחני.

פורסם

יכולות להיות סיבות רבות, למשל שיש משהו שמתאים יותר לצרכים בתקציב. לא ניתן להתייחס בלי שתפרט את המחיר/תקציב ואת השימושים.

פורסם
  • מחבר

התקציב שלי הוא בסביבות ה5.5, אני מעוניין בנייד בגודל המדובר, המשקל לא כ"כ משחק אצלי תפקיד בקניית המחשב. חשוב לי הכרטיס מסך המעבד והזכרונות בגדול. אני מעוניין לחבר את הלפטופ לטלוויזיה full HD ובאופן רב, הוא בעיקר מיועד לצורכי גרפיקה - פוטושופ 4, ולדברים הרגלים, הורדות, מוזיקה, אינטרנט, אופיס וכד', ישנה גם אופציה כי בעתיד אתכנט איתו (בניית אתרים).

כל המחשבים בעלי המעבדים האלה בשוק עולים לפחות אותו דבר, אבל ראיתי את כרטיס המסך שלו ולכן התלהבתי!

פורסם

בבקשה הכנס את התקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום.

בתקציב כזה ניתן למצוא מחשבים יותר איכותיים והרבה יותר ניידים. מחירי ניידים לא נקבעים רק לפי המפרט אלא גם לפי איכות הבניה, הפיצ'רים, האחריות והמיתוג. במקרה הזה אתה מקבל מחשב מאיכות נמוכה יחסית עם אחריות של אייבורי (זה לשיקולך). מכיוון שלא נשמע שיש לך צורך ממשי בכרטיס מסך מרמה כזו לשימושים שלך זה לא בהכרח כדאי . כרטיס מסך חזק צורך יותר חשמל ומייצר יותר חום ואינו רק יתרון.

אני הייתי בוחרת במחשב עם כרטיס מסך בסיסי יותר ואיכות/ ניידות גבוהה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים