עבור לתוכן

צריכה המלצה למסך 26 אינטש לקריאה נוחה וצפיה בסרטים וטלויזיה 4000 שקל ואפשר לחרוג

Featured Replies

פורסם

אני צריכה מסך בגודל 26 אינטש, הוא ישמש בעיקר לקריאה מרובה ולצפיה בסרטים (HD) ובטלויזיה

2500 4000ש"ח .

תודה לעוזרים ושבוע טוב :)[br]פורסם בתאריך: 19.04.2009 בשעה 21:19:13

סליחה על ההקפצה, אשמח לתגובה

התקציב גדל ל3000..

יום טוב.

פורסם

אפשריוות:

א. לקחת את הDELL 2709 ללא פשרות למעט המחיר - כ4K שח.

ב. להתפשר על הגודל ולקחת מסך איכותי 22" ב1790 שח:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=24377

ג. להתפשר על איכות הצפיה בטקסט ולקחת סמסונג T260 באלפיים שח. מעולה לסרטים.

ד. לקחת שני מסכים - אחד לטקסט (האופציה מסעיף ב') ואחד לסרטים - T260 באלפיים שח. סה"כ 3800 שח.

פורסם

zrizi כנראה שלא שמת לב לחתימה שלי שקיימת כבר הרבה זמן :P

דרך אגב, אם היא רוצה סרטים באיכות FULL HD, אז היא תצטרך את הT260HD, ולא הT260 הרגיל.

בכל מקרה, גודל מסך כזה, עם שילוב של פאנל TN, זה סוג של רצח לעיניים...

דרך אגב, פותחת הדיון, תסתכלי בסטיקים ותקראי קצת על ההבדלים של TN והפאנלים השונים, גם לא יזיק לעשות חיפוש בפורום הזה ולראות תגובות של אנשים על הפאנלים השונים...

פורסם
  • מחבר

אני בקטע של הDELL אבל האם במחיר הזה יש משהו טוב יותר להציע?

פורסם

בתקציב שהצעת או בתקציב של ה2209WA?

בעקרון יש את 24" של דל שעולה בסביבות 3.5 בערך

ויש 27" במחיר שנאמר קודם...

ביוני או יולי LG אמורה להוציא גם דגמים עם פאנל כמו ה2209WA, לא זוכר את הגדלים שלהם, וכמובן המחיר שלהם רק משוער כרגע, אז החלטה שלך אם מתחשק לך לחכות או לא...

תמיד גם מומלץ לראות את המסכים שמציעים לך לפני הקנייה עצמה...

פורסם

גם הT260 וגם הT260HD תומכים בFHD, ולמעשה יש להם רזולוציה אפילו גבוהה מזה בקצת (1200 גובה ולא 1080). ההבדל הוא בכניסות TV.

ראיתי סרטים על הT240 שאמור להיות עם פאנל זהה באיכותו, ולמרות שזה נראה פחות טוב מהA450 37" שיש לי בסלון, אני לא יכול להגיד שזה רע. לטקסט כאמור זה לא אופטימלי.

פורסם
  • מחבר

ב4000 שקלים, כמו הDELL

האם יש משהו טוב יותר מהDELL במחיר הזה? או שDELL הכי טוב מבחינת קריאה וצפייה בסרטים. (בגודל 26'')

פורסם

לפי מה שידוע לי הדל הכי טוב...

עדיף שתעדכני את התקציב בכותרת של הדיון, ככה יכנסו עוד אנשים שמבינים בגדלים האלה יותר ויעזרו לך.

אישית לא הייתי משקיע 4K בשביל מסך מחשב, אבל זה רק אני :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים