עבור לתוכן

בקשה לעזרה במציאת מפרט מחשב נייד בעלות של &#14

Featured Replies

פורסם

Lironir,

אנא קרא את חוקי הפורום. הקפצה אסורה לפני שעברו 24 שעות.

כמו כן, אין טעם לפתוח ת'ראדים נפרדים ולפצל את הדיון במחשב אחד לכמה מוקדים. הת'ראדים שלך אוחדו לאחד, תוכל לערוך את הכותרת בהתאם אם אתה מעוניין.

לעניין - ה-XPS 1530 הינו מחשב ישן ושמכיל כרטיס מסך מהסדרה הבעייתית של Nvidia (ספציפית סדרת ה-XPS סבלה במיוחד מבעיות בתחום הזה). בתקציב שמתאים ל-XPS 13 ניתן למצוא מחשבים הרבה יותר מומלצים גם אם מה שאתה רוצה זה גודל של 15.4".

מחשב של 13.3" ומחשב של 15.4" זה דבר אחר לגמרי. כפי שכבר אמרתי, אי אפשר להשוות אותם ישירות על פי מפרט בלבד ועלייך להחליט האם אתה רוצה לשים דגש רב יותר על ניידות או רמת משחק. בכל מקרה, גם אם אתה בוחר ברמת משחק על פני ניידות על ה-XPS 1530 אני לא ממליצה.

בתגובה פירטת על מחשבי 14' בעלות דומה טובים יותר, לאיזה מהם הכוונה? יש דגם ספציפי שאתה יכול להמליץ עליו

מחשבי ה-14.1" אליהם התכוונתי מתאימים למי שמשחקים אינם בעדיפות עליונה אצלו ומוכן להתפשר על הרמה. השתמשתי בדוגמא על מנת להמחיש למה ה-XPS 13 בעייתי בתור מחשב 13.3" סטנדרטי מעבר לעניין כרטיס המסך. נראה כי הדבר לא תואם לצרכים שלך כפי שאני מבינה אותם.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה הבנתי.

דבר נוסף, אם אני רוצה רמת משחק בעדיפות מעט גבוהה מניידות אז האם ישנם דגמים טובים מקבילים ל-xps 1530? אני כבר אבוד לגמרי

פורסם

תגדיר תקציב (ותכניס אותו לכותרת) אז יהיה אפשר להמליץ.

פורסם
  • מחבר

תקציב זהה לעלות של המחשב הזה בערך 8,000 ש"ח.

פורסם

בתקציב כזה אתה יכול ללכת על ה-T500 של לנובו ב-15.4". מחשב באיכות הרבה יותר טובה, עם כרטיס מסך היברידי ומסך מאט ברזולוציה גבוהה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717453

מדובר במחשב מצויין אבל שוב, אני אישית לא הייתי רוצה להסחב עם נייד של 15.4" ללימודים. לשיקולך.

יש כמובן גם המון מחשבים הרבה הרבה יותר זולים באיכות סטנדרטית עם כרטיס מסך ברמה כזו. השאלה היא האם אתה רוצה להשקיע באיכות או לא.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, נראה לי אחרי שנסגרתי על עצמי שאני אלך על ה-xps13 הוא נראה לי טוב ונוח שילוב מצוין של משחקים עם ניידות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים