עבור לתוכן

בקשה לעזרה במציאת מפרט מחשב נייד בעלות של &#14

Featured Replies

פורסם

ד: Intel® Core™ 2 Duo 2.40GHz (T8600), 1,066MHz 3MB 64Bit MonteVina

13.3” WXGA (1280x800) UltraSharp™ WXGA display with TrueLife™ White-LED Display מסך

4,096MB (2 DIMM) זיכרון

250GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח

DVD Multi burner + 8-in-1 Memory Card Reader + CAMERA 2MP מדיה

כרטיס מסך: NVIDIA® GeForce™ Go 9500M GS with 256MB dedicated

LAN + WiFi (802.11 a/b/g) + Bluetooth תקשורת

1.79 kg משקל ומידות

Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium English תוכנה

S-Video ,VGA , Fire-wire, 2xUSB2.0 ,RG-11, RG-45 (6-cell 53WHr Li-Ion Battary) שונות

3 Years ON SITE אחריות

פורסם

איך הוא ביחס למה? לאיזה צרכים? בכמה כסף?

לא ניתן לענות על שאלה כללית כזו.

פורסם
  • מחבר

הצורך הוא ללימודים + עבודה + משחקים.

משהו גלובאלי כזה שמתאים להכל.

נכון סרטים לא אראה עליו במסך גדול, אבל האם משחקים יפעלו עליו טוב?

פורסם

יש לי את ה M1330 הוא מעולה אין לי מילה רעה להגיד עליו (מלבד המחיר אבל זה מובן). זה מבחינתי המחשב הכי טוב לטיסות, העברתי איתו טיסה אחת של 11 שעות ואין כמוהו גם במשחקים וגם בסרטי HD, רואים מעולה והמשחקים אונם לא רצים על ההגדרות הגבוהות (או הבינוניות) אבל לנייד כל כך קטן וקל אני מתפשר.

פורסם

ה-XPS 13 מתאים לדעתי בעיקר למי שרוצה למצוא מחשב קטן יחסית אבל עם יכולת משחק גבוהה ככל האפשר. מבחינת עצמת כרטיס המסך הוא אחד המובילים בגודלו. למי שמחפש סתם מחשב של 13.3" לא עם דגש ספציפי על משחקים לא בהכרח הייתי ממליצה דווקא עליו, תלוי במחיר הקניה ובמיקום. מה אתה מתכנן לשחק?

הוא אמנם חדש ועוד לא ראיתי אותו אבל מביקורות והתרשמויות ראשונות נראה כי הוא כבד מהדגם הקודם, נותן חיי סוללה פושרים- ממוצעים (תלוי את מי שואלים, נחכה ונראה מה יסגר בתחום הזה) וגורר לא מעט תלונות על בעיות בבקרת איכות הבניה (אולי זה יתוקן בעתיד, גם לגבי ה-m1330 היו תלונות בתחום כשהוא רק יצא). זה בשילוב עם העובדה שהוא יקר למדי הופכת אותו למשהו שכרגע אני לא ממש בטוחה לגבי כדאיותו. במחיר כזה אפשר לקנות מחשבים עסקיים של 14.1" באיכות הרבה יותר טובה ועם משקל כמעט זהה.

אם משחקים זה הדבר המרכזי לך ביותר, המחשב הזה הגיוני (ואפשר להסתכל גם על ה-F6 של אסוס).

פורסם
  • מחבר

משחקים חשובים לי בדגם הזה של XPS 13. אבל אני עדיין מתלבט בינו לבין ה-XPS 16 מה דעתכם?

Intel® Core 2 Duo Processor 2.53GHz (T6400), 800MHz 2MB 64Bit מעבד

16 WXGA TFT (1280x800) HD 720p WhiteLed מסך

2,048MB / 1,066MHz (up to 4GB) (2 DIMM) זיכרון

250GB SATA (7,200 RPM) דיסק קשיח

DVD Multi burner + 8-in-1 Memory Card Reader מדיה

ATI Mobility RADEON HD 3670 with 512MB + 2MP Camera כרטיס מסך

modem + LAN 1Ghz + Intel WiFi Link 5100 (802.11 a/b/g/n 1X2) 1/2 MiniCard + Bluetooth תקשורת

2.92 kg משקל ומידות

Microsoft® Windows® Vista Home Premium תוכנה

3 USB 2.0, e-SATA , HDMI, VGA, Firewire (IEEE 1394a), RJ45, 8-in-1 card reader, ExpressCard 54 mm (6-cell 56WHr Li-Ion Battary) יציאות

3 Years On Site

פורסם

משחקים ירוצו טוב יותר על ה-XPS 16 (אותו אני לא ממליצה לקנות, אגב) וה-XPS 13 יותר נייד. תחליט מה חשוב לך יותר. אם אתה מתנייד ללימודים אני ממליצה בחום להמנע ממחשב של 16".

פורסם
  • מחבר

והדגם של ה-XPS 13 אכן מצדיק את המחיר שלו לדעתך?

פורסם

קראת את מה שכתבתי? הרי התייחסתי באריכות לנושא הכדאיות של הדגם ביחס לצרכים והמחיר.

בתור סתם מחשב 13.3" הוא לא ממש משתלם. למי שרוצה ביצועים כמה שיותר טובים במשחקים כמעט אין אופציות אחרות (מלבד ל-F6) ולכן זו שאלה של כמה אתה מוכן להשקיע בתכונה הזו.

פורסם
  • מחבר

קראתי גם קראתי והפעם קראתי שוב והבנתי למה הכוונה אז קודם כל תודה.

בתגובה פירטת על מחשבי 14' בעלות דומה טובים יותר, לאיזה מהם הכוונה? יש דגם ספציפי שאתה יכול להמליץ עליו

פורסם
  • מחבר

אחרי התלבטות ארוכה, שאת השאריות לה ניתן לראות בהודעה שפרסמתי על ה-XPS 13, נותרתי מתלבט לגבי שני מחשבים

שני המחשבים של דל:

1. xps studio 13 -

http://www.notebookclub.co.il/prod-d...xps-13-p73.htm (דגם 4 GB).

2. xps 1530 -

http://www.spm.co.il/product.aspx?p_id=7808 (כמובן עם הרחבה ל-4 GB)

זהו, אשמח לשמוע את ההמלצות הסופיות אני מקווה להזמין היום.

מטרה כמובן - משחקים (כדאי שיעבדו גם הכבדים יותר) עבודה וסרטים (כשהחלק של העבודה תופס את הנפח העיקרי).

תודה לכל העוזרים בפורום.

פורסם
  • מחבר

בבקשה מבקש לקנות עוד היום ולא יודע מה

פורסם

מחזק בזכות גודל המסך... (מסך פיזי גדול פחות מאמץ עיניים לעבודה ארוכה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים