פורסם 2009 באפריל 1916 שנים שלום. יש לי דיסק של וינדוס XP SP2 שאיתו אני תמיד מפרמט ומתקין את הוינדוס אני כרגע מפרמט נייד של מישהו ואחרי הפירמוט וה copying files הוא עושה כרגיל REBOOT הבעיה שאחרי ה REBOOT הוא שוב מעלה לי את המסך של הוינדוס לפירמוט וטהתקנה במקום להמשיך כרגיל להמשך התקנה של הוינדוס הגדרתי בביוס את ה BOOT PERIORITY וזה לא עוזר
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים כשהוא רוצה שתלחץ על מקש כלשהו בשביל להיכנס להתקנה בשלב שאחרי העתקת הקבצים פשוט אל תלחץ על כלום... והוא ימשיך לך לשלב הגרפי בהתקנה.
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר כשהוא רוצה שתלחץ על מקש כלשהו בשביל להיכנס להתקנה בשלב שאחרי העתקת הקבצים פשוט אל תלחץ על כלום... והוא ימשיך לך לשלב הגרפי בהתקנה.אני יודע אני מכיר את זה טוב פה בדיוק הבעיה הוא לא מבקש ללחוץ. הוא פשוט נכנס זו השאלה שלי - איך אני מגדיר שהוא יבקש ללחוץ משהו כדי להיכנס? כי כרגע הוא נכנס על דעת עצמו
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים ההתקנה של XP נכנסת אוטומטית רק כאשר ה MBR ריק ואין מערכת הפעלה במחשבתנסה לעשות התקנת תיקון עם הפקודות FIXMBR ו- FIXBOOT
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר ההתקנה של XP נכנסת אוטומטית רק כאשר ה MBR ריק ואין מערכת הפעלה במחשב תנסה לעשות התקנת תיקון עם הפקודות FIXMBR ו- FIXBOOT אכן אין מערכת הפעלה במחשב וכנראה שה MBR ריק עשיתי את הפקודות שאמרת וזה רשם שזה בוצע בהצלחה אבל זה עדיין מכניס אותי ישירות להתקנה יש פתרון?
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים מחבר עדכון - מרוב ייאוש עשיתי ניסוי אחר. ניסיתי להתקין ויסטה כדי ששם אולי הבוט יתנהל נכון יותר אבל הוא אפילו לא נותן לי להתקין. הוא רושם לי : windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation כמו שרשום למטה בתמונה. רק שבמקרה שלי זה דיסק קשיח אחד : חייב עזרה
פורסם 2009 באפריל 2016 שנים אני לא יודע אם זה יעזור אבל תנסה עם תוכנה לעריכת מחיצות ותיבדוק אם המיחצה "הראשונה" היא מחיצה PRIMARY ACTIVE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.