עבור לתוכן

מחשב גיימינג נייד

Featured Replies

פורסם

אני מעונין במחשב משחקים, שיריץ כל משחק ממש טוב.

בוא נגיד שבבדיקה של ההרצת משחקים בתאר שם, יקבל 100. :P

לא אכפת לי משקל וכו'.

ראיתי באתר

http://www.alienware.com

אבל זה לא בארץ

מעונין משהו כמו שלהם, משהו טוב ויפה כזה :]

הצעות בבקשה.

אשמח למערכות של חברות מוכנות כאילו.

תודה.

פורסם

מה התקציב?צ

פורסם
  • מחבר

עד 7500

פורסם

נא להכניס תקציב לכותרת בהתאם לחוקי הפורום

אם אתה רוכש בארץ, תקציב כזה לא יתן לך בדר"כ מחשב גיימינג מהרמה שנראה שאתה מחפש.

באופן כללי, אין הגיון רב בלרכוש משהו כזה כי מדובר במפלצות ענק לא ניידות בעליל שמתחממות, שוקלות טונה ועולות הון. ניידות משמעותית אתה בכל מקרה לא מקבל וחווית המשחק תהיה טובה 1000 מונים בנייח בחצי מהעלות הזו.

אם אתה בכל זאת רוצה כזה דבר תוכל ליבא מחו"ל (יחסוך לך הרבה מאד כסף) או לקנות ביבוא מקביל. היצרנים העיקריים של מחשבי גיימינג שזמינים בארץ הם טושיבה (סדרת Qosmio) ואסוס. לדוגמא:

http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=274

פורסם

מנסיון אישי שלי אני לא ממליץ לקנות מחשב נייד בשביל גיימינג. מחשבי גיימינג ניידים הם מאוד גדולים וכבדים, בד"כ באים עם מסך ומפרט לא מספק ביחס למחשב נייח, כמעט לא ניתנים לשדרוג, מתחממים בקלות ונשרפים עוד יותר בקלות. כמו שזאת שלפני אמרה, עדיף לקנות מפלצת גיימינג בתקציב הזה, או לקנות מחשב גיימינג מצויין בחצי מהתקציב ואת שאר הסכום להשאיר לשדרוגים, מה שיבטיח לך מחשב חזק גם לשנים הבאות.

פורסם

אתה מבין שהמחירים בALIENWARE הם לא בשקלים אני מקוה. ניידים לגיימיניג הם יקרים מאד.

אם אתה רוצה ביצועים סבירים במשחקים זה אומר 9600M GT או 9600M GS לפחות כלומר ניידים כמו:

HP Pavilion DV5-1250

‎Gigabyte W576V-86R4‎

‎Gigabyte W576V-95H4‎

‎Acer Aspire AS6930G - 644G50MN‎

‎RD510-S.AD35E P8600 2.4GHz - Free dos ‎ LG

‎RD510-S.AD34E P7450 2.13GHz - Free dos ‎ LG

שעולים פחות מהתקציב, אבל עדיין לא נותנים ביצועים שמקבילים לשולחניים.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי

עם הנייד הזה יפעיל לי תמשחקים?

לא אכפת לי שיהיה שווה למחשב נייח וכו'.

תודה.

בטריהו כו'.

איך המחשבים האלו?

של טושיבה אפילו..

ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם..

אולי לבנות מחשב נייד מפציץ?

פורסם

המחשבים הללו (כל מה ש-yz101 ציין) אינם מחשבי גיימינג אלא מחשבים עם כרטיסי מסך של Mid-Range בניידים שמספקים ביצועים הגיוניים בשביל רוב האנשים. אני לא יודעת מהן הציפיות שלך, במה אתה הולך לשחק ועל אילו הגדרות, כך שקשה לומר אם זה יספק אותך או לא.

חיי סוללה במחשבים כאלו (ובטח במחשבי גיימינג) יהיו מתחת לממוצע עד רעים מאד ברוב הגדול של המקרים. כרטיס מסך חזק צורך הרבה חשמל.

אולי לבנות מחשב נייד מפציץ?

אין לי מושג מה התכוונת לשאול כאן.

פורסם
  • מחבר

מחשב שיפעיל GTA ?

ומחשב שיהיה לי להמון שנים קדימה, ולא יחשב מעפן .]

כמה יעלה? ואיזה סוגים יש?

על מה אתם ממליצים?

עם חיי סוללה סבבה, מקלדת מלאה זה חשוב. כרטיס מסך טוב.. זכרון ומקוןם במחשב למלא סרטים וכו'.

פורסם

לא קיימת חומרה שתחזיק המון שנים קדימה, ובגלל זה מחשבים ניידים משמשים לדברים שנשארים די קבועים מבחינת דרישות החומרה שלהם - כמו אינטרנט ואופיס. התחום הגראפי מתפתח בקצב מסחרר, ואיתו כל החומרה הגראפית, לכן אין משהו שישאר עדכני ליותר משנה-שנתיים.

בקשר לסוללה, ראיתי שמוכרים לחלק מהמחשבים סוללה בגודל כל המחשב שמתחברת מלמטה, אבל היא כבדה להחריד. גם מקלדת מלאה קשה לי להאמין שתמצא במחשב נייד (למרות שאני לא מתחייב לזה). זיכרון RAM ודיסק קשיח הם הדברים היחידים שניתנים לשידרוג במחשב נייד.

פורסם

על מה אתם ממליצים?

‎RD510-S.AD35E P8600 2.4GHz - Free dos ‎ LG

עולה ב- KSP 5090 ש"ח למזומן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים