עבור לתוכן

דעה+המלצה - עד 4000-4300

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בניתי לי כאן מפרט (אין צורך להתייחס למערכת הרמקולים):

http://img15.imageshack.us/img15/7942/213h.jpg

מה אתם אומרים עליו?

אני צריך מחשב חזק למשחקים ותוכנות עם מינימום 4 ג'יגה זיכרון להריץ מערכות ווירטואליות.

התקציב שלי עד 4300 (מקסימום של המקסימום).

תודה רבה,

ד"ר גמרא :).

פורסם

הוסף בבקשה לכותרת שימושים, וענה על השאלות הבאות כדי שאוכל לתקן את מפרטתך בהתאם:

-האם התוכנות בהן תשתמש תומכות ב4 ליבות בכלל?

-האם המפרט למשחקים כבדים? אם לא, תן מספר משחקים לדוגמא.

-מה גודל המסך שיתחבר למחשב?

-האם מתוכנן אוברקלוק?

-עד כמה השקט חשוב?

פורסם
  • מחבר

הוסף בבקשה לכותרת שימושים, וענה על השאלות הבאות כדי שאוכל לתקן את מפרטתך בהתאם:

-האם התוכנות בהן תשתמש תומכות ב4 ליבות בכלל?

-האם המפרט למשחקים כבדים? אם לא, תן מספר משחקים לדוגמא.

-מה גודל המסך שיתחבר למחשב?

-האם מתוכנן אוברקלוק?

-עד כמה השקט חשוב?

קודם כל אני בהלם מרמת המשתמשים בפורום ומאיכותו - כל הכבוד !

- כרגע לא, אבל אני מאמין שבעתיד עם השיכלולים זה רק יוסיף לי.

- כן. Red Alert 3, Half - Life, GTA ועוד כמה שכרגע לא קופצים לי לראש...

- 19Inch (מסך רחב)

- לא, לא מתוכנן אוברקלוק.

- לא השקט חשוב, הרעש בעייתי ;) .

תודה רבה רבה =]

פורסם

בכלליות לא הייתי ממליץ לך לקנות מKSP. אם אתה רוצה ציין באיזה איזור אתה גר, אולי יש חנות איכותית יותר לידך- נבנה משם.

במפרט הנ"ל (לדוגמא/אם אין לך ברירה לקנות בחנות הזו), מה שהייתי משנה:

-מעבד מחליף ל E8400. מרובע הליבה הזה לא יביא לך שום תוספת ביצועים, גם לא בעתיד. כמו כן, נכון להיום מעבד כפול ליבה חזק עדיף ממרובע ליבה חלש (במיוחד למשחקים).

-קירור אני ממליץ לשים למעבד AC FREEZER 7 PRO- הוא הרבה יותר טוב מהסטוק ככה שהמעבד שלך ישאר קריר גם במאמץ ממושך.

-לוח אם ניתן להחליף ל EP43-UD3L של ג'יגבייט.

-זיכרון- קח DDR2 800- הבדל לא מורגש, ותחסוך כסף. כמו כן, תקח 2 סטיקים של 2 ג'יגה במקום 4 סטיקים של ג'יגה, בגלל 2 סיבות פשוטות:

1) 2 סטיקים צורכים פחות חשמל מ4 סטיקים (דבר שולי).

2) ישארו לך 2 סלוטים פנויים בלוח האם, במידה ותרצה להוסיף עוד זיכרון בעתיד, לדוגמא ל6 או 8 ג'יגה.

-כרטיס מסך- קח של חברת זוטק- אותו הכרטיס, אותם ביצועים רק חברה אחרת, בפחות כסף (וכן, אין צורך ב1GB זיכרון בכרטיס מסך. 512 מעל ומעבר לרזולוציה הטבעית של מסכי 19", ואפילו 20-22").

-במידה ואתה מחפש מארז איכותי, יש לך קולרמסטר דגמים 690 או 590, כמו כן יש לך אנטק 300.

-ניתן להגדיל את נפח דיסק הקשיח לכ500ג'יגה, יותר משתלם.

פורסם
  • מחבר

הנה המפרט החדש:

http://img90.imageshack.us/img90/1724/123mfd.jpg

לגבי הקירור שהזכרת, אין אותו בKSP אז בחרתי לי Zalman Z-Machine GV1000 (יש לי ניסיון מעולה עם קירורים של ZALMAN).

אתה לא ממליץ על KSP בגלל השירות? מסכים איתך שיש להם חרא של שירות ורובם שם עם פרצופים חמוצים אבל לגבי מחיר ואמינות המוצר בנתיים על פי ניסיון שלי זה 100%.

תוכל לחדש אותי? כבר עשיתי טעות לפני כמה שנים עם המחשב הנוכחי כשקניתי מאייבורי...

פורסם

אני לא ממליץ על KSP לא רק בגלל השירות (היא הרי משתנה מחנות לחנות), אלא גם בגלל עניין מימוש אחריות. אתה מוזמן לחפש פה בפורום ובכלליות ברשת לגבי KSP, תראה מה אומרים על הרשת הזו.

בכל מקרה, יש את הקירור הזה בחנות, הוא מופיע בשם Arctic Cooling Freezer 7 Pro (LGA775.

בנוסף, דיסק קשיח תקח 16MB קאש, ולא 32 ( Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II ) כמעט ואין הבדלי ביצועים ככה שאתה משתלם 90 ש"ח יותר, לשווא.

פורסם
  • מחבר

אני מודה לך מקרב לב - עזרת לי מאוד !

בקרב לאחריות של KSP, דווקא מניסיוני החד פעמי אני חייב לציין שדווקא יצא לי להחזיר דיסק קשיח ולא כ"כ עשו לי בעיות (כמובן שישבתי מול הטכנאי שלהם "והוכחתי" לו שקיימת בעיה). הם לא ניסו להתחמק או להתחכם...

אבל שוב, תודה רבה רבה :yelclap: .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים