עבור לתוכן

עדכון כותרת: מחפשת מסך רגיל ואיכותי 19" תקציב עד 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הראשון - T190P 2ms (עולה 770 ש"ח)

השני - 933BW 5ms (עולה 713 ש"ח)

הנטייה של היא לקחת את השני ולא בגלל שהוא זול יותר, אלא כי לראשון יש רזולוציה טבעית שקצת מפחידה אותי (1680X1050) ונדמה לי שקראתי איפשהוא שיש בעיתיות מסויימת עם גודל הכתב ברזולוציה כזאת ושהוא יוצא נורא קטן או משו כזה.. זה נכון?

לשני אגב יש רזולוציה טבעית של 1440X900.

יחס הניגודיות גם שונה ביניהם אך הוא לא ממש משמעותי עבורי..

אז מה אתם חושבים שעדיף? או שאולי כדאי לי בכלל ללכת על מסך 20" מדגם 2053BW 2ms שעולה רק 748 ש"ח (אבל שוב "בעיה" של רזולוציה כמו למסך ה-T..)?

המסך אגב אמור להתחבר לכרטיס HD4670 ולהריץ משחקים קלים.

תודה! :)

פורסם

אם לא חשובה לך ארוגונומיות המסך בכלל אז אפשר ללכת בכיף על ה-2053BW במחיר הזה.

ואין לך מה לדאוג לגבי הרזולוציה, רואים בסדר גמור.

פורסם
  • מחבר

למה אתה מתכוון שאתה אומר ארגונומיות? סלח לי על הבורות הקלה..

אגב, קנייה של מסך 20" זו האופציה האחרונה שלי, קודם אני מעדיפה לדעת מהם ההבדלים בין שני מסכי ה-19" שציינתי והאם הם מספיק טובים כמו מסף בגודל 20" כדי למלא את צרכיי..

פורסם

ארוגונומיה הכוונה ליכולות סיבוב (ימינה/שמאלה), הטייה (קדימה/אחורה) הגבהה ו-PIVOT (תצוגה אנכית) של המסך.

לגבי המסכים: לא בדיוק ציינת מה הצרכים שלך, פרט למשחקים קלים, אבל כולם ימלאו את צרכייך נאמנה. ההבדלים העיקריים בין שני הדגמים הם באמת בניגודיות, בזמן התגובה וברזולוזציה המקסימלית שלהם. לא דברים שעין אנושית מבחינה בהם כל כך - לדעתי.

פורסם
  • מחבר

תודה אורן :)

אוקיי, אז חשוב לי רק שהמסך יוכל להתכוונן קדימה ואחורה. יש את זה במסכים האלה?

פורסם

הטייה, או TILT בעגה המקצועית יש לשני הדגמים שציינת כאן. ורק את זה :D

אם ההתלבטות היא באמת רק בין שני הדגמים הנ"ל אני הייתי הולך על ה-T, מהסדרה החדשה ולו בגלל זמן התגובה הנמוך והרזולוציה החדה. המחיר שלו גם נכון לעכשיו הוא 740, הרווחת 30 שקל :)

פורסם
  • מחבר

באיזו חנות הוא עולה ככה? ב-skypc הוא עדיין עולה 770 ורק משם אני מתכוונת לקנות (את כל המחשב והציוד ההקפי בעצם).

אבל לא נורא אני לא מתכוונת לשגע ת'צמי בגלל 30 ש"ח..

שוב תודה אורן :)

פורסם

לדעתי במקרה הזה עדיף לרכוש מסך "19 לא רחב מכיוון שההבדל בגודל (שטח התצוגה) בינו לבין מסך "20 רחב הוא מזערי, ומצד שני הוא מציע כתב גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהכוונה הראשונית שלי הייתה בכלל לקנות מסך רגיל ולא רחב, אבל בגלל שב-skypc החנות שממנה אני אקנה את המחשב לא מוכרים מסכים כאלו, "נאלצתי" להתפשר על מסך רחב. רציתי לקנות את כל המחשב והציוד ההקפי בחנות אחת ולא לטרטר את עצמי, אבל עכשיו שאני חושבת על זה נראה לי שזה ממש דבילי להתפשר על הנוחות שלי, בעיקר כשהיא קשורה למסך ולהרגלים.

אז אם כך יש למישהו המלצה על מסך רגיל 19" איכותי של חברה טובה ומוכרת? תקציב: עד 1000 ש"ח. רצוי מאוד שהחנות תהיה בראשל"צ. רצוי גם שיחס הניגודיות יהיה נורמאלי יחסית כי ראיתי מסכים של 1:700 או 1:1000 וזה נראה לי קצת תמוהה ביחס ל-1:8000 עד 1:50000 במסכים הרחבים..

תודה :)

וסליחה ששיניתי את נושא הת'רד, אם צריך אשנה את הכותרת..

[br]פורסם בתאריך: 21.04.2009 בשעה 03:30:30

אוקיי בכל זאת שיניתי כותרת כדי שלא "יצאו" עליי פה ;)

אגב, התבלבלתי מקודם בנוגע ל-skypc הם כן מוכרים מסכים רגילים.. אני חושבת שהתכוונתי לאייבורי אבל זה לא רלוונטי..

מצאתי בסקאיי את המסך הבא:

http://www.skypc.co.il/pl_product~L1942SM~9~0.htm

מה דעתכם?

נראה נחמד לטעמי, אך יש 2 בעיות:

1. הוא כולל רמקולים ואני אקנה רמקולים איכותיים בנפרד. יש דרך לנטרל את הרמקולים של המסך?

2. יש לו רק חיבור אנלוגי ולפי כרטיס המסך שארכוש אני צריכה DVI :/

פורסם

אני לא חושב שיש הגיון בלרכוש היום מסך ללא חיבור DVI.

אפשר ללכת על ה-943BM של סמסונג או ה-L1972 של LG.

פורסם

א' אני לא חושב שיש היגיון לרכוש מסך עם רמקולים במקרה שלך.

ב' אני לא חושב שיש היגיון לרכוש באמת מסך בלי חיבור DVI.

ג' אני חושב שדווקא עדיף לרכוש מסך רחב. כגיימר אני יכול להגיד שהרבה יותר כיף לשחק כך, וגם צפייה בסרטים הרבה יותר מהנה. לגבי עבודה על מסמכים נוח לפתוח שני קבצים במקביל אחד לצד השני. בקיצור רחב לוקח מבחינתי.

בין סמסונג ל-LG אני אישית מעדיף את הדגמים של סמסונג אז נראה לי שאני מחזיר אותך לדגמים הקודמים דווקא ואפילו עם העדפה ל-20''.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים