פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מצאתי חנות אם הרבה מוצרים טובים ששלוחים ל ישראל. http://www.xoxide.com/ ואני רוצה להזמין מהם פלטייר שעולה 41$ , אבל המשלוח יעלה לי 30$ שזה כבר ממש לא משתלם . מה אתם חושבים על העניין? כי בארף לא ניתן להשיג פלטייר. :
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים מחבר יש לך המלצה?אני מכיר שתי חנויות , את זאת ואת Jab tech שבה אין פלטייר.
פורסם 2003 באוגוסט 222 שנים אם אני רוצה להזמין מהאתר ההוא(XOXIDE) רכיבים שעולים בסה"כ 300 דולר(ואני רוצה) כמה אני צריך לשלם עוד בשביל שזה יגיע עד לבית שלי.
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים משלוח בינ"ל עם חברת שליחויות עולה הרבה כסף, רק בדואר זה זול אבל הם בטח לא מוכנים לשלוח בדואר.
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים MUSTOP עושים משלוחים מכל מקום!כשאתה מתחבר אליהם אתה מקבל תא דואר משלך בארצות הברית ומהאתר הזה אתה שולח לתיבת דואר!ואז MUSTOP מביאים לך את זה עד הבית!!!
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים מה זה MUSTUP? איך נרשמים לזה? כמה זה עולה ? ועוד פעם אני שואל אני רוצה לקנות רכיבים מארה"ב ב 300 דולר כמה זה יעלה לי בסופו של דבר עד שזה מגיע לבית שלי ? (כולל משלוח כולל מע"מ כולל מכס)
פורסם 2003 באוגוסט 322 שנים תכנס לאתר של MUSTOP ותבדוק!וזה קשור מה המשקל של המוצרים!כמה שיותר יותר כסף!
פורסם 2003 באוגוסט 422 שנים ומה לגבי המכס? אני רוצה להזמין בעיקר מאוררים שאין בארץ. וגם ספק כוח, גרילים למאוררים, ופילטרים למאוררים, קטודה ולדים .
פורסם 2003 באוגוסט 422 שנים זאת הבעייה העקרית עם MUSTOP!הם מעבירים כמעט את כל המשלוחים דרך המכס!אתה מודע לעובדה שכל משלוח שנכנס לארץ עובר במכס, כן?
פורסם 2003 באוגוסט 422 שנים כן אבל אם זה משלוח רגיל אז אפשר לבקש ממי ששולח להוריד תגי מחיר ואז אין מכס!וMUSTOP רוצים את הקבלה!אז הם יודעים כמה כל מוצר עלה ויכולים לדרוש מכס על מוצרים שדורשים מכס!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.