עבור לתוכן

רעשים מה HD, בנייד lenovo N500

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן רכשתי lenovo N500, דגם 4233-75G

הכונן הקשיח משמיע רעשים כאילו הוא כל הזמן עובד.(בדרך כלל זה הולך ובא)

הרעשים הם כמו חריטות ותיקתוקים,זה לא חזק או מפריע ממש אך האם זה נורמלי?

הכונן הוא של seagate

אם זה תקין האם משהו מכיר דרך להשתיק את זה? אני יודע שחלק מניידי דל סובלים מאותה הבעיה,אך יכולים ופתור אותה באמצעות איזשהי

תוכנה שדל מספקת להגדרות חומרה.

בנייד הישן למשל אין שום רעש.

תודה מראש לעונים. רועי

פורסם

אני לא מצליח להבין אם הרעש עצמו נשמע לא טוב או העובדה שהמחשב טוען כל הזמן מפריעה לך.

בד"כ עם התקנת ויסטה המערכת צריכה ליצור אינדקס לקבצים, אז זה די נפוץ שבשבוע הראשון המחשב טוען הרבה יחסית.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אך לא זאת הבעיה

המחשב אצלי כבר מעל חודש

אני אסביר שוב

יש רעשים כמו תיקתוקים מהירים, הרעש לא חזק ולא ממש מפריע,זה הולך ובא זה לא רעש קבוע, זה קורה במיוחד בעת טעינה זא קריאה\ כתיבה בכונן

השאלה היא אם זה נורמלי או מצריך בדיקה.

פורסם

יש "רעשי HD" שתמיד קיימים (בהארדיסקים הרגילים, יש כונני SSD שהם ללא חלקים נעים ולכן שקטים מאוד), כונן קשיח זה דבר מכאני ולכן עושה רעש, התיקתוקים שאתה שומע זה מהזרועות הקטנות שבתוך הכונן שמחפשות את המקום של הקובץ אותו אתה טוען.

עם הזמן, המחשב שלך "יטען" יותר ויותר, מה שצריך לעשות (לא עכשיו, כי המחשב שלך עוד חדש) זה לעשות Defrag למחשב, זה למעשה פעולה ש"מסדרת" את הקבצים על הכונן הקשיח בצורה שיהיה למערכת ההפעלה שלך קל יותר למצוא.

מקווה שעזרתי...

פורסם

תקתוקים זה לא סימן טוב, השאלה היא אם אתה יודע להבדיל בין תקתוקים לבין פעילות נורמלית של הדיסק הקשיח.

הכי טוב, הורד תוכנת דיאגנוסטיקה של יצרן הדיסק הקשיח והרץ אותה.

פורסם
  • מחבר

תודה לעוזרים

הרצתי בדיקה של seagate לא נמצאו תקלות בכונן

העבודה רציפה כך שלא נראה לי שיש תקלה וגם חיפוש בגוגל העלה כי בדגם הזה אכן יש רעשים בזמן הטעינה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים