עבור לתוכן

עכבר גיימינג - עד 250 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תקנה את ה-g5 עכבר הכי טוב ונוח קניתי את העכבר לפני 4 ימים באייבורי תקנה משם הכי זול בארץ

פורסם

הרייזר DeathAdder אינו אופטי, אלא בעל חיישן דור שלישי אינפרה אדום.

תשמע מה אני מציע - קח את הMX518 שעולה בסביבות ה170 ש"ח ותישאר עם הפד של Silverline.

לדעתי בהתחלה הוא לא יהיה לך כל כך נוח אבל אחרי כמה ימים אתה תתרגל אליו ותהיה מרוצה (אם לא - תחזיר אותו לחנות ;D).

כי זו בדיחה לשחק עם הרייזר על פד פשוט של SilverLine, אתה לא תנצל את הביצועים שלו.

פורסם

מניסיון עם עכברי RAZER וגודלם הארוך והקשת הגבוהה שלהם, הם אינם מתאימים לבעלי אצבע אמצעית קטנה מ10 ס"מ. פשוט לא תרגיש נוח.

לעומת זאת, עכברי LOGITECGH כדוגמת ה G5,7 או 9 תמיד הצטיינו באחיזה מופלאה.

היה לי 7 ועכשיו יש 9 וזה פשוט אושר.

אני דוגל בהשקעה בציוד היקפי כמה שאפשר כי אצלי לדוגמה זה כבר מלווה החלפת 4 מחשבים והיה שווה כל גרוש שהשקעתי בו לפני שנתיים בערך.

*אה, זה נכון, פאד של QCK שקניתי לאחר שכל השנים חשבתי שזה שטויות, זה הדבר שהכי שיפר לי את חוויית המשתמש עם העכבר הזה.

פורסם

אחי כך או DA או G5 שניהם טובים אבל לדעתי הG5 יותר נוח אבל החישן שלך הDA ויתר טוב

פורסם

מניסיון עם עכברי RAZER וגודלם הארוך והקשת הגבוהה שלהם, הם אינם מתאימים לבעלי אצבע אמצעית קטנה מ10 ס"מ. פשוט לא תרגיש נוח.

קצת הכללה. לא הייתי אומר את זה למשל על Diamondback או KRAIT, ובטח לא על Salmosa.

פורסם

אני מציע לך ללכת על הG5

עכבר מצויין נוח ולא עושה בעיות...אני משתמש בו כרגע כבר שנה והוא נראה כמו חדש ובלי לבעיות..

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

G5 ללא ספק.

פורסם

לא מבין את האנשים שממליצים על ה-G5. זה שיש לכם אותו לא הופך אותו אוטומאטית לעכבר הכי טוב.

בטח לא כשיש את ה-MX518 זה בעקרון G5 בעל משקל נמוך יותר וחיישן הרבה יותר טוב ועולה פחות, אין שום סיבה לקנות G5 כל עוד ה-MX518 עדיין נמכר.

חוץ מה-MX518 יש את ה-DEATHADDER שהוא אופציה טובה יותר לגיימינג אבל גם יקר יותר. אתה תהיה מרוצה לא משנה מי מביניהם תיקח.

פורסם

הוא אולי לא העכבר הכי טוב אבל הוא בהחלט מספק את הסחורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים