עבור לתוכן

טס לארה"ב, מבקש המלצה לנייד לצרכים כלליים בסביבות 4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום,

בימים הקרובים אני טס לארה"ב.

הבנתי שזאת הזדמנות טובה לייבא מחשב נייד, בהתחשב במחירים הזולים ובהיצע הרחב.

אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים - הרבה גלישה, גם משחקים (GTA VI נראה מעניין), הורדות וכו'.

אין לי העדפה לחברה מסוימת.

חשוב שהמחשב יהיה בעל אחריות בינלאומית, סכום ההשקעה שחשבתי עליו הוא בסביבות ה4000 ש"ח (כ1000$), אבל אני די גמיש - אני לא מכיר את שוק הניידים מספיק ע"מ לקבוע גבול אדום.

תודהעל המלצותיכם,

פורסם

בשביל משחקים כבדים כמו GTA IV ברמה טובה תצטרך משהו חזק.

ה-G50 של אסוס נמכר ב-BestBuy במחיר נמוך למדי כרגע ונותן הרבה מבחינת מפרט. קל או נייד הוא לא אבל זה צפוי עם מחשבים כאלו. יש סיכוי לקבל עליו אחריות בארץ.

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9050279&type=product&id=1218012519873

אם אתה מוכן להתפשר על משהו פחות חזק (ביצועים יותר מינימליים במשחק ברמה כזו) אתה יכול לקבל את ה-W500 של לנובו שנותן אחריות בארץ בקניה דרכם ונמכר כרגע בהנחה של 20% עם קוד שמסתובב באינטרנט. זה מחשב הרבה יותר איכותי עם מסך מאט ברזולוציה גבוהה וכרטיס מסך היברידי.

לחילופין, אתה יכול ללכת לכיוון של משהו כמו ה-Asus N80 ב-14.1". זה מחשב מאד כבד וגדול בשביל מחשבי 14.1" אבל ביחס למחשבים אחרים שמספקים כזה מפרט הוא קל. אחריות, שוב תצטרך לברר פרטנית לגבי הדגם:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220488

פורסם
  • מחבר

בשביל משחקים כבדים כמו GTA IV ברמה טובה תצטרך משהו חזק.

ה-G50 של אסוס נמכר ב-BestBuy במחיר נמוך למדי כרגע ונותן הרבה מבחינת מפרט. קל או נייד הוא לא אבל זה צפוי עם מחשבים כאלו. יש סיכוי לקבל עליו אחריות בארץ.

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9050279&type=product&id=1218012519873

אם אתה מוכן להתפשר על משהו פחות חזק (ביצועים יותר מינימליים במשחק ברמה כזו) אתה יכול לקבל את ה-W500 של לנובו שנותן אחריות בארץ בקניה דרכם ונמכר כרגע בהנחה של 20% עם קוד שמסתובב באינטרנט. זה מחשב הרבה יותר איכותי עם מסך מאט ברזולוציה גבוהה וכרטיס מסך היברידי.

לחילופין, אתה יכול ללכת לכיוון של משהו כמו ה-Asus N80 ב-14.1". זה מחשב מאד כבד וגדול בשביל מחשבי 14.1" אבל ביחס למחשבים אחרים שמספקים כזה מפרט הוא קל. אחריות, שוב תצטרך לברר פרטנית לגבי הדגם:

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220488

תוכל לתת בבקשה קישור לw500? האם יש איזשהו לפטופ מבית HP שמניח את הדעת באותם קריטריונים?

פורסם

אתה יכול לראות את ה-W500 באתר של לנובו ארה"ב, לשם התכוונתי ושם המבצע עם הקופון של 20% הנחה.

יש מחשבים מקבילים של HP כמו 8530p או 8530w אבל הם יקרים יותר/ פחות משתלמים כך שאין סיבה להסתכל דווקא לשם. ל-HP יש גם מחשבים צרכניים עם כרטיסי מסך ברמה של ה-9600m GT (האחריות בארץ מסובכת ולא מובטחת) אבל שוב, הם פחות משתלמים לדעתי.

פורסם
  • מחבר

מבחינה מהירה של הW500 לא התלהבתי - בגרסת ה1000$ שלו הוא מגיע עם

1 ג'יגה ram

160gb

אחריות בסיסית...

במס' שדרוגים קטנים (קורא טביעות אצבע וכאלה)

מהר מאוד הגעתי ל1800 דולר...

פורסם

אני לא יודעת איך הגעת ל-1800$, אפשר לקבל אותו הרבה יותר בזול עם מפרט הגיוני לגמרי ושימוש בקופון שציינתי של 20% הנחה אבל מבחינת הספסיפיקציה אתה אכן לא יכול לצפות לקבל משהו שדומה למה שאתה מקבל עם מחשב צרכני זול במחשב עסקי מקצועי. ה-W500 נותן איכות הרבה יותר טובה, מסך מאט ברזולוציה גבוהה, כרטיס מסך היברידי ועוד הרבה תכונות עסקיות, הוא לא שם דגש על המפרט אלא על דברים אחרים. תחליט מה חשוב לך יותר במחשב, אי אפשר להשוות בין ה-W500 ל-G50 ולצפות לקבל אותו מפרט במחיר דומה.

אני הרכבתי מפרט כזה לדוגמא. שנמכתי את ה-Windows והחבילה המיותרת של At&T, הוספתי Bluetooth והארד דיסק יותר גדול ושדרגתי את הכונן האופטי. קורא טביעות אצבע זה דבר מיותר לחלוטין וחסר כל שימוש, אני ממש לא ממליצה לבזבז על זה כסף. הגעתי לכ-980$ עם ההנחה. זכרון אני ממליצה לרכוש בנפרד, זה זול יותר.

כרגע בדקתי ונראה כי פיספסת את המבצע כך שזה כנראה לא רלוונטי בכל מקרה, המחשב עובר את התקציב בהרבה ללא ההנחה.

פורסם
  • מחבר

אני רואה שאני באמת מפספס את המבצע באיזה יום-יומיים.

מסך מאט פחות חשוב לי, האמת. כן חשוב לי הההארד דיסק, הBluetooth והזכרון.

על מה את ממליצה?

אגב,

מה דעתך על הMacBook החדש? יש מה לבחון בכיוון הזה?

נדב.

פורסם

אני רואה שאני באמת מפספס את המבצע באיזה יום-יומיים.

מסך מאט פחות חשוב לי, האמת. כן חשוב לי הההארד דיסק, הBluetooth והזכרון.

על מה את ממליצה?

N80, כפי שאמרתי. הוא הנייד הכי נייד שאני מכירה שיכול לעמוד ב-GTA IV

יש לו גם גרסא חדשה וחזקה יותר - N81, אבל אני די בטוחה שהיא תחרוג מהתקציב.

אגב,

מה דעתך על הMacBook החדש? יש מה לבחון בכיוון הזה?

לא, ובכל מקרה MacBook שיתאים לצרכים הללו יתחיל בבערך פי שניים מהתקציב שלך.

פורסם

ב6000 אתה קונה alienware

פורסם

כדי לעמוד במסגרת התקציב של 4000 ש"ח, לפי שער החליפין היום, ותוך התחשבות במיסי המדינה הממוצעים בארה"ב,

אתה צריך לחפש מחשב עד 850-900$ .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים