עבור לתוכן

נעלם מקום בדיסק הקשיח...LENOVO W500

Featured Replies

פורסם

שלום... לפניי כיומיים קיבלתי את המחשב החדש שלי (בעקבות המלצה פה בפורום...תודה! אחלה מחשב!)

הזמנתי את המחשב עם 160 ג'יגה.. עכשיו קיבלתי אותו כשהוא מחולק ל3 כוננים.

SW_Preload - 137 GIGA

Lenovo - 10 GIGA

SERVICEV003 - 1.5 GIGA

המערכת הפעלה שמותקנת אצלי זה ויסטה עסקים 64 ביט (שתהיה תמיכה ב4 ג'יגה זיכרון)

עכשיו יש לי כמה שאלות:

1)

מה הם שני החלוקות הנוספות של הכונן שלנובו הוסיפו לי? מה יש שם?

2)

אני משער שהכוננים קשורים איך שהוא לגיבוי... איך אני משחזר את מערכת ההפעלה במקרה ואני רוצה לפרמט?

3)

דבר נוסף ששמתי לב אליו .. הוא שקיבלתי את הכונן הגדול כשהוא מלא כבר ב37 ג'יגה של משהו. כאשר התיקיות המרכזיות שגוזלות מקום הן

SWWORK שלוקחת 6 ומשהו ג'יגה! מה זאת התיקיה הזאת? וגם SWTOOLS שלוקחת 2.5 ג'יגה.

והWINDOWS לוקח עוד 18 ג'יגה... ועוד PROGRAM FILES כ3 ג'יגה.

עכשיו אם לספור את הכל... זה לא יוצא 37 ג'יגה יחד.. אז לאן שאר מקום האיחסון נעלם?

והיום בדקתי שוב .. ופתאום יש לי 80 ג'יגה פנוי...(מתוך 137) לאן נעלמו עוד 20 ג'יגה?!? יש למישהו מושג מה קורה? בקצב הזה אני אאבד את כל המקום איחסון ואני לא מצליח לאתר מה "אוכל" לי את המקום איחסון...

תודה על העזרה!!!

פורסם
  • מחבר

*מקפיץ*

פורסם

כל הכוננים, וכל השטח שכבר תפוס במחשב, הכל זה תוכנת ה-Rescue & Recover של Lenovo בתוספת כלים לתיקון מרכת ההפעלה, ושיחזור מלא של ה-Vista.

אני אישית לא רואה צורך בכל אלה :P

אחותי קנה Lenovo N500 עם Vista, והיא ביקש לעבור ל-XP, אז פירמטתי את כל הכוננים של הגיבוי, של מערכת ההפעלה, הכל.

חילקתי ל-2 כוננים, והתקנתי XP עם כל הדריברים הנדרשים. אחרי התקנה מלאה, פשוט גיביתי את כל כונן C בעזרת Acronis True Image (פשוט בגלל שהיה לי BOOT CD שלו בהשג יד), והדרכתי את אחותי מה לעשות במקרה שהיא רוצה לשחזר את הגיבוי ממצב, שבו המע. הפעלה לא עולה.

פורסם
  • מחבר

Rescue & Recover בדקתי אותו כבר לפניי זה וכרגע אין לי שום גיבוי שלו (היה ומחקתי אותו.. לפניי זה היה חסר יותר מקום)... ולכן המקום האבוד עדיין אבוד חחחח

פורסם

כתוב שם בדיוק לאן נעלם מקום האחסון שלך.

פורסם
  • מחבר

אמממ אני לא מצאתי שם שום דבר מועיל... אם אתה מתכוון לזה שכתוב שם "קניתי 80 ג'יגה ויש לי פחות .."

אז אני יודע את זה... קניתי 160 ואני יודע שאמור להיות לי איזה 150 .. אולי קצת פחות ..

אני מדבר איתך על זה שיש לי כונן שרשום עליו שהוא 137 ג'יגה ו80 ג'יגה פנוי אבל לא משנה כמה אני מחפש במחשב אני רק מוצא קצת פחות מ40 ג'יגה.. אז השאלה שלי איפה נעלם עוד כ20 ג'יגה... אולי יש שם איזה שהיא הודעה שמדברת על זה... אבל לא מצאתי ...

תודה.

פורסם

אוקיי,

הנפח הנוסף נמצא ב-Hibernation File, Page File וב-System Restore.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים