עבור לתוכן

מעוניין לקנות לפטופ קטן-תקציב 3000 -2500 ש"ח לצורך תכנות C# ושימוש יום יומי

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב!

אני מעוניין לקנות לפטופ חדש,הייתי רוצה מסך קטן

זכרון של 2 ג'יגה

כונן קשיח של סביבות 100-120 ג'יגה

עדיפות שיהיה מעבד ליבה כפולה

אבל חייב להיות לפטופ קטן למשל מסך 10.1'(בסגנון הזה)

התקציב שלי הוא 2500 ש"ח

השימוש שלי:

אני לומד תכנות C#,אז חייב לסחוב סבבה את ה- visual studio 2008

כמוכן שימוש רגיל של תוכנות,אינטרנט וקצת סרטים

אני מדגיש-זה לא יהיה מחשב למשחקים או גרפיקה כבדה

תודה רבה והמשך שבוע נעים

ליאור

פורסם
  • מחבר

שוב ערב טוב וסופ"ש נעים לכולם

בתקציב אני גמיש עד 3000 ש"ח,אם התקציב לא מתאים לדרישות שלי

אז תגידו לי

מקווה שתוכלו לעזור לי

תודה רבה מראש ואתם עושים עבודת קודש בכך שאתם

עוזרים לחובבנים כמוני

ליאור

פורסם

10 אינטש וליבה כפולה לא תמצא במחיר הזה אלה רק עם מעבד atom החד ליבה אם אתה רוצה לחכות קצת עוד מעט יגיעו עם המעבד atom 330 דו ליבתי שכן יהיו בתקציב שלך

פורסם

בתור מישהו שגם כן מתכנת, לדעתי יהיה לך קשה מאד לתכנת במסך כזה קטן!

מצד שני התקציב שלך נמוך למחשב נגיד בגודל 12-13 ככה שזה בעייתי קצת.

פורסם

השימושים שציינת לא מתאימים לסוג המחשב שאתה מחפש. נטבוקים ועבודה כבדה/תכנות זה לא שילוב טוב. אני לא אומרת שזה בלתי אפשרי להסתדר אבל מדובר במחשבים חלשים עם רזולוציה מאד נמוכה ומקלדת מצומקת ולדעתי זה לא נוח.

פורסם

מסכים עם קודמי שנטבוק בגודל 10" יכול להיות לא נוח/יעיל כל כך/סיוט לעבודות תיכנות, אבל הנה מה שנקרא - דוגמה נגדית ;) לשיקולך...

יש לי חבר בעבודה, פריק של תיכנות ומתכנת לא רע בכלל, שקנה לפני כמה חודשים את HP Mini note 2133, עם מעבד VIA, מסך 8.9", 2GB זכרון והוא מריץ עליו ויסטה :kopfpatsch:.

השימוש העיקרי שלו זה תיכנות, כ-4 שעות ביום בממוצע, התקין את הגירסה החינמית של Visual Studio C++ 2008, ומה אני אגיד לכם - הבן אדם מרוצה עד הגג - הוא טוען שהמחשב מאוד נוח לו, ושהמסך, הרזולוציה שלו והמקלדת מספקים אותו לחלוטין. הוא לא כותב פרוייקטים ענקיים וכבדים כך שהוא אולי לא מאמץ את המעבד יתר על המידה, אך יש לו מספיק שעות ניסיון על הנטבוק בשביל להיות אובייקטיבי בקביעה שלו שהמחשב טוב בעיניו לתיכנות.

אז אולי שווה לך לבדוק בעצמך איך זה, להרגיש את המחשב, לכתוב קצת קוד, לראות אם הקומפילציה עוברת באופן סביר - ורק אז להחליט - אולי נטבוק יתאים גם לך

(כמובן שאם תחליט לקנות נטבוק אז תלך על משהו קצת יותר מעודכן מה-2133...)

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים