עבור לתוכן

עזרה: איך אני יכול לכופף פרספקס?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם קיבלתי משטח פרספקס די גדול ואני רוצה לחתוך אותו ולכופף אותו לצורה של ח איך אני יכול לכופף אותו.

דרך אגב שהייתי בבית ספר ממזמן היה לנו מכשר כזה עם חווט שמתחמם ואז הוא מחמם פס בלוח פרספקס ובעזרת החימום ניתן לכפל אם מישהו יכול להסביר לי איך להכין כזה (אם זה פשוט) אני ישמח מאוד?

ואם לא אז באיזו דרך אחרת לכופף את הפרספקס?

תודה לכל העוזרים?

פורסם

את הכיפוף עושים בדרך המקובלת של היט גאן , בלואר, פן\מייבש תעשייתי..

מדובר בפן שזורק אוויר חם בסביבות ה600 מעלות, ועושה את העבודה ביעילות ובקלות

קיימות שיטות פחות קונבנציונליות, כמו חימום בטוסטר וכיפוף \ חימום בעזרת ברנר (שדווקא יכול לעבוד מהנסיון שלי) - רק צריך להיות עדינים..

פורסם

אם אתה צריך לכופף בזוית של שבירה (לדוגמא 120 מעלות או 90 מעלות או משהו אחר לאורך אותו קו יוצר אתה בהחלט יכול ללכת לאיזה פחח שיש לו מכונת כיפוף ידנית.

בשניה הוא מכופף לך איך שתרצה. אם תמצא מישהו נחמד אפילו יעשה זאת בחינם.

מקווה שעזרתי.

ניר

פורסם
  • מחבר

יש לי גישה לבלאור ואני צריך לקופף ל 90 מעלות אבל שיהיה ישר איך עושים את זה?

פורסם

אתה צריך מקום נוח לעבודה, וכמובן למצוא דרך לקבע את הפרספקס שלא יזוז. - בעזרת קליבות או משהו בסגנון

את הכיפוף עצמו אתה יכול לעשות ע"י פרופיל כלשהוא (ריבוע \ עגול ע"י צינור לפי הצורך) - ולכופף כלפי מעלה,

או להעזר בשפת השולחן ולכופף כלפי מטה - מה שפחות מומלץ לדעתי, כי הקו התחתון לא נראה בבירור.

בעת הכיפוף - חשוב מאוד לא להפעיל את הכוח בקצה של הפרספקס - אלא הכי קרוב לכיפוף, בעזרת קרש או משהו תפעיל לחץ משתנה.

כדי שהצורה הסופית לא תהיה עגולה, והכיפוף יהיה חד ונקי ככל האפשר.

ל90 מעלות מושלמות , אתה חייב לעשות מה שאמרתי ולא להסתפק רק בלחץ מצד אחד (הפרספקס חייב להמעך על משהו - וצריך משהו מעליו שימעך אותו.)

בהצלחה.

מהנסיון שלי - פוליקרבונט (לא פרספקס) בעובי גדול יחסית דורש סבלנות והרבה עצבים - הוא חומר מאוד לא נוח לעבודה בכיפופים.

שים לב לא לחמם יותר מידי כדי לא ליצור בועות בפרספקס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים