עבור לתוכן

אביזרים נילווים ל asus a696

Featured Replies

פורסם

אני מעונינת לקנות את ה asus a696, ויש לי כמה שאלות על האביזרים הנילווים.

החנויות מוכרות חבילה של זיכרון +נרתיק + מגן מסך

רציתי לשאול האם המכשיר מגיע עם מגן מסך, או שכדאי לקנות מגן מסיליקון או משהו כזה שבחבילה ?

מה באמת צריך ??

הבנתי שיש נרתיק שמגיע עם המכשיר אבל פשוט (לפי הסקירה http://www.pocketpcfreak.com/archive/00006735.htm).

יש נרתיק עור, יש נרתיק אלומיניום, מה ההבדל ואיך זה נראה בכלל ?

האם יש נרתיק ספציפי לכל דגם, לכל חברה, או שזה אוניברסלי ?

תודה

פורסם

חברות לא מספקות מגני מסך, זה אומר שהם לא בוטחים מצד אחד במוצר שלהם ומצד שני הם מפסידי תיקונים...

נרתיק מאלומיניום זה נרתיק קשיח, נרתיק עור נראה כמו כל נרתיק.. נו באמת כמה קשה להגיע לזה לבד? אחד מתכת, אחד חומר פלסטי דמוי עור, מה ההבדל?

למכשירים פופולאריים בד"כ יש נרתיקים שמתאימים בול למכשיר לכל חור קטן ובלי שום מרווח נשימה, אבל בגלל שרוב המכשירים מגיעים בגדלים אחידים פחות או יותר רוב הנרתיקים הם כלליים, עם חריצים רחבים בשביל להתאים למיקומים שונים של חריצי הזכרון, ושאר היציאות והכניסות של המכשיר.

פורסם
  • מחבר

דובי XXX היקר

תודה על תשובתך.

ברור שלא שאלתי מה ההבדל בין עור לאלומיניום !

שאלתי היתה איך נראה נרתיק האלומיניום, ולגבי חסרונות ויתרונות, למשל קראתי שהאלומיניום מפריע לקליטה של ה GPS, האם זה נכון ?

לגבי מגיני מסך, לא ירדתי לסוף דעתך, האם בדגם זה יש מסך שלא רגיש לשריטות, או שכדאי בכל מקרה לקנות מגן מסך.

פורסם

נרתיקי אלומניום בד"כ הם אטומים לחלוטין ככה שאין אפשרות לראות את המסך, מנגד זאת הם מספקים הנגה כמעט מוחלטת מנפילות, הם סופגים את כל המכה והספוג או הגומי הפנימי מגן על הטלפון.

וכן מתכת חוסמת קליטת לוויינים, בגלל זה במכוניות עם חלונות מושחרים\צרפתיות(אל תשאלי למה כי אין לי מושג למה הם עושים את זה) הקליטה פחות טובה עקב הוספת מתכת לשמשה.

נרתיק אלומיניום נראה כמו קייס של דיסקים, או מהקופסאות סיגריות הפלצניות..

כל מסך היום מכיל הגנה מפני שירטות, על הנייר מדובר על ציפוי רך בעובי של כמה מיקרונים שאמור להמעך במקום להשרט ישר, בפועל המסכים עדיין נשרטים בקלות יחסית ועדיף לקנות מגן מסך(הם מתבלים ונשרטים גם).

אפשר לקנות 5-10 מגני מסך מEBAY/DX או כל חנות אינטרנטית אחרת בסביבות ה50-60 שקל כולל משלוח דבר שכדאי לעשות כי מגני מסך יהרסו לך מספיק שפעם אחת אחת הפינות ישתחרר ויכנס קצת אבק מתחתיו ואז נגמר הסיפור שלו אין אטימה הרמטית והמגן מסך יתפרק מהמסך אחרי כמה ימים בכיס ולא ידבק מחדש.

פורסם

הנרתיק הסטנדרתי שמקבלים אטום גם כן, ולא ניתן לראות את המסך.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רציתי לעדכן (למי שיחפש תשובות בנושא)

קודם כל תודות ל Zone Freak שהוא בעל אותו מכשיר וענה לי על שאלות.

קניתי את המכשיר (בעצם קנינו 2).

אצל נביטק (אנטון) בחיפה - מיקצועי ברמות שאין בארץ.

יודע על המוצרים הרבה יותר מהיבואן ומכל חנות אחרת.

היחיד שידע לענות לי נכון על שאלות בנוגע לסוגי כרטיסים שמקבל המכשיר.

שירות מעולה עוד לפני הקניה, וגם אחרי.

שמנו מגיני מסך (מסיליקון) וקנינו שני נרתיקים - אחד מאלומיניום ואחד מעור.

הנרתיק שמגיע עם המכשיר - נוח בשביל הבית או כדי להסתובב עם המכשיר בתיק.

כששולפים את המכשיר, צריך לשמור שלא יעוף מהיד.

מספיק בשביל מי שלא מסתובב עם המכשיר על החגורה מחוץ לבית.

נרתיק אלומיניום - קניתי. התלהבתי שהוא סגור וקשיח.

מצוין לשים בתיק או על החגורה ולא לדאוג.

עבודה בפועל - תמיד שוכחים שבעצם רואים את המסך דרכו אבל צריך לפתוח את הקופסא כדי לעבוד.

כשהקופסא פתוחה, הדלת לא מתקפלת אחורה, וזה די מפריע, והמכשיר הופך לפגיע.

אני אחליף כנראה לנרתיק עור.

נרתיק עור - גורם למכשיר להיות קצת יותר מגושם מנרתיק האלומיניום.

הסגירה מתקפלת לאחור, נוח להחזיק, אבל צריך יד גדולה.

מגן היטב על המכשיר.

הנרתיק של קרוסל נסגר בצורה מוצלחת יותר מהאחרים שראינו וגם יש אחריות.

המכשיר מומלץ ובהצלחה למי שקונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים