פורסם 2009 באפריל 1416 שנים - Intel Core i7 920-Gigabyte GA-EX58UD4P-G.Skill\OCZ 6x2GB DDR3 1600Mhz CL7-Sparkle GTX275-W.D. 1TB Black-Corsair TX650-Antec 902 אשמח לקבל רעיונות או הארות...
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים לפי חוקי הפורום אתה מחוייב לשים בכותרת את התקציב של המפרט אחרת הוא יינעל ע"י המנהלים.ברמת העיקרון , אין שום טעם לקחת 12 ג'יגה של זכרון כי זה פשוט לא שימושי , בגורו3D עשו על זה ביקורת והראו שכמעט ואין הבדל בין 3-6-12 ג'יגה.חוץ מזה , שאר המפרט די בסיסי
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים בעקרון זה לא אמור ליהיות קשה לבנות לך מפרט רק תענה על השאלות הללופורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות:1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?9. האם חשוב שקט? עד כמה?10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים - Intel Core i7 920-Gigabyte GA-EX58UD4P-G.Skill\OCZ 6x2GB DDR3 1600Mhz CL7-Sparkle GTX275-W.D. 1TB Black-Corsair TX650-Antec 902 אשמח לקבל רעיונות או הארות...נ.ב. אני מתכוון לקנוץ את המחשב בחנות קרובה,ולכן אני לא מפרסם מחירלפי שמועות אומרים שזה לא מצדיק את קנייתו של I7 גם יקר וגם הלוחות יקרים ולא כל כך מצדיק את המחיר לעומת הביצועים שלובאינטל צריך להיות מעבד אקסטרים בכדי לעשות אוברקלוקים לעומת זאת ב-AMD כל מעבד יעשה את העבודה באוברקלוקים מצויין.לא שאני אומר שאינטל לא טובה אבל AMD יותר עדיפים במחיר ובביצועים.וגם לא מצדיק את DDR3 לקנייה אין שיפור משמעותיים גדול מי DDR2 אבל תעשה את השיקול דעתך מה אתה רוצה שהמחשב שלך יעשה ומה הצרכים שלך מהמחשב.אני רק נותן לך עצה אבל כל אחד יבחר איזה מחשב הוא רוצה ואיזה מעבד רוצה וככה האלה......תעשה כרצונך?
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים ללא תקציב יהיה קשה להגיד מה מתאים יותר מבחינת עלות-תועלת שזה הכי חשובתגיד לי משהו אתה היית הולך על I7 וזכרונות DDR3 עכשיו כשלא נחוצים בכלל ולא שימושיים ברגע אולי שהמחיר של I7 והלוחות שלהם X58 ירד כולל זכרונות DDR3 שבאים בשלישייה אז יכול להיות שיהיה מתאים וכדי .למורות הכל לי יש פנום 2 X4 של AMD ומרוצה מהמחשבאבל כל אחד יבחר מה שהוא רוצה שיהיה לו במפרט שלו.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים ההבדל במערך של 920+X58+6GB אל מול P45+Q9550+4Gנ היינו800-00 שקל תלוי בלוח ואתה מקבל עוד 2GB יותר בזכרון וסוקט ע"עתידי" ומעט יותר ביצועים באפליקציות מסוימותהשאלה היא שאלת תקציב אם יש ה - 800-600 שקל האלה הם טיפה בים אל מול קפיצה למערכת אחרת לגמרייאם אתה מגרד את התקציבי שכח מזה לך על ה Q9550 הוא יעשה את העבוד לא פחות טוב ללא ספקעל ה 940 הייתי מוותר כרגע עד שיצאו כאלה שמותאמים ל AM3 לוחות יש כבר אבל לא הייתי ממהר לקחת אותם ל AM2+ לעומתו ה X710 הוא מעבד מעולה!!!!!
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים tech74 במקומך לא הייתוכותב אפילו מילה בפורום אלוהים כמה שטויות בהודעה אחת.תאמין לי שתגיעה יותר רחוק עם כל מעבד אינטל כיום בOC מאשר עם AMD.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים tech74 במקומך לא הייתוכותב אפילו מילה בפורום אלוהים כמה שטויות בהודעה אחת.תאמין לי שתגיעה יותר רחוק עם כל מעבד אינטל כיום בOC מאשר עם AMD.Gaming Rig...AMD Phenom X3 8450 2.10@2.70Ghz 24/7Gigabyte MA78GM-US2HOCZ 2GB XTC 800MhzeVGA GeForce 9800GT 512MB GDDR3Hitachi DeskStar 250GB 7200 8MB SATA 2Arctic Cooling Alpine 7CoolerMaster Elite 334 Front 80MM Rear 120MM FansCorsair VX 450W Power SupplyA4Tech X710 1000DPI Mouse 3 SpeedsLG Flatron W1952TQ 2 Ms 1:10000---------------------------------------------------------PC 2:AMD Athlon 3000+ Socket 939 1.8@2.2Ghz 24/7Gigabyte K8N51GMF-9 F8 BIOS2GB DDR 400Mhz Kingstone 512X2 1XSamsung 1024Gigabyte 9500GT 512MB GDDR3Hitachi DeskStar 80GB SATA2 7200RPMFoxconn TLA 570 CaseGeneric 520W PSU 12V@26AOLD Samsung 17" CRT--------------------------------------נכון אלו המחשבים שלך לפי המפרטים הם של AMD אז למה אתה אומר שאני כותב שטויות אם אתה כל כך בטוח שאינטל יותר איכותית אז למה אין לך מחשב אחד של אינטל אלא של AMD זה מסביר לי הכל שאולי אתה אין לך ניסיון בתחום .תבדוק ותראה שכל האוברקלוקרים בעולם משתמשים במעבד של AMD כי הוא יותר איכותי בזה.או יותר נכון AMD ידועים בתור מעבד טוב מי אינטל באוברקלוקים .קודם כול מעבד אינטל שעושה אוברקלוקים מתחיל מי 5,500 שקל והוא נקרא מעבד אינטל אקסטרים.לAMD כל מעבד הוא טוב לאוברקלוקים אתה בתור שתי מחשבים של AMD אתה אמור לדעת את זה.שיהיה לך חג שמח !!! אני לא עושה את עצמי מהנדס מחשבים אבל בתור אחד שעבר יותר מי 10 מחשבים בחיים ויותר 5 מחשבים של AMD עד היום אני יודע משהו בנדון.אבל עוד פעם כל אחד עם הדעות שלו והידע שלו....
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים יש לי את המחשב הישן של AMD כי אז הAMD היה יותר טוב מP4ועכשיו זה מטעמי תקציב ושידרוג עתידי(וגם בגלל שאני FANBOY של AMD)אבל זה לא אומר כלום בזה שבדור המעבדים של היום הINTEL עדיףוגם בOC.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים יש לי את המחשב הישן של AMD כי אז הAMD היה יותר טוב מP4 ועכשיו זה מטעמי תקציב ושידרוג עתידי(וגם בגלל שאני FANBOY של AMD) אבל זה לא אומר כלום בזה שבדור המעבדים של היום הINTEL עדיף וגם בOC. שוב אתה טועה המעבדים של AMD בשנים האחרונים הם יותר איכותיים מי אלו של לפני 10 שנים כלומר ב5 שנים האחרונות AMD השתפרה בהרבה. שמעת על AMD bulldozer יהיו מעבדים X16 X6 X8 בשלושה שנים הבאות אני יכול להביא לך הוכחות חוץ מי זה הם עובדים על יצור ארכיטקטורה של nm 32 ואחר כך 22 nm . כרגע יש להם מעבדים ב45 nm . קרא קצת מידע : http://www.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/amd-plots-16-core-super-cpu-for-2009-146488 http://news.softpedia.com/news/AMD-Tests-32nm-Starts-Working-on-22nm-98400.shtml http://www.tgdaily.com/content/view/38941/135/ http://arstechnica.com/hardware/news/2008/05/aray-of-sunshine-amd-talks-shanghai-performance-roadmap.ars אני יכול להביא עוד המון מידע אבל תקרא אותם אני מקווה מאוד שאתה יודע אנגלית חג שמח לך ושבוע טוב!!! אפילו כרטיסי מסך של ATI RADEON של AMD לא נופלות רחוק מי כרטיסי מסך של NVIDIA http://ati.amd.com/products/index.html אני רוצה רק לחדד לך את הידע שהיום כבר לא מסתכלים אל אינטל כמושיעה גדולה במעבדים יש תחרות גדולה עם AMD ומי שמנצח בסוף זה המשתמש כמוני וכמוך הם רבים שיווקית ואנחנו נהנים כל הזמן מי טכנולוגיות וחידושים גדולים בעולם המיחשוב. נגמרו הימים של רק אינטל טובה במעבדים היום יש אינטל וAMD שהם מובילות בשוק המעבדים ולאחרונה נכנסה שחקנית חדשה VIA . אני אישית פעם היה לי רק אינטל בבית אבל ב5 מחשבים שלי אחרונים אני מכניס לבית רק AMD וATI REDEON של AMD חוץ מי זה שהם יותר חיסכונייים ויותר מתאימים לתקציב כספית .אינטל וNVIDIA הם יקרניים מידי לעומת הAMD וATI שהם יותר זולים וטובים . למשל בלוחות gigabyte,asus,abit זכורונות ,kingston,ocz,geil שאתה בונה מפרט אתה צריך לשים רק החלקים בעלי חברות מובילות וטובות. למשל בספקים: antec,ocz גם בשנה אחרונה או יותר אני שומע שמועות טובות שהלוחות האם הכי משווקות הם של gigabyte יש של dfi ועוד במסכים טובים : sumsung,LG,dell ועוד בצורבים: sumsung,LG ועוד למשל בספקים מומלץ לקנות ספקים מי 400 שקלים ומעלה ולא ספק שעולה 150 שקל הם לא איכותיים בכלל. תראה את זה כמידע חיוני ולא ישר להגיד כתבתי הרבה שטויות .אני קורא המון מאמרים ספרים ובלוגים במחשבים .
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר דבר ראשון,אני חושב שאני צריך להתנצל...יכול להיות שפרסמתי את ההודעה בפורום הלא נכון.אז סליחה.לא רשמתי תקציב משום שאני קונה את המערכת בחנות שקרובה למקום מגורי,וגם אם בסופו של דבר המערכת תהיה יקרה יותר מאשר בחנויות מקוונות,ההפרש שווה את השקט הנפשי שלי,שאם משהו קורה,יש לי למי לפנות.בגדול רציתי לשמוע חוות דעת והארות על המערכת.לכל מי שממליץ לי על AMD או CORE2QUAD,הסיבה שאני הולך על ה-I7 היא שאני משקיע במה שהכי טוב כרגע בשוק (כמובן במסגרת תקציבית כזו ששומרת על שפיות),ולכן תודה,אבל לא תודה.שיהיה שבוע טוב לכולם
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים דבר ראשון,אני חושב שאני צריך להתנצל...יכול להיות שפרסמתי את ההודעה בפורום הלא נכון.אז סליחה.לא רשמתי תקציב משום שאני קונה את המערכת בחנות שקרובה למקום מגורי,וגם אם בסופו של דבר המערכת תהיה יקרה יותר מאשר בחנויות מקוונות,ההפרש שווה את השקט הנפשי שלי,שאם משהו קורה,יש לי למי לפנות.בגדול רציתי לשמוע חוות דעת והארות על המערכת.לכל מי שממליץ לי על AMD או CORE2QUAD,הסיבה שאני הולך על ה-I7 היא שאני משקיע במה שהכי טוב כרגע בשוק (כמובן במסגרת תקציבית כזו ששומרת על שפיות),ולכן תודה,אבל לא תודה.שיהיה שבוע טוב לכולםתראה אתה לא צריך להתנצל בכלל אבל אם אתה חושב שכדאי לקנות לוח x58 ,DDR3 מעבד I7 במחירים כאלה גבוהות וגם כרגע זה לא משמעותי אז בבקשה תקנה אבל העצה שלי היא לא לקנות עכשיו אולי תחכה שירדו המחירים יותר ואז אולי תקנה.אבל אני אוהב יותר AMD כי הם יותר מתאימים לכיס שלי ולתקציב שלי ויותר טובים בהרבה.אבל אתה תעשה מה שבא לך תודה אבל לא תודה העצה שלי היא קונקרטית ואמיתית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.