פורסם 2003 ביולי 2922 שנים עכשיו שודרה תוכנית בנשיונאל ג'אוגרפיק על חיל האויר הישראלי,משהו עם חילוץ של מסוקים וממש הראו את הפנים של כל הטייסים.כולל ראיונות ארוכים ועוד.
פורסם 2003 ביולי 2922 שנים מה זה so??!?!?!?! אין לך מושג עד כמה זה לא בסדר ומסוכן!גם כן ראיתי מלא תמונות של חיילי סיירת מטכ"ל וסיירת דובדבן וזה ממש לא נראה לי בסדר! למה הם חושפים אותו הם הרי בפעילות מבצעית הכי גדולה שיש... (לאורך זמן ולא הכוונה בבת אחת)
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים אם אני לא טועה, האיסור על להראות פני טייסים הוסר לפני זמן מה.בכל מקרה אני לא חושב שיש הרבה בעיה לצלם טקס מסדר כנפיים ולדעת האם האיש ששבית בשבי הוא טייס ישראלי.
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים חל חוק על חשיפת פני טייסים קרביים!!!אלה לא היו טייסים קרביים!!! אלה הם יחידת חילוץ... כך שאין בעיה... לאומת טייסים קרביים שלא תיראו את הפנים שלהם אף פעם ובשום מקום!!
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים מה ז"א טייסים קרביים? טייסים שלא טסים במטוסי/מסוקי קרב לא משתתפים בפעילות מבצעית מסווגת?! "יחידת החילוץ" מחלצת אנשים רק באזור ת"א?
פורסם 2003 באוגוסט 122 שנים שכחתם פרט אחד קטן...אלו היו טייסי מילואים, שעליהם החוק אינו חל.ולא הראו שום פנים של חיילי סיירת מטכ"ל או דובדבן...אין מצב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.