פורסם 2009 באפריל 1416 שנים אז ככהאני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחוראין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjustכך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצהתודה לכולם
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר חיפשתי האפשרות היחידה שם זה או FULL או ASPECT כאשר זה על FULL אז לרוחב הוא מראה הכל אבל בגובה זה רק באמצע כמו שאמרתי כאשר אני שם ASPECT אז גם בצדדים ה לא מגיע לסוףשוב זה רק בחיבור של DVI בחיבור D-SUB אין בעיה לשנות
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר ברגע שאני מחבר את הטלויזיה אני צריך לשנות את הרזולוציה ל1280X720 וזה מעצבן אותיתכלס זה בשביל נוחותאלא אם כן תגיד לי שאם אני שם רזולוציה של 1920X1080 אז לטלויזיה זה לא משנהברגע שאני מריץ סרט וכו' משנה?תודה על העזרה
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים אם המסך מחשב והטלויזיה מחוברים לשתי יציאות שונות של כרטיס המסך אז ניתן להגדיר לכל אחד מהם רזולוציה שונה וכך לא תצתרך להתפשר על איכות התמונה במסך המחשב.
פורסם 2009 באפריל 1516 שנים מחבר הם מחוברים ליציאות שונות , ועדיין לא הצלחתי להגדיר לכל אחד רזולוציה שונהאיך אני בדיוק עושה את זה??תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.