פורסם 2009 באפריל 1316 שנים שלום!קניתי את המסך הזה: LG WT2242T ונראה לי שבשימוש הרגיל הוא בהיר מידיאבל בסרטים כשיש סצינה שהיא אפילו מעט חשוכה אז כל מה שבגוון של שחור לא נראה הכי ברורהשאלה שלי היא אם זה בגלל שהמסך פשוט או שזה עניין של לשחק עם ההגדרות?ואם זה הגדרות אז את מה אני צריך לשנות?יש סיכוי שזה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר שבא עם המסך?
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים נסה את ה forteManagerhttp://www.lge.com/products/sidemenu/list/normal%20lcd%20monitor_PRD|DWN_down|list.jhtmlואם אתה מחפס פרויקט לחג:The Lagom LCD monitor test pageshttp://www.lagom.nl/lcd-test/
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים קודם כל תתחדש על המסך , מסך מעולה(גם לי יש אותו).איפה שכל הכפתורים יש לך כפתור בשם ENGINE שבעצם מאפשר לך לבחור מצבים ולהגדיר את המצבים הן מבחינת בהירות וכו'.כלומר יש מצב סרט שנותן בהירות גבוהה יותר ומצב רגיל וכדומה.תנסה.חג שמח.
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים מחבר כן אחי מסך מגניב שיחקתי עם הכפתור הזה שאמרת, ואיזה מצב פחות שורף את העיניים נורמל או אינטרנט?כי עד עכשיו הייתי על נורמל וזה כאב לי בעיניים והמצב של האינטרנט יותר בהיר נראה לי
פורסם 2009 באפריל 1416 שנים אני אסביר לך איך להגדיר מצב.בENGINE תבחר בUSER > תלחץ על הכפתור auto/set ותוריד את הבהירות לרמה שאתה רוצה>ואז תלחץ שוב על AUTO/SET עד שאתה מגיע לקטע של הSAVE ואז תלחץ על ENGINE וזה נשמר.זה מבחינת מצבים מצב הNORMAL הוא המצב שאתה קובע בתפריט של MENU.וזהו, תהנה מהמסך.וכן המצב של האינטרנט בהיר מאוד, כמו שאמרתי למעלה תוכל לכוון את הבהירות דרך המצבים(ENGINE) או דרך תפריט MENU>PICTURE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.