פורסם 2009 באפריל 1316 שנים שלום אני בודק אופציות להחלפת המחשב..הרכבתי את המפרט הבא עם חריגה קטנה: השימושים זה משחקים מכל הסוגים סרטים באיכות HD וגלישה, הכל על מסך 22" האם יש משהו לשפר או להחליף ? אגב אם אפשר לרדת ל-2500 או פחות ולהישאר פחות או יותר עם אותם ביצועים- תציעו גם, אני מתגייס בקרוב אז כסף זה לא משהו שיזרום אליי בכמויות כך שאני מעדיף להוציא פחות תודה מראש. עריכה: עשיתי קצת שינויים כדי להוריד מחיר ויצא זה: כמה שאלות: הלוח מספיק טוב ל-OC בשביל המעבד ? הספק יחזיק את המערכת ? עד כמה גדולים ההבדלים בין המעבדים מבחינת נטו ביצועים ? תודה מראש
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים בנוגע למפרט השני-המפרט סה"כ בסדר, הספק יחזיק את המערכת ובנוגע לOC, אני מציע לך לעשות חיפוש קטן/לשאול בפורום "אוברקלוקינג וקירור" אולי יציעו לך לוח טוב יותר.בתקציב הזה לא משתלם לקחת מעבד חזק מ E5200 אם עושים OC, בסופו של דבר הביצועים יהיו די זהים.אם אתה לא גיימר כבד, כרטיס המסך מן הסתם יספיק לך. רק שתדע, יש כרטיס GTX260 ב880 ש"ח- מחירו ירד בצורה דראסטית, אך יהיה צורך לשדרג את הספק.במידה ותשים ויסטה+ משחקים כבדים, אני ממליץ לקחת 4 ג'יגה זיכרון, ולהוסיף מאוורר נוסף למארז.
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר גם להוסיף לספק וגם לכרטיס אני לא יוסיף כרגע, מה שכן כרטיס כזה איזה ספק יצטרך ? סתם לדוגמא אם אני יוסיף 100 שקלים ל-TOMAHAWK 450W זה יספיק לאותו מפרט עם ה-GTX 260 ? שתהיה לי אופציית שדרוג בעתידנכון לעכשיו ובמחשב הקרוב אני עם וינדווס XP, בכוונה לקחתי סטיק של 2 ג'יגה לשדרוג עתידיתודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.