פורסם 2009 באפריל 1316 שנים שלום לכולם!מה דעתכם על זה?http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode=אני צריך את המחשב בעיקר בשביל תיכנות... לא משחקים. ולכן התקציב גם זול.חג שמח!!!
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים השימושים הם רק לתיכנות?באיזה תוכנות מדובר ולאיזה מטרה? (לדוגמה MS visual studio למטרות לימודים וכו...)הספק+המארז במפרט שהבאת לא מומלצים מכוון שהם גנריםהאם מתוכנן OC?איזה מסך אתה מחבר את המחשב? יש למסך כניסה דיגיטלית?אם יש דברים נוספים תפרט
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים מחבר כן, בעיקר תיכנות ופוטושופ.Visual Basic.מה ז"א לא מומלצים כי הם גנריים? לא הבנתי...אני מחבר מסך דק 17 אינץ' כניסה רגילה..וגם אני משדרג את המחשב ל4 ג'יגה RAM, כפי שהם מאפשרים לי..
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים שדרג גם את הספק לאיזיקול 450W ב 30 ש"חתשקול לשדרג גם את הדיסק קשיח ב 55 ש"ח
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים כן, בעיקר תיכנות ופוטושופ.Visual Basic.מה ז"א לא מומלצים כי הם גנריים? לא הבנתי...אני מחבר מסך דק 17 אינץ' כניסה רגילה..וגם אני משדרג את המחשב ל4 ג'יגה RAM, כפי שהם מאפשרים לי..הכוונה היא שהספק כוח לא אמין וכחלק שהוא כל כך חשוב עדיף להשקיעה שמשהוא אמין יותרבנוסף לזה לשימושי visual basic ו- photoshot (תלוי לאיזה רמה) ממש אין טעם לקחת מעבד מרובע ליבות ועדיף להשקיעה בחלקים אחריםכמו מארז, ספק כוח איכותים יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.