עבור לתוכן

שאלה לגבי מערכת קירור מים

Featured Replies

פורסם

אוקי, אז אני בונה מערכת קירור מים ויש לי כמה שאלות

1)האם יש חברות שמוכרות קוביות פרספקס (או כל צורה מרובעת אחרת) ולא רק לוחות?

2)עם איזה דבק אני מדביק לוחות פרספקס? האם כל דבק יתאים? ומה מבחינת איטום? צריך להדביק ואז לעבור עם סיליקון? (היופי לא ממש חשוב כי המיכל פנימי)

3)במיכל יש פתח יציאה למים ופתח כניסה ואני שם פיטינגים (נראה לי זה השם) בכל אחד מהם, האם יש חשיבות גדול למיקום? מטעמי נוחות אני מעוניין שהמיקום של פתח היציאה יהיה למעלה (מעל מיכל היציאה של המשאבה) ופתח הכניסה יהיה בצד...הםא ביצועי המערכת נפגעים דרמטית עקב כך?

4)המלצה על בלוק קירור מים למעבד (סוקט 775)

פורסם

1. שאתה אומר קוביה, למה אתה מתכוון? קוביות לחיבור בפינות בין לוחות? (יש מוכן של A C RYAN ), ואפשר גם לייצר לבד במפעל.

2.יש דבק ייעודי לחומרים אקריליים, הוא סוג של ממיס (כמו אטיצון לדוג'), הוא חזק, ובלתי נראה - בניגוד לסיליקון שתראה גושים שלו בסוף ההדבקה.

קח בחשבון - שהמשטחים חייבים להיות יישרים וחלקים - אם אין מגע ישיר - אין הדבקה, עובדים בעזרת מחט ומזרק.

3. עדיף שפתח היציאה למשאבה יהיה למטה יחסית - שרוב מפלס המים יהיה מעליו..

4. תקציב? בארץ? בחו"ל?.. יש מבחר לא קטן..

פורסם
  • מחבר

1)קוביה, כלומר במקום שאני אקבל פלטות אחתוך אותן לגדלים מסויימים ואצור מאין מבנה של קוביה, הם יעשו את זה, אולי יש להם איזו שיטה ליצור מבנה קובייתי מבלי לקחת פלטות שטוחות ולהדביק.

4)אני מניח שהתקציב הוא מאות בודדות של שקלים, 400 שקל נניח מקסימום? ולא משנה מאיפה.

פורסם

יש מארז קובייתי לסאנבים, העשוי כולו מפרספקס אם זה רלוונטי מבחינתך

בקשר לבלוק, יש לך את הD-TEK, GTZ, LUNA, HEAT KILLER, SUPREME, ועוד..

לדעתי? ה D-TEK\GTZ יהיה הכי כלכלי.. הם בלוקים מעולים. (מחירו נע בין 60-70$ לפני משלוח)

פורסם
  • מחבר

יש מארז קובייתי לסאנבים, העשוי כולו מפרספקס אם זה רלוונטי מבחינתך

בקשר לבלוק, יש לך את הD-TEK, GTZ, LUNA, HEAT KILLER, SUPREME, ועוד..

לדעתי? ה D-TEK\GTZ יהיה הכי כלכלי.. הם בלוקים מעולים. (מחירו נע בין 60-70$ לפני משלוח)

מאיפה אני יכול להזמין אותם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים