עבור לתוכן

ניד לעבודה על תמונות עם מסך טוב תקציב עד 2600$ קניה באירופה

Featured Replies

פורסם

לעבודה על פוטושופ או תכנות דומות חשוב מסך אכותי שניתן לכיול, גודל 15" - 17" הנידות לא יום יומית ( ועם רכב ) אפשרות לערוך סרטונים קצרים לאינטרנט

חשבתי על MACBOOK PRO 17 מחיר 2170 אירו

או DELL M6402 17 מחיר 2832 אירו חורג קצת מהתקציב

אפשריות נוספות ?

בתודה

פורסם

אם אין חובה במסך של 17" אני הייתי מתמקדת ב-15.4" פשוט בגלל רמת הניידות הנמוכה של מחשבי 17". עם זאת, לפעמים תוכל למצוא מסכים קצת יותר טובים במחשבי 17" מסדרות מקצועיות. מסך איכותי באמת בניידים נוכחיים פשוט אין, אני לא יודעת מהן הציפיות שלך ומהי ההגדרה שלך למסך איכותי אבל צריך לקחת את זה בחשבון אם זה מיועד לעבודה מקצועית. יש לך העדפות רזולוציה?

האם אתה חייב אחריות בארץ? אני לא מתמצאת באופן מלא בסטאטוס האחריות של מחשבים שנרכשים באירופה אבל ניתן לשער ברמה מסויימת למה תהיה אחריות.

פורסם
  • מחבר

אני רוב הזמן באירופה לכן אחריות באירופה מתאימה, אני מעדיף את הכול בחבילה אחת, במידה ואין בררה אפשר לפצל את החבילה למחשב ניד + מסך אכותי ניפרד.

פורסם

בנוגע ל-macbook אני בדר"כ סקפטית ובהחלט לא מעריצה גדולה של מחשבי אפל אבל נראה שלגרסא ב-17" יש מספר יתרונות ששווה לבדוק. שמעתי ביקורות טובות על המסך, הוא קל יחסית למחשב כלכך גדול ונותן חיי סוללה טובים מהממוצע לגודל. הוא גם מציע אופציה למסך מאט בניגוד לשאר מחשבי macbook הנוכחיים.

ב-15.4" אפשר להסתכל על ה-W500 של לנובו שנותן כרטיס מסך היברידי שיתרונותיו בחיי סוללה טובים. בסדרות המקצועיות יש גם את ה- M4400 של דל (לדעתי יש לו מסך טוב למדי) וה-8530w של HP. מכיוון שלא נשמע שיש לך צורך ספציפי בכרטיס מסך מסדרה מקצועית אתה בהחלט יכול להסתפק במחשב מסדרה עסקית "רגילה" שמחירו יותר נמוך כמו ה-E6500, T500 או ה-8530p. הסדרות המקצועיות בדר"כ מציעות אופציות יותר מתקדמות של קינפוג ורזולוציות יותר גבוהות אבל לא בהכרח אתה מחפש משהו כמו רזולוציה של Full HD במסך של 15.4".

ביחס למסכים, אני ממליצה שתלך להתרשם ותראה אם הרמה מספקת אותך או לא.

פורסם

בשביל מה הוא צריך מפלצת גיימינג ענקית במשקל מזעזע ועם כרטיס מסך כזה?

לא ממליצה בכלל לצרכים שציינת.

פורסם
  • מחבר

קצת מסתבך, רק רציתי מחשב עם מסך טוב :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים