עבור לתוכן

מחשב לעבודה משרדית - בין 3000 ל-4000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני אלך לפי השאלון שבאתר:

1. מה התקציב? 3000-4000 ש"ח

2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. יש לי מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך 22

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כנראה אינטל במעבד. אני מתלבט בין QUAD ל-DUAL כי אני קונה מחשב ל-5 שנים

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? המחשב וכל החלקים שרואים מבחוץ צריכים להיות שחורים

7. האם חשוב שקט? עד כמה? שקט מאד חשוב כי המחשב נמצא בחדר ועובד בלילה

8. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא

פורסם
  • מחבר

מה דעתכם על המפרט הבא?

קצת חריגה במחיר... אני לא כל כךיודע איפה להתפשר

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם אתה לא תשחק במשחק בכלל, אין צורך לשימושיך במעבד כזה ולא במרובע ליבה בכלליות.

להלן השינויים שהייתי מציע לך לעשות:

-מעבד תקח אחד כמו E5200/E7400- יותר מהם אתה לא צריך, ואפילו הם יהיו מעל ומעבר.

-במידה ותראה סרטי HD, הייתי ממליץ לך על כרטיס מסך כמו 9500GT/HD4670.

-כונן הקשיח מאוד יקר. קח את גרסת ה16 מגה-קש- מבחינת ביצועים הם כמעט אותו הדבר, ככה שאתה סתם זורק פה כסף.

-המארז שאולי השקט ביותר שיש היום בשוק הוא אנטק P182, ועולה 700 שקלים בחנות במידה והשקט קריטי לך. המארז שבחרת די שקט רק אם אתה מכוון את 2 המאווררים שעליו, למהירות סיבוב נמוכה.

-ספק כח תחליף לאחד איכותי יותר, כגון אנרמקס טומהוק 405W.

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך: תוכל לפרט מה ההבדל בין הכרטיס שבחרתי לבין זה שהמלצת עליו?

מעבד: הסיבה שאני לוקח 4 ליבות היא שאני עושה הרבה פעולות במקביל: תוכנת הורדות, סרט, דפדפן, OFFICE פתוח וכו'. חוץ מזה אני קונה מחשב פעם ב-5 שנים...

הארדיסק: קיבלתי. חשבתי שCACHE גדול יותר יוביל לשיפור משמעותי בביצועים. קצת הפתעת אותי... :-)

מארז: אני אשאר עם זה שבחרתי. 700 שקל זה יותר מדי. אני מניח שאני יכול לכוון את המאווררים למהירות נמוכה.

ספק כוח: קיבלתי.

פורסם

מפרט הסברים בסוף:

אינטל‏ Price Units Total

Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 1 370

לוחות אם למעבדי אינטל‏ MSI Price Units Total

G31M3-F s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E 235 1 235

זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total

2GB Kingston Value 115 2 230

כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total

9400GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E 280 1 280

דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total

500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 265 1 265

צורבים‏ LG Price Units Total

GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail 150 1 150

מארזים‏ Antec Price Units Total

Three Hundred ATX Mid Tower Gamer Black Case (No PSU) 310 1 310

ספקי כוח‏ Enermax Price Units Total

Tomahawk 405W Active PFC 12cm 240 1 240

מחירון עבודות במעבדה‏ Price Units Total

הרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל 100 1 100

Total price 2180 ¤

for payments 12 X 199 ¤

CASH PRICELIST - V.A.T. IS INCLUDED

מעבד E5200 מועלה לשימושים משרדים במקרה שלך ממש אין צורך ב - 4 ליבות או מעבד יותר חזק

לוח אם פשוט

כרטיס מסך בעל חיבור dvi vga hmdi לחיבור מסך/טלויזיה (בטלויזיות CRT ישנות צריך לברר כי אומנם יש תאימות לאחור אבל זה לא תמיד עובד) מפעיל ממשק AERO בצורה מלאה

לגבי סרטי HD: סרטי mkv שנמצאים עכשיו באינטרנט המעבד יצליח להריץ אם יצאו סרטים עם קצב דגימה יותר גבוהה אז יש את coreavc http://www.coreavc.com/ שמשתמש בהאצת כרטיסי nvidia ומוריד עומס מהמעבד לגבי סרטי h.264 אז בזה הכרטיס מסך יטפל

4GB של זיכרון לעבודה חלקה עם הרבה ישומים פתוחים

דיסק קשיח של 500gb אם אתה צריך יותר אז תרשום בכל מקרה עם בעתיד תצטרך יותר נפח אז תמיד תוכל להוסיף דיסק קשיח

מארז וספק כוח כמו שהומלצו

חוץ מזה אני קונה מחשב פעם ב-5 שנים...

בזבוז. לא קונים מחשב ל 5 שנים זו תקופה מאוד מאוד מאוד ארוכה בעולם המחשבים, תקנה מחשב ל ~שנתיים עם אפשרות שדרוג

עם הכסף שנותר אתה יכול לקנות מחשב חדש עוד שנתיים וחצי

עם אתה חושב שבעתיד תרצה לשחק משחקים אז אתה יכול לקחת לוח אם מבוסס P43 שנותן יותר מקום בשדרוג זיכרון וכרטיס מסך

פורסם

כרטיס מסך: תוכל לפרט מה ההבדל בין הכרטיס שבחרתי לבין זה שהמלצת עליו? כרטיס המסך ששמת חלש יחסית להרצת סרטי FHD לכן הצעתי לך לקחת מעט חזקים יותר. כמו כן, הכרטיס ששמת תומך בHM כלומר הוא משתמש מהזיכרון הראשי של המחשב- משהו שאתה לא צריך ובכלל אין צורך בזה.

מעבד: הסיבה שאני לוקח 4 ליבות היא שאני עושה הרבה פעולות במקביל: תוכנת הורדות, סרט, דפדפן, OFFICE פתוח וכו'. חוץ מזה אני קונה מחשב פעם ב-5 שנים...אין הרבה קשר בין מספר ליבות לכמות תוכנות פתוחות, זה יותר קשור לחוזק המעבד. מעבד מרובע ליבה מומלץ למי שעובד עם תוכנות כבדות התומכות ב4 ליבות כמו תוכנות רינדור והמרה. E5200 אינו מעבד חזק, אך אינו מעבד חלש כלל וכלל ואף מספיק למשחקים כבדים כיום, ולשימושיך המעבד הזה או E7400 יהיו מעולים. בנוגע לעתיד אין לדעת מה יהיה ואילו תוכנות יצאו, ככה שבכלליות אין צורך במעבד חזק מזה.

הארדיסק: קיבלתי. חשבתי שCACHE גדול יותר יוביל לשיפור משמעותי בביצועים. קצת הפתעת אותי... :-) במקרה הזה השיפור בביצועים מזערי עד לא מורגש.

מארז: אני אשאר עם זה שבחרתי. 700 שקל זה יותר מדי. אני מניח שאני יכול לכוון את המאווררים למהירות נמוכה.

ספק כוח: קיבלתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים