עבור לתוכן

עזרה| מסך מחשב או מסך טלוויזיה .. ??

Featured Replies

פורסם

היי,

מה יותר טוב מסך מחשב או מסך טלוויזיה?

אני צריך מסך לחדר שיהיה בגודל 26-30 אינץ', שיעבוד כמסך מחשב וכטלוויזיה.

אני מאוד מתלבט ומבולבל.. מצד אחד אני רואה שהזמן תגובה והניגדיות במסכי המחשב הרבה יותר טובים, מצד שני בטלוויזיה יש יותר חיבורים חיצוניים למרות שלדעתי חיבור HDMI מספיק בהחלט.

בבקשה עזרה..

מה דעתך על המסך הבא? (מסך 24', לא מצאתי יותר טוב מזה.. )

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3378

אני רואה שיש לו 1:50000 ניגדיות ו2ms עם חיבור HDMI.

ועל איזה מסך או טלוויזיה אתם ממליצים לי ?

*עד 3000 ש"ח

פורסם

אני גם באותה בעיה כמוך, אני מתלבת בין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2321&CatCode=548 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3378&CatCode=548

בראשון יש יותר נגודיות סטטית ויותר בהירות אבל 5MS ולא 2MS , אני כנראה בסוף יקנה את LG L246WH בי זמן תגובה לא כזה חשוב, אבל הבעיה שיש לו רק כניסה אחת HDMI , כלומר או ש הוא יהיה טלויזיה או שמחשב. למרות שכל מי שאני מקיר אומרים לי ליקנות רק SAMSUNG. צריך עזרה

פורסם

שניכם, תקראו את הסטיקי ואת הביקורות, בשביל שתבינו מה ההבדל בין הפאנלים השונים, ובין הנתונים השונים (שפחות חשובים).

כמו כן, אין מה להשוות מסך LCD שמיועד לצפייה בטלויזיה, לעומת מסך LCD שמיועד למחשב.

האיכות במסך LCD שמיועד לטלויזיה תהיה יותר נמוכה ופחות נוחה לעבודה מול טקסטים ואינטרנט לעומת מסך שמיועד למחשב.

אחרי שתקראו את ההבדל בין הפאנלים השונים, ותחליטו איזה פאנל אתם רוצים, אז יתנו לכם המלצה, וכמובן פותח הדיון תוסיף את התקציב לכותרת בעזרת כפתור העריכה.

אל תקנו סתם מסך בלי להבין פרטים מסויימים, שלא תתבאסו אחר כך.

פורסם

אבל לשתי המסכים שאני רשמתי יש את אותו פנל NT :s05: על מסכים שאני רשמתי לו עשו ביקורות, וכבר קראתי נירא לי את כל ה פורום ו אני עדיין לא מבין מה עדיף ליקנות, ואיזה מהם מיועד למחשב ואיזה לטלויזיה.?

פורסם

תפתח דיון חדש, כי התקציב של פותח הדיון גדול יותר, והוא יכול לקבל מסכים שאינם TN.

בנוגע למסכי TN, אתה יכול לראות את ההמלצות הקבועות של DENNIS, ולהבין שלTN אין הבדל בין המסכים השונים, בדר"כ אלא רק בארגונומיה.

פורסם
  • מחבר

כמו כן, אין מה להשוות מסך LCD שמיועד לצפייה בטלויזיה, לעומת מסך LCD שמיועד למחשב.

האיכות במסך LCD שמיועד לטלויזיה תהיה יותר נמוכה ופחות נוחה לעבודה מול טקסטים ואינטרנט לעומת מסך שמיועד למחשב.

לפי דברייך ניתן להבין שמסכי המחשב מומלצים יותר..

לגבי סרטים / שידורי TV, יש הבדל בין מסכי מחשב למסכי טלוויזיה אחי ? (על מה הכי חשוב לראות בפרטי המסך? ניגדיות, זמן תגובה..)

פורסם

לצפייה בסרטים ושידורי TV אין הבדל כל כך בין המסכים. (כמובן הכל תלוי בתקציב).

בפרטי המסך הכי חשוב לבדוק את הפאנל, זמן התגובה והניגודיות כיום ברוב המסכים קרובים בצורה משמעותית, לכן אין להם הבדל.

כפי שאמרתי מההתחלה, כנס לסטיקי ותתחיל לקרוא, אם תתעצל תדפק.

פורסם
  • מחבר

לצפייה בסרטים ושידורי TV אין הבדל כל כך בין המסכים. (כמובן הכל תלוי בתקציב).

בפרטי המסך הכי חשוב לבדוק את הפאנל, זמן התגובה והניגודיות כיום ברוב המסכים קרובים בצורה משמעותית, לכן אין להם הבדל.

כפי שאמרתי מההתחלה, כנס לסטיקי ותתחיל לקרוא, אם תתעצל תדפק.

אוקיי, תודה רבה !

מזה סטיקי?

פורסם

ההודעות עם הנעץ

פורסם

תפתח דיון חדש

פתחתי דיון חדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים