עבור לתוכן

מחפשת מסך טוב מ-SKYPC בגודל 22 מהמבחר שיש להם באתר (עד 900ש"ח)

Featured Replies

פורסם

חג שמח ,

http://www.skypc.co.il/pl_products~9~0~6-178.htm

הנה הקישור לרשימת המסכים של מססונג שהבנתי מכאן שהם מומלצים.

קראתי וקראתי כאן ביקורות ויצאתי די מבולבלת..

איזה מסך מומלץ בטווח המחיר של 900 שקל מתוך כל המסים הראשונים בקישור :nixweiss:

ביחס עלות\תועלת ומי צורך חשמל יותר והאם איכות הניגודיות חשובה . ההבדלים במפרט הטכני לא גבוהים אבל לא יודעת אם זה חשוב)

מה לגבי המעמד PIVOT וכיוון צידי , האם אלה לא פיצ'רים שבעצם גימיק שיווק ובכלל שימושיים . הבנתי ש-PIVOT זה להפוך את המסך על צידו ..זה בכלל שימושי..כל פעם להפוך ולהחזיר חזרה והכיוון הצידי כנ"ל שימושי ? לא יותר פשוט להזיז את המסך כולו על הצד .

השאלות באות כי אולי הבלבול שלי מיותר ואפשר לקחת משהו פשוט בהנחה שאני לא צריכה את הארגונומיה הזאת..ואני לא ידועת עדיין למה היא משמשת בוודאות .

או שאולי בכלל לא להסתבך עם הנתונים , כדאי כבר לקחת את ה-BENQ : (אשמח אם מישהו מכיר מניסיון איך הואI .הבנתי שה-LG לא משהו (מקריאה כאן ) .

http://www.skypc.co.il/pl_product~T2200HD~9~0.htm

תודה מראש למי שעוזר ..אובדת עצות.

פורסם

לכי על ה2243 של סמסונג, בעקרון המסכים האלה די דומים ואם תחפשי בפורום הוא קיבל ביקורות חיוביות

פורסם

ת'כלס כל מסכי ה TN דומים, השונה ביניהם זה הארגונומיה, השאלה אם את צריכה את זה? את הפיבוט וכו'...

לי אישית יש את ה T220P ולדעתי אחלה מסך. בינתיים לא ראיתי שום זליגות אור,פיקסלים שרופים או איכות ירודה.

מה כן, הלבן הוא לא הכי לבן , קצת ורדרד(או שאני עיוור) אבל זה ממש לא משהו משמעותי כאילו....(*לא כיילתי את המסך,אני משתמש בו איך שהוא הגיע אליי)

אני עובד על רזולוציה 1600*1200. המקסימום זה 1920*1200 לעומת T220, אבל זה יותר מדי בשביל מסך 22" , ואני בטוח שגם לך לא יהיה שימוש ברזולוציה זו.

למסך יש רק אפשרות הטייה, את יכולה לכופף אותו קדימה - אחורה. חוץ מזה אין שום ארגונומיה. אבל אני אישית לא צריך את זה, כך שזה לא מפריע לי.

והמסך ממש יפה (לדעתי) ,כאילו אם את אוהבת משהו יותר פשוט ואלגנטי כזה לכי על 2243.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם .

אבל איזה מומלץ ה-BW או EWX או שעדיף להוסיף קצת ל-2233BW (שנראה גם חיצונית אחרת) .

למי מהם יש גם אופ' כיוון הטייה קדימה\אחורה (בנוסף לכיוונון גובה)...זה נראה לי הכי שימושי בנושא הארגומומיה כי זה איכשהו נותן אפשרות לשנות את זוויות האור..לא יודעת..ככה אני עושה במחשב בעבודה .. :silly:

והאם יש להם רזולוציות מספיק גבוהות שתומכות בסרטי HD (ראיתי של-BENQ בקישור יש תמיכה ב-HD) ?

פורסם

BW בגלל הסטנד,הוא שונה לפי מה שאני יודע מה EWX

יש לו ארגונומיה מעולה

סרטי HD 1080 על 22" לא יהיה הבדל מורגש, למשל כשאני רואה 720P ו1080P אני בקושי מבחין בהבדל (רק כשאני יושב ממש קרוב למסך , אבל לא נראלי שאת יושבת חצי מטר מהמסך כשאת רואה סרט) וגם ב T220P אגב כתוב FULL HD

אבל לאחר המסך 17" שהיה לי עכשיו 22" זה שיפור ניכר , ואם אז הכל ראיתי DVDRIP נגיד , עכשיו אני מוריד הכל HD (720P / 1080 P יש לי ספריה ענקית של 400 GB בינתיים של סרטים באיכות HD , ואין שום בעיות למסך (וכנ"ל לגבי המחשב) להציג את הסרטים.

פורסם

כל מסך כזה יכול להראות סרטי HD, זה לא קשור לרזולוציה באמת

פורסם
  • מחבר

BW בגלל הסטנד,הוא שונה לפי מה שאני יודע מה EWX

יש לו ארגונומיה מעולה

סרטי HD 1080 על 22" לא יהיה הבדל מורגש, למשל כשאני רואה 720P ו1080P אני בקושי מבחין בהבדל (רק כשאני יושב ממש קרוב למסך , אבל לא נראלי שאת יושבת חצי מטר מהמסך כשאת רואה סרט) וגם ב T220P אגב כתוב FULL HD

אבל לאחר המסך 17" שהיה לי עכשיו 22" זה שיפור ניכר , ואם אז הכל ראיתי DVDRIP נגיד , עכשיו אני מוריד הכל HD (720P / 1080 P יש לי ספריה ענקית של 400 GB בינתיים של סרטים באיכות HD , ואין שום בעיות למסך (וכנ"ל לגבי המחשב) להציג את הסרטים.

:xyxthumbs: תודה על ההסבר

כל מסך כזה יכול להראות סרטי HD, זה לא קשור לרזולוציה באמת

אבל ראיתי כאן דיון שלם שמדבר על HD הוא פועל יוצא של רזולוציה נטו .. לפי מה שהבנתי , יש איזו רזווציה מסויימת שאם המסך תומך בה , אזי הוא מוגדר HD או FHD ( את זה גם לא הבנתי כ"כ אבל לא משנה) . וכמו כן , כרטיסי המסך מהדגמים החדשים (אפילו מובנה כמו אצלי) תומכים ברזולוציות גבוהות מספיק למסכי 22 ..ול-24 זה כבר מצריך כרטיס מסך חזק יותר..זה מהשהבנתי מקריאות חוזרות כאן של דיונים (עד שזה נקלט אצלי.. :silly:).

ואגב תודה על התגובות המהירות והענייניות

פורסם

כן נגיד FULL HD 1080P הרזולוציה היא 1920*1080

720P זה 1280*720

אבל זאת הרזולוציה של הסרט , לא של המסך.

את צריכה להבין שאת על כח מסך יכולה לראות סרט באיכות HD, אבל לא בכל מסך תראי את ההבדל .

ככל שהמסך גדול יותר , התמונה תתרחב ותיהיה מכוערת יותר ,נכון? ובHD הרזלוצויה של הסרטים גבוהה ,לכן את תראי עדיין את התמונה באיכות טובה. ז"א באיכות 1920*1080 (1080P) במסך 30" הוא לא יעוות לך את התמונה כמו DVDRIP והאיכות תיהיה טובה ואם אחרי שראית את אתו הסרט בHD על מסך 30" ותשימי ישר סרט DVDRIP את תראי את ההבדל. אבל כשיש לך 17" לדוגמא....... ממש לא יהיה הבדל

כך שעל כל מסך 22" תוכלי לראות סרט באיכות HD ת'כלס.

ניסיתי להסביר כזה בשפה פשוטה בלי מונחים מבלבלים,רק שתביני מה ההבדל.

וכמובן על 24" את תראי את ה"יופי" של הHD יותר מאשר במסך 22".

ואת לא צריכה ממש כרטיס חזק ,את לא משחקת משחקים על רזלוציות האלה, אלא רואה סרטים. כל כרטיס מודרני לדעתי יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

הסבר ברור יותר מזה לא יכולתי לבקש :xyxthumbs: תודה רבה רבה

היה לי הרבה בלאגניזיישן בראש עם כל נושא הרזולוציות האלה. הרי היצרנים חייבים כל דבר לסבך..תמיכה של הסרטים\כרטיסי מסך\מסכים..כבר התחלתי להצטער שאני נותנת את המסך שלי כמתנה לאחי הקטן..AOC 17 אינץ שמשרת אותי נאמנה כבר 4 שנים..

פורסם

סתם לידע , על איזה מחשב(מעבד,זיכרון,כרטיס) את מתכננת לראות HD ? כי לא כל מעבד יכול "לסחוב" את זה.

פורסם
  • מחבר

מעבד E5200

לוח GIGABYTE GA-G31M-ES2L

זירון 2GB

אמור להיות בסדר לפי מה שהבנתי כאן (המחשב כבר הוזמן לני החג) והתלבטי גם לגבי המסך ולכן אני קונה אותו בנפרד.

פורסם

כן...בסדר. [=

טוב אני מקווה שקיבלת את העזרה שהיית צריכה והחלטת איזה מסך מתאים לך.

יום טוב.

פורסם
  • מחבר

כן...בסדר. [=

טוב אני מקווה שקיבלת את העזרה שהיית צריכה והחלטת איזה מסך מתאים לך.

יום טוב.

:aktion031:

כן וודאי.. אני עכשיו רק מתלבטת בין ה-2233BW או ה-2243BW .. ה2233 נראה יותר חמוד..יום א' הקרוב אני גם כך בצומת בילו בקניות :)..נראה אם יש להם אותו ב-BIGBOX בתצוגה בחנות .סגירת עמדות אחרונה לפני הקנייה.

אחלה פורום יש כאן ..משתדלת לעקוב

תודה לך ולכולם וחג שמח !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים