עבור לתוכן

טושיבה A300-149, מחיקת ויסטה והתקנת XP.

Featured Replies

פורסם

ידיד שלי יש לו את הטושיבה A300-149.

הוא לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הויסטה המותקנת בנייד, והוא מעוניין להתקין עותק של XP במקום הויסטה.

האם Windows Vista® Home Premium Edition שמותקנת לו הוא לא זכאי לשנמוך נכון?

הוא אמר שהוא ניסה למחוק את ויסטה אבל ה-RECOVERY של הויסטה תמיד עולה בחזרה.

איך אפשר למחוק לגמרי את הויסטה ולהתקין XP, הוא הוריד כבר את הדריברים של XP למחשב שלו מאתר טושיבה.

והאם צריך לשנות משהו בהגדרות של הביוס גם לגבי סוג הקשיח שהוא SATA?

אשמח לכל כיוונון או עצה לפני שאני ''מתנפלת'' לו על המחשב...... חג שמח ח'ברה

בבקשה עזרה ח'ברה מישהו התעסק עם סדרת A300 של טושיבה מבחינת מחיקת הויסטה והתקנת XP?

פורסם

לגבי השמנוך זה תלוי ברישיון ולכן כדי לברר אצל מקייקרוסופט.

לגבי הפירמוט,שיכניס דיסק XP,וכשההתקנה תעלה לו,לאחר מספר חלונות תיהיה לו אפשרות ללחוץ R ,לאחר מכן שיבחר את הכונן שהוא רוצה לפרמט,ואז שירשום

format c: למשל (הנקודתיים אחרי ה C)

לגבי הSATA יש מחשבים שאין בעיה ויש שצריך להתקין דרייברים,שיוריד דרייברים מאתר של היצרן ויעתיק אותה לדיסקט או דיסק או קי,כאשר ההתקנה עולה תהיה אופציה בהתחלה ללחות על F6 וזה צריך להתקין.

פורסם
  • מחבר

לגבי השמנוך זה תלוי ברישיון ולכן כדי לברר אצל מקייקרוסופט.

לגבי הפירמוט,שיכניס דיסק XP,וכשההתקנה תעלה לו,לאחר מספר חלונות תיהיה לו אפשרות ללחוץ R ,לאחר מכן שיבחר את הכונן שהוא רוצה לפרמט,ואז שירשום

format c: למשל (הנקודתיים אחרי ה C)

לגבי הSATA יש מחשבים שאין בעיה ויש שצריך להתקין דרייברים,שיוריד דרייברים מאתר של היצרן ויעתיק אותה לדיסקט או דיסק או קי,כאשר ההתקנה עולה תהיה אופציה בהתחלה ללחות על F6 וזה צריך להתקין.

ופרמוט והתקנת ה-XP לא יגרום לRECOVERY לעלות?

אני באופן אישי כן חושבת שאפשר להתקין XP למרות הRECOVERY האוטומטי (עוד לא יצא לי לשבת לו על המחשב) - פשוט בביוס לעלות בוט התחלתי מה-CD של XP ולדעתי העניין ירוץ חלק ללא בעיות (כמובן שלגבות את הספריה של -RECOVERY על DVD לפני ההתקנה)

לגבי הדריברים יש לדגם שלו באתר טושיבה את כל הדריברים שתומכים ב-XP אז אני לא מאמינה שתהיה בעיה עם בתאר החברה יש דריברים ל-XP. ולגבי ה-XP יש לו תוכנה חוקית ורישיון חוקי שאני רכשתי לו לפני 3 חודשים לערך אז לגבי הרישיון אין בעיה, אז גם אם לא מגיע לו שינמוך.

חג שמח

פורסם

אחרי פירמוט בדיסק אין כלום,ולכן הREC של ויסטה לא צריך לעלות,המחשב לא ידע שהייתה לו ויסטה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים