פורסם 2009 באפריל 1216 שנים היי JOUNCEלי אישית יש את המחשב N81-VP-C1 של אסוסכרטיס מסךהוא מחשב 14.1 אינצ' עם HD4650 של ATIהכרטיס מסך יותר חזק מהGEFORCE 9650 GT אבל לא בהפרש גדול(אני אומר את זה על בסיס פורומים בחול שעשו השוואות בין המחשבים של אסוס)משחקים כבדים רצים על המחשב הזה מעולה גם ברמת פירוט גבוההמשקלהחיסרון שלו הוא שהוא שוקל בערך 2.4 קילו שזה יותר מהF6אבל באמת שזה לא נורא בשבילי (אני סטודנט מסתובב עם ספרים, קלסר ועוד ציוד אז הבדל של חצי קילו לא ממש משנה)התחממותהמחשב לא מתחמם בצורה מורגשת בעבודה יומיומית, מורגשת התחממות רק במצב של משחקים כבדים וגם אז זה לא רציני (הבנתי שככה זה כל הניידים שלASUS)מקלדת ויציאותמבחינת מקלדת, אני אישית מרוצה, גם הTOUCHPAD בסדר גמור, יש 5 יציאות של USB שזה מצויין, יציאת HDMI וכו'סוללההאמת שזהו המינוס היחידי של המחשב הזה יחסית לאחרים באותה קטגוריה אבל לא עם כרטיס מסך ברמה הזוהסוללה שלו סבירה בלבד (בעבודה בסיסית מחזיקה בסביבות ה3 שעות, שימוש יותר כבר רק עם סוללה לא יצא לי לנסות).אבל הכל עניין של הדרישה, אם אתה מתנייד כל היום ו אתה רוצה זמן סוללה של 10-9 שעות תחשוב בכיוון של מיני לפטופ 10' ASUS 1000HE שהוא לא מחשב למשחקים כמעט.או מחשבי 14.1 אינצ' עם כרטיס מסך חלש יותר שתנו לך בסביבות ה4 שעות זמן סוללה אבל עם כרטיסי מסך חלשים כמו 9300 GEFORCE או אפילו מובנים.גודל מסךלדעתי חבל לקחת 17 אינצ' כי אם אתה רוצה מסך גדול אז עדיף להשקיע את ההפרש במסך 22 אינצ' נייח אפילו שיהיה בבית בעמדה מסויימתותוכל לחבר את המחשב למסך גדול כשאתה בביתוכשתרצה לנייד אותו יהיה מחשב נייד בגודל סביר ולא כבד מדי, שיכנס בכיף לתיק.החלטה שלך, אם אתה צריך עוד משהו תגיד
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים מחבר קרמבו, תודה. כפי שציינתי, זמן סוללה ומשקל מהווים שיקול משני.אני אישית משתמש ב- Asus 1000HA לכתיבה וגלישה, אך אנחנו מדברים הפעם על מחשב שמיועד למשחקים ולניוד בין שני מקומות עיקריים - בית ומשרד, והוא לא עבורי, אלא עבור אחי.אשמח לשמוע איזה משחקים התקנת עליו ובאיזה הגדרות אתה משחק בכל משחק.כמו כן, האם קנית בארץ או בחו"ל, והאם יצא לך לממש אחריות מול רונלייט.
פורסם 2009 באפריל 1216 שנים רכשתי את המחשב בארץ בחנות בשם QSYS, בפועל הוא יכול לבדוק לגבי דגמים נוספים של ASUS פשוט תבדוק מולוהם מספקים את האחריות והטיפול.ברמת העיקרון לפי התנאים של ASUS הטיפול הוא מול רונלייטבפועל לגבי מימוש האחריות מול רונלייט, כרגע עדיין אין לי צורך, אבל העניין עדיין נמצא בבירור מולם (בפועל לפי האתר של ASUS האחריות היא גלובליתוזה גם מה שהסברתי לש"ל), כרגע העניין נבדק במשך של כשבועיים בגלל שאנחנו בזמן של חגמבחינת המשחקים, התקנתי עליו דברים כמו PES2009, FALLOUT 3, CRYSIS הראשוןleft 4 deadוכולם עובדים על ההגדרות של HIGH עם הרזולציה המקסימלית של המסך בצורה טובהיש לדוגמא את הלינק הזה שמראה איך רצים עליו משחקיםhttp://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=N81Vp-C1בכל מקרה זה לא הדגם היחיד של אסוס שנותן ביצועים טובים, אבל יחסית לגודל, משקל ולהתחממות לדעתי הוא אופטימלי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.