עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד עד 1,100 דולר - עודכן

Featured Replies

פורסם

היי JOUNCE

לי אישית יש את המחשב N81-VP-C1 של אסוס

כרטיס מסך

הוא מחשב 14.1 אינצ' עם HD4650 של ATI

הכרטיס מסך יותר חזק מהGEFORCE 9650 GT אבל לא בהפרש גדול(אני אומר את זה על בסיס פורומים בחול שעשו השוואות בין המחשבים של אסוס)

משחקים כבדים רצים על המחשב הזה מעולה גם ברמת פירוט גבוהה

משקל

החיסרון שלו הוא שהוא שוקל בערך 2.4 קילו שזה יותר מהF6

אבל באמת שזה לא נורא בשבילי (אני סטודנט מסתובב עם ספרים, קלסר ועוד ציוד אז הבדל של חצי קילו לא ממש משנה)

התחממות

המחשב לא מתחמם בצורה מורגשת בעבודה יומיומית,

מורגשת התחממות רק במצב של משחקים כבדים וגם אז זה לא רציני (הבנתי שככה זה כל הניידים שלASUS)

מקלדת ויציאות

מבחינת מקלדת, אני אישית מרוצה, גם הTOUCHPAD בסדר גמור, יש 5 יציאות של USB שזה מצויין, יציאת HDMI וכו'

סוללה

האמת שזהו המינוס היחידי של המחשב הזה יחסית לאחרים באותה קטגוריה אבל לא עם כרטיס מסך ברמה הזו

הסוללה שלו סבירה בלבד (בעבודה בסיסית מחזיקה בסביבות ה3 שעות, שימוש יותר כבר רק עם סוללה לא יצא לי לנסות).

אבל הכל עניין של הדרישה, אם אתה מתנייד כל היום ו אתה רוצה זמן סוללה של 10-9 שעות תחשוב בכיוון של מיני לפטופ 10' ASUS 1000HE שהוא לא מחשב למשחקים כמעט.

או מחשבי 14.1 אינצ' עם כרטיס מסך חלש יותר שתנו לך בסביבות ה4 שעות זמן סוללה אבל עם כרטיסי מסך חלשים כמו 9300 GEFORCE או אפילו מובנים.

גודל מסך

לדעתי חבל לקחת 17 אינצ' כי אם אתה רוצה מסך גדול אז עדיף להשקיע את ההפרש במסך 22 אינצ' נייח אפילו שיהיה בבית בעמדה מסויימת

ותוכל לחבר את המחשב למסך גדול כשאתה בבית

וכשתרצה לנייד אותו יהיה מחשב נייד בגודל סביר ולא כבד מדי, שיכנס בכיף לתיק.

החלטה שלך, אם אתה צריך עוד משהו תגיד

פורסם
  • מחבר

קרמבו, תודה. כפי שציינתי, זמן סוללה ומשקל מהווים שיקול משני.

אני אישית משתמש ב- Asus 1000HA לכתיבה וגלישה, אך אנחנו מדברים הפעם על מחשב שמיועד למשחקים ולניוד בין שני מקומות עיקריים - בית ומשרד, והוא לא עבורי, אלא עבור אחי.

אשמח לשמוע איזה משחקים התקנת עליו ובאיזה הגדרות אתה משחק בכל משחק.

כמו כן, האם קנית בארץ או בחו"ל, והאם יצא לך לממש אחריות מול רונלייט.

פורסם

רכשתי את המחשב בארץ בחנות בשם QSYS, בפועל הוא יכול לבדוק לגבי דגמים נוספים של ASUS פשוט תבדוק מולו

הם מספקים את האחריות והטיפול.

ברמת העיקרון לפי התנאים של ASUS הטיפול הוא מול רונלייט

בפועל לגבי מימוש האחריות מול רונלייט, כרגע עדיין אין לי צורך, אבל העניין עדיין נמצא בבירור מולם (בפועל לפי האתר של ASUS האחריות היא גלובלית

וזה גם מה שהסברתי לש"ל), כרגע העניין נבדק במשך של כשבועיים בגלל שאנחנו בזמן של חג

מבחינת המשחקים, התקנתי עליו דברים כמו PES2009, FALLOUT 3,

CRYSIS הראשון

left 4 dead

וכולם עובדים על ההגדרות של HIGH עם הרזולציה המקסימלית של המסך בצורה טובה

יש לדוגמא את הלינק הזה שמראה איך רצים עליו משחקים

http://1toppc.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code=N81Vp-C1

בכל מקרה זה לא הדגם היחיד של אסוס שנותן ביצועים טובים, אבל יחסית לגודל, משקל ולהתחממות לדעתי הוא אופטימלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים