עבור לתוכן

Terminator 3

Featured Replies

פורסם

סרט אקשן רגיל וצפוי

T2 היה הרבה יותר טוב. ומה שהכי היה דפוק בסרט זה שהעתיד קבוע מראש! זה היה קצת מבאס

• תגובות 31
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז לא הבנת את המסר שלך הסרט.

העתיד לא קבוע מראש, אבל את "יום הדין" לא ניתן למנוע, רק לדחות.

בסרט הקודם הם חשבו שהם מנעו אותו (כפי זכור הוא היה אמור להתרחש ב1997) ולמעשה הם רק דחו אותו.

הפעלולים נראו טובים מאוד, אבל עם כזה תקציב היה אפשר יותר.

העתיד לא קבוע מראש! רק את יום הדין לא ניתן למנוע!

ונכון, T2 היה הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

פורסם

אז לא הבנת את המסר שלך הסרט.

העתיד לא קבוע מראש, אבל את "יום הדין" לא ניתן למנוע, רק לדחות.

בסרט הקודם הם חשבו שהם מנעו אותו (כפי זכור הוא היה אמור להתרחש ב1997) ולמעשה הם רק דחו אותו.

הפעלולים נראו טובים מאוד, אבל עם כזה תקציב היה אפשר יותר.

אפילו בסרט ג'ון קונר אמר שהעתיד קבוע מראש .

פורסם

לא, הוא אמר שאי אפשר למנוע את יום הדין.

ובטח שהעתיד לא קבוע מראש, מה אם הוא לא היה שולח את קייל ריס לעבר? אז הוא לא היה קיים והמין האנושי היה מושמד.

הבנת?

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לשלוח שני TX-ים שיהרגו את אמא שלו וזהו.

כל סרט שולחים רק אחד וכל סרט הטכנולוגיה של המכונות יותר מתקדמת; הם לא חשבו על זה שאם הם כבר שולחים TX לעבר, יכולים לשלוח אותו לתקופה שבה יש לו יותר סיכוי לחסל את קונור?

פורסם

חחח...צודק

ראיתי עכשיו שוב את הסרט ואכן אין קטע שאומרים בו שהעתיד קבוע מראש, רק שאי אפשר למנוע את יום הדין.....עדיין מבאס :-\

פורסם

כל סרט שולחים רק אחד וכל סרט הטכנולוגיה של המכונות יותר מתקדמת; הם לא חשבו על זה שאם הם כבר שולחים TX לעבר, יכולים לשלוח אותו לתקופה שבה יש לו יותר סיכוי לחסל את קונור?

זה כמו לשאול, למה הם לא שלחו רובוט עם בזוקה שפשוט יירה טיל על הבית שלו בזמן שהוא ישן ולגמור את כל הסיפור

התשובה מאוד פשוטה - בגלל שאז לא היה לנו סרט !

פורסם

מיני, אתה לא יודע איך זה בצבא?

אין תקציב.. ;D

200,000,000 זה לא מספיק לשניים.. רק לאחד וחצי.. :D

פורסם

בסרט הראשון אל תשכח שאחרי שריס עבר הם השמידו את המכונת זמן.

אולי למכונות לא היה זמן לשלוח עוד אחד......

פורסם

אני מסכים עם Bidome ועם x-dude.....הסוף פשוט די מאכזב...הוא פותח כבר את "שליחות קטלנית 4".......

אני לא יודע מה נסגר עם האלו שם גם במאטריקס עשו לנו את זה איזה באסה :-\

זה ממש כאילו זה היה חצי סרט......כאילו , ההפסקה הייתה אמורה להיות אז :)

פורסם

מכל המאוכזבים... מה המסקנה שלכם? כדאי ללכת לראות אותו בקולנוע או לא?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתם סתם משחקים אותה... זה כיף לכם להגיד סרט דפוק..

כל ת'רד על סרט שיש כאן כל הפורום בא ואומר "סרט דפוק"

דיי,, תודו שאהבתם וזהו. גם אם לא.. 3 מ10? לפי מה שאתה אומר סופר מריו יותר טוב מזה..

כל הזמן משחקים אותה מבקרי סרטים.... אז חלס

פורסם

אני ממש אהבתי, מאוד מומלץ!

אפקטים מאוד יפים, עלילה טובה, ובניגוד לדעה פה אני את הסוף ממש לא צפיתי..

אחלה סרט, שמו בו הומור, אקשן, כמעט ואין קיטשיות חוץ מבסוף כשהם מחזיקים ידיים וגם לא מסתיים בצורה הוליוודית טיפוסית שהטובים מנצחים והרעים מתים

אהבתי הרבה יותר ממטריקס2

:P

פורסם

עזבו את השטויות של "חוסר הגיון" וכו'. גם הסרט הראשון והשני היו עמוסים בשלל קטעים לא הגיוניים.

דווקא אני בהחלט נהנתי מהסרט הזה - פשוט מכיוון שלא לקחתי אותו יותר מדי ברצינות. ציפיתי תקופה ארוכה לסרט ובהחלט לא התאכזבתי.

הדבר היחיד שאולי מאכזב הוא הסיום שזועק לסרט המשך שלצערנו עתידו לא ידוע. למרות שלטעמי T4 יהיה כבר סיקוול אחד יותר מדי.

בסך הכל מדובר בסרט אקשן מצויין. בנוגע להשוואה המתבקשת עם הסרטים הקודמים - ההמלצה שלי היא לראות את שני הסרטים הקודמים בסמיכות לצפייה בסרט השלישי , ורק אז להשוות - אל תתנו למה שהרשים אותכם לפני 10 ו 20 שנה להטות את שיפוטכם עכשיו.

פורסם

סרט טוב,אבל הסוף מדכא(אני רוצה לחיות! >:()

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים