פורסם 2009 באפריל 816 שנים שלום, לפני כעשר ימים היתקנתי Windows Vista Ultimate והיום קיבלתי הודעה, תמונה: מישהו יודע מה הבעייה ומה אני צריך לעשות ? תודה לעוזרים וחג פסח שמח.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אם קניתה ווינדוס בנפרד אז תכניס את הCD-KEY שבה בקופסא, אם קיבלת ויסטה עם המחשב אז אמורה להיות מדבקה על המחשב עם ובה מודפס הCD-KEY.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים מחבר אין לי וינדוס מקורי, חבר שלי הוריד מהאינטרנט והביא לי.ואיך אני רוכש רישיון ? זה עולה כסף ?
פורסם 2009 באפריל 816 שנים כן זה עולה כסף גרסאת האולטימייט עולה כ319$ אבל אפשר להסתפק בהום פרמיום שעולה 199$ אם אני לא טועה.אם יש לך רישיון של ווינדוס ישן יותר תוכל לקנות רישיון שדרוג שעולה חצי-שני שליש מהמחירים למעלה.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים תראה, ווינדוס זה מוצר, וכמו כל מוצר אחר, צריך לשלם. תמיד אפשר לגנוב, אבל גניבה זו עבירה על החוק.
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אחי זה לא נחשב לגנובה, אולי אתה יכול למצוא לי איזה CD-KEY שיתאים לי.הדיון הזה הולך להנעל בדקות הקרובותתקרא בחוקים של הפורום, אסור לדבר על דברים כאלה פה
פורסם 2009 באפריל 816 שנים אחי זה לא נחשב לגנובה, אולי אתה יכול למצוא לי איזה CD-KEY שיתאים לי.זה מוצא, שכדי להשתמש בו צריך לקנות רישיון, נקודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.