עבור לתוכן

מפרט לשדרוג מחשב לעריכת וידיאו 1800 שקל

Featured Replies

פורסם

החלטתי לשדרג את המחשב שמשמש לעריכת וידיאו בתוכנה PINCLE STUDIO 12

זה המפרט שהכנתי המפרט בלי זכרונות וכרטיס מסך כבר יש לי:

מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690

מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Box IE7400

לוח אם Gigabyte GA-EP43C-DS3

ספק כח JSP-TECH PS-800 450W

סה"כ 1808 שקל

פורסם

עבור הסטודיו זה אמור להספיק. ניתן לערוך עליו גם במחשב הרבה יותר פשוט. מעבד חזק צריך ברמה עקרונית רק לעריכת HD ולקידודים. ומעבד שלך אמור להספיק גם לעריכה עצמה וגם לקידודים.

פורסם
  • מחבר

איך המפרט בפני עצמו ודגש על הלוח אם בגלל שיש בו אפשרות לשיםDDR 2 וDDR 3 ואני לא יודע אם כדי ואם לא אז איזה כדי

פורסם

DDR3 כרגע לפחות הינו יקר. הלוח עצמו אמור להיות בסדר, הוא לא נועד ל OC חזק אך יעבוד וישרת אותך בצורה מעולה לדעתי. ותמיד טוב שיש לך אפשרות לשדרוג הזכרון בעתיד. :)

פורסם

רוב לוחות האם אשר תומכים בDDR3 במחיר סביר, תומכים עד 1600Mhz. היתרון של DDR3 הוא מהירויות העבודה הגבוהות שלו ביחס ל DDR2, אך לצערי גם אם בעתיד יקנה DDR3 1600- הוא לא ירגיש כמעט שום הבדל בינו לבין DDR2 800/1066 לכן כך או כך לא הייתי ממליץ על הלוח האם.

אני ממליץ לחסוך ולקחת לוח כמו EP43-DS3L או P5QL במידה ואינך צריך תמיכה בFW/RAID/ESATA.

כמו כן, ציין בבקשה את שאר המפרט (החלקים שיחוברו מהמחשב הישן) כדי שנוכל לראות אם ספק הכח יספיק והכל יתחבר כראוי. כך או כך, הייתי מציע לך לקחת ספק איכותי ואמין יותר. במידה ותוכנות העריכה בהן אתה עוסק תומכות ב4 ליבות, ניתן לקחת מעבד כדוגמת q6600/q8200.

בתקציב הזה, חבל לקחת מארז כזה אלא אם כן יש לך דרישות מסויימות ממנו. ניתן לחסוך כסף ו/או להשתמש בו כשדרוג מעבד או רכיב אחר לדוגמא.

פורסם
  • מחבר

אני צריך FIREWIRE ואני לא יודעה איזה לוח כדי לכן שאלתי

פורסם

FIREWIRE

ניתן לקנות בנפרד ככרטיס PCI. אם זה בא כל לוח אם, אזי זה בונוס :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים