עבור לתוכן

פרויקט סידור חדר - סיימתי! יש תמונות!

Featured Replies

פורסם

אז ככה, החדר שלי פשוט ג'נקיה

ראיתי בסטיקי של החדרים בפורום כללי כמה חדרים ממש יפים ואמרתי לעצמי למה לא ? גם לי מגיע!

בעיקרון, החדר שלי מפוצץ בשטויות .. כל מיני מכשירים וזבלות שזרוקות לי בחדר

ככה היה נראה החדר שלי עד לא מזמן :

2v924k4.jpg

הרעיון הוא כזה, לקחת כל דבר שיש ופשוט לשדרג אותו .. בלי לקנות דברים חדשים .

כמו שרואים בתמונה, יש לי פלטה מאד גדולה והחדר מאד קטן

ככה שהדבר הראשון שעשיתי הוא לפנות אותה וביום שישי הזה אני לוקח אותה לנגר שיחתוך לי אותה לצורת מלבן וגם ישים פורמיקה נורמלית שגם תתאים לארון ולעמדת DJ שבפינה ..(תודה לליאור על העזרה בנגרות)

לפני כמה שבועות הפכתי את החדר לגמרי .. השולחן כרגע בצד השני, הארון בצד אחר והעמדה לידו.. לדעתי זה נראה הרבה יותר נורמלי ..

כמו שרואים יש לי מגירות מלאות מדבקות וכרגע המצב שלהם על הפנים .. מבפנים חסרות מגירות, כלומר יש רק 2 מגירות במקום 4 .. את ה2 האחרות הרסתי לטובת נסיון כושל לשים בפנים את המחשב

כמו כן גם קדחתי מאחורה ועשיתי מקום לזוג מאווררי 120 (למה אני למה ? :kopfpatsch:)

אז הלכו המגירות ..

היום סרטטתי בגוגל סקאצ'אפ מגרות שהייתי רוצה ואמרתי לעצמי איך אפשר לחסוך ? ואז חשבתי לעשות דבר כזה

להוציא את המגירות ואת המסילות שלהם וגם את המאוחרה (המאחורה זה מין עץ-קרטון כזה) ולשים מאחורה קרטון חדש כזה ולבנות מגירות חדשות עם מסילות לפי הגודל שאני צריך ..

הרעיון הוא לשים מין שידה כזאת שבה אני יכניס את המגבר ואת הממיר .. ומתחת 2 מגירות

הינה השירטוט :

osd4xh.jpg

15efn89.jpg

השירטוט לא גמור .. צריך לבחור צבע וידייות .. וגם קצת לשנות את הגודל מכיוון שחשבתי לבנות שידה חדשה ועכשיו אני יבנה את השידה על מה שכבר קיים אצלי .. אבל הרעיון נשאר אותו רעיון ..

בע"ה יהיה גם מסך 22" של סמסונג .. ואז אני מסודר יופי :smile1:

העבודה תתחיל כנראה בשישי הזה, אני יקח את הפלטה לנגר ויחתוך אותה כמו שצריך ..

רואים בתמונה שזה חצי עיגול מצד ימין, ההתלבטות שלי היא בין לעשות חצי שולחן עגול ולסיים אותו כמלבן .. כדי לא להתקע בשפיץ כשאני יצא מהחדר .. מה אתם חושבים ? מלבן או חצי מלבן חצי עיגול ?

לכל מי שיש איזשהי עצה או משהו - אני ישמח!

פורסם

איפה קדחת חורים ל2X120? אצלי בבית נשרפו 2 ממירים של הוט שהיו עם עוד מכשיר קרוב שחימם אותם, ככה שאני ממליץ לך בקיץ שיהיו לך שם שני מאוורים מאחורי הממיר (או לפחות בימים הממש חמים).

אם מפריעים לך הכבלים על הרצפה תנסה לעשות את מה שאני עשיתי: לתלות את המפצל על הרגל של השולחן (עדיף אפילו 2 למקרה שתצטרך בעתיד) גבוה יחסית, ולשים 3 ווים על הרגליים גבוה יחסית/ למעלה שהחוטים יעברו דרכם (בכל פינה) וככה ישארו למעלה ולא תראה אותם.

דרך אגב, יש לך הרבה דברים שנראים מיותרים בחדר, וכדי באמת לנצל את הרמקולים או לפחות לשמוע כמו שצריך תמקם אותם מחדש.

פורסם

קודם כל תסדר את כל החדר.זבל לזבל, דברים שלא אמורים להיות בחדר שלך תעיף אותם.יעני ממש סדר פסח תעבור על דף דף על פריט פריט ותבדוק מה אתה לא צריך.

אחרי זה המלצה שלי לסדר את כל הפאקים שיש לך בחדר, כמו מגירות מפורקות כבלים חופשיים,מדבקות כול מה שתראה.

אחרי זה תתלה את הרמקולי על הקיר, לא ממש בעיה.

כעיקרון מה שחסר לך בחדר זה מקום איפה לשים את הדברים, ממיר, מערכת סטריאו, כלים וכו'.

אמרת מראש שאתה רוצה לעשות משהו בלי הרבה כסף אז אי אפשר נגיד לקנות ספרייה חדשה, פרקט, צבע חדש לחדר.

פורסם
  • מחבר

חבל שאתם לא קוראים :(

החדר כרגע נראה אחרת

אין זבל על השולחן ומה שיש זה סתם עצלנות וב5 דק' אני מסדר את הכל ..

תמונה החדר כרגע :

2j2xhep.jpg

2m3sf3q.jpg

אחרי סידור של כמה דק' הוא יראה יותר טוב ..

פורסם

הודעת מעקב

בהצלחה ;)

פורסם
  • מחבר

אהלן

עדכון ראשון ..

היום לקחתי את הפלטה הכחולה ואחרי הרבה נסיונות הצלחנו להכניס אותה לאוטו ..

ואז נזכרתי להתקשר לשאור אם הגיעה הפורמייקה .. ו.. לא הגיע ..

אז נסענו לנגריה קרובה .. שם עשו בדיוק מה שרציתי ועכשי נשאר לי כמה דברים :

לקנות את החלקים המתאימים למגירות ולהרכיב

לשים פורמיקה חדשה על המגירות ועל הרגל הימנית של השולחן

פורמיקה על המדפים/מדפים חדשים - לא החלטתי עדיין

אולי:

מיטה זוגית

פרקט

התמונות :

v6n9mt.jpg

החלק של המיטה לא מסודר ..

28qx1s0.jpg

פורסם

נראה ממש טוב רק יש לי שאלה , מהתמונה זה נראה כאילו אין לך גישה לפאנל הקידמי של המארז (צמוד לצד הימיני של השולחן) , זה באמת ככה או שזה רק נראה ככה בתמונה (בגלל הזווית של הצילום) ?

פורסם
  • מחבר

זה ככה ..

אבל למען האמת יש לי את הכפתורים של ההדלקה בגג המארז

ובדסקים אני משתמש לעיתים רחוקות .. אז לא מפריע לי ..

ותודה :)

ד"א שכחתי לציין שהמחשב עומד על הרגל השלישית של השלחן שכרגע אין לה שימוש .. היא מחוברת לאיזה חתיכת עץ שמצאתי בארון .. יצא מצוין.. בדיוק איך שרציתי

וגם קדחתי את המפצל חשמל למגירות .. ככה שהוא לא תופס מקום .. אני צריך לא-להתעצל איזה יום ולסדר שם הכל למטה .. יש לי צינורות כאלה שקניתי פעם באיקאה מיוחדים לחוטים ..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב, לא היה לי זמן לעדכן אבל הספקתי הרבה בזמן האחרון ..

קניתי מסך 22" ופירקתי את 2 המגירות העליונות ושמתי במקומם פלטת גבס שעליה יושבים המגבר והממיר

לדעתי אני לא יעשה עוד משהו רציני .. בנוגע ל2 מגירות התחתונות, יש מצב שאני אחליף אותם ..

jsdruf.jpg

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

בהחלט שיפור גדול.

המלצות:

-תלה את הרמקולים על הקיר.

-שים אזיקונים על הכבלים מלמטה.

-שים עוד איזה מדף על הקיר ואתה מסודר.

בהצלחה בהמשך :xyxthumbs:

פורסם

בהחלט שיפור גדול.

המלצות:

-תלה את הרמקולים על הקיר.

-שים אזיקונים על הכבלים מלמטה.

-שים עוד איזה מדף על הקיר ואתה מסודר.

בהצלחה בהמשך :xyxthumbs:

ותחליף מנורה לדעתי נראת מגושמת..

פורסם

יש לך חתיכת רמקולים שם, תיזהר שלא תתחרש :lol:

פורסם
  • מחבר

270W מכל צד :jump:

אתה צריך לראות מה יש לי בארון .. זוג מעץ, חלק ממערכת וינטאג' .. ענקיים משהו מפלצת ..

בנוגע למנורה, היתה לי מנורה אחרת, הסטנד שלה נשבר ..

אני מחפש כרגע דרך כלשהי לתלות את הרמקולים האלו.. יש הצעות ?

ומדף יש לי בצד השני של החדר .. הוא בקרוב יעבור לצד שמעל המחשב

תודה על התגובות!

פורסם

והשכנים לא עושים לך את המוות עם זה?

לי אשכרה השכנים הזמינו משטרה בגלל זה ובסוף קיבלו קמס בעצמם :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים