עבור לתוכן

דילמה קשה: HTC vs IPHONE

Featured Replies

פורסם

שלום, כרגע ברשותי SE K850 שמצויין לדעתי ורכשתי אותו בגלל המצלמה שלו שעונה לצרכים שלי יפה מאוד.

בזמן האחרון החלפתי מקום עבודה ועכשיו אני חייב מכשיר שיעזור לי לארגן את הסדר יום וניהול יומן.

הK850 לא ממש נוח בשביל המטרה הזאת.

אז הדרישות מהמכשיר הן:

1. מצלמה סבירה (לא חייב באיכות של ה 850)

2. ממשק נוח ובמיוחד ממשק יומן נוח ומפורט.

3. ממש אבל ממש רצוי מקלדת QWERTY, התנסתי עם מכשיר עם מקלדת מלאה וממש התרשמתי לטובה.

4. WIFI

5. יכולת קריאת קבצי EXEL.

6. מסך נוח לגלישה באתרי אינטרנט.

לפי הדרישות אתם מבינים שהתקציב לא נמוך אך לא ממש מוגדר כרגע.

חשבתי על ה HTC TOUCH PRO אבל מקריאת ביקורות עליו קיבלתי רושם לא כ"כ טוב (הרבה תקיעות וממשק לא הכי ידידותי ודורש טוויקים)

ה E71 של נוקיה אמנם קורץ אך אני מעדיף כיוונים אחרים.

אולי ה אי-פון?

תודה לכל מי שיכול לעזור.

פורסם

או האייפון או הHTC HD שניהם מעולים...

אני העדפתי את האייפון בגלל כל האפלקציות והתוכנות צד שלישי שאפשר להתקין עליו... (לי יש אייפון אם יש לך שאלות)

פורסם

E71 הוא אופציה טובה, גם הבלאקברי יכול לבוא בחשבון... מצלמות טובות לא תמצא כאן, אולי אצל ה-HTC HD...

פורסם
  • מחבר

הלכתי על ה HTC touch pro.

לא ממש עזרתם לי אבל תודה בכל זאת.

פורסם

תתחדש בכל מקרה, קשה ממש ליפול עם HTC :)

כמה עלה ?

פורסם

הלכתי על ה HTC touch pro.

לא ממש עזרתם לי אבל תודה בכל זאת.

אם עדיין לא קנית הייתי ממליץ לחכות מעט ולקנות את טאצ' פרו/דימונד החדשים.

פורסם

iPhone!

מה HTC? למה עשית את זה לעצמך?

פורסם

בוא נראה, באיפון אין מצלמה סבירה, גם ממשק ביומן לטעמי לא שווה הרבה, גם מקלדת QWERTY חסר, אי אפשר להשוות בין TOUCH PRO לאיפון בעניין הEXEL, באינטרנט הם +- באותה רמה.

פורסם

אל תשכח WM6, מערכת ההפעלה הזוחלת ביותר שקיימת. ובשביל מה? מצלמה? כל מצלמה ב 400 ש"ח תעלה על כל מצלמה בכל סלולארי שתביא. המקלדת מדהימה... נסה לפני שאתה מדבר.

ומה עם שאר היתרונות? נוחות השימוש היא דבר שלא תקבל משום מכשיר אחר.

ובקיצור, אין השוואה ותאמין לי שאני לא משוחד.

פורסם

יש לך פה רשימה עם צרכים שהבחור נתן, ואתה יודע שהאיפון לא מתאים לרובם, די לנסות לדחוף את האיפון לכל פינה בתור המכשיר המושלם, חוץ מהתוכנה שלו (שגם אותה אתה צריך לפרוץ, כי בלי זה היא לא שווה הרבה), יש לו חומרה של מכשיר מלפני כמה שנים וגם אתה צריך להסתפק בדברים "שעובדים בקושי" לעומת "JUST WORKS" בכל מכשיר ב400 שקל מ3 שנים האחרונות (כמו Sharing Files on BT).

פורסם

אויש אויש אויש כבר אמרתי?

מתי תבינו שאין זריז ממנו, עם החומרה הישנה כפי שאתה מכנה אותה. מה חשוב, שהחומרה תהיה חדשה או חוויית השימוש?

ובכלל, האם לא ידוע לך שמחשב עם מעבד פנטיוםII מפעיל לינוקס באופן מהיר הרבה יותר מאשר מחשב מודרני עם ויסטה? אז מה עדיף, תגיד לי אתה....

פורסם
  • מחבר

iPhone!

מה HTC? למה עשית את זה לעצמך?

איפון לא עומד בהרבה דרישות שהצבתי, למרות שהוא היה מועמד אבל חוסר במקלדת פיזית פוסל אותו.

פורסם
  • מחבר

לאחר בעיות ושירות על הפנים בהזמנה של ה HTC TOUCH PRO ביטלתי את ההזמנה.

ואני שוב בדילמה, אולי ללכת על איפון וזהו.

מה החסרונות שלו לעומת מכשיר מבוסס WM?

תעזרו לי להחליט בבקשה.

פורסם

לא תקבל בו מצלמה סבירה, מקלדת QWERTY חומרתית, והקריאה של EXCEL נחותה.

פורסם

נכון, ובכל זאת אני מציע לך לא לבצע את ההחלטה הזו במסגרת הפורום אלא ללכת לראות בעצמך את שני המכשירים. לדעתי מיד תדע במה לבחור, אבל כפי שאתה רואה יש רבים שאייפון לא עושה להם את זה. מה שמחזק את ההצעה שלי לראות בעיניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים