עבור לתוכן

דרוש מפרט באזור ה 2000 גיימינג קליל...

Featured Replies

פורסם

הצעה לא רעה, למעט שתי נקודות :

- מארז מתוצרת עלומת-שם ("ג'נרי") (לפני השדרוג לתוצרת CompuCase), ו-"פח עבה" לפי אייבורי, זה קרוב לוודאי כ-0.55מ"מ, לעומת עד 0.80מ"מ - במארזים שבהצעתי, וזה עוד לפני שדיברנו על היתר.

- ספק-הכוח, עד עתה נתקלקלו כ-2/3~ שהתקנתי מתוצרת JSP/EZcool (כולם לאחר פחות מ-2 שנות שימוש - וכולם, ללא יוצא מהכלל, במערכות "משרדיות" בסיסיות), וזאת לעומת שיעור תקלות שואף לאפס בספקי-כוח אחרים (מהתוצרות : HEC, FSP, CoolerMaster, Enermax, Antec, וכו').

---

ובאותה מידה ניתן לקנות שם רק את כרטיס-התצוגה הנ"ל, ולקבל את אותו המחיר (בקירוב) - רק ללא שתי המגרעות שציינתי לעיל.

אלא שבעבור צג 17' זה נראה דיי לי מיותר.

פורסם

הצעה לא רעה, למעט שתי נקודות :

- מארז מתוצרת עלומת-שם ("ג'נרי"), ו-"פח עבה" לפי אייבורי, זה קרוב לוודאי כ-0.55מ"מ, לעומת עד 0.80מ"מ - במארזים שבהצעתי, וזה עוד לפני שדיברנו על היתר.

- ספק-הכוח, עד עתה נתקלקלו כ-2/3~ שהתקנתי מתוצרת JSP/EZcool (כולם לאחר פחות מ-2 שנות שימוש - וכולם, ללא יוצא מהכלל, במערכות "משרדיות" בסיסיות), וזאת לעומת שיעור תקלות שואף לאפס בספקי-כוח אחרים (מהתוצרות : HEC, FSP, CoolerMaster, Enermax, Antec, וכו').

---

למי שתוהה איך המארז מ"פח עבה" לפי אייבורי(Mini Tower + 8cm fan) נראה הינה 2 תמונות(המחשב של חבר לא שלי :P) ובלי שדרוג של הספק מקבלים JSP/EZcool 300W (בינתיים עובד בלי בעיות, הוא קנה אותו לפני 4-5 חודשים)

תמונות מוקטנת(ללחוץ בשביל להגדיל ב1.90 :lol:)

1446060500.jpg144513964.jpg

פורסם

1) שים לב שבתקציב הכללתי:

"שדרוג למארז HEC" כך שהמארז אינו עלום שם.

"שדרוג לספק ezcool 450w" הספקים הללו אינם עלומי שם, אתה יכול לעשות עליהם חיפוש בגוגל

ובאתר.

וכדי שאני לא אדבר באוויר, בבקשה:

http://www.80plus.org/manu/psu/psu_detail.aspx?id=105&type=2

http://www.jsp-tech.com/main.asp

2) לגבי צג 17 אינצ' - אני משתמש בצג 17 אינצ', אני משחק ברזולוציה 1600x1200. ברזולוציה זאת

התצוגה נראית הרבה יותר טובה מרזולוציות יותר נמוכות, אין צורך לציין שהיא מאמצת את הכרטיס מסך שלי

4850 אז בטח שתאמץ כרטיסי מסך פחות טובים.

לפותח הדיון: מצאתי בשבילך אופציה עוד יותר מוצלחת. לדעתי לא תמצא משהו יותר טוב מזה:

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1626

שדרוג:

זיכרון 2GB - ב 100 ש"ח

דיסק קשיח ל 500GB - לא יותר מ 100 ש"ח

כרטיס מסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1679

ב 765 ש"ח

מאוורר נוסף למארז: 30 ש"ח

סה"כ: 2115

פורסם
  • מחבר

אתם סתם דנים על זה

ivory

זה ריפרביש

רק דברים רעים קראו לאנשים שאני מכיר איתם ולחברים

לא מועניין להתקרב עליהם אז הדיון עליהם פה לא רלוונטי

מישהו יכול לסכם? מכל המפרטים שהציעו איזה ההכי טוב לפי דעתו ?

איזה משחק לדוגמא ה geforce 9500 יכול להריץ? (מהמשחקים הרציניים כאילו סתם שיהיה לי דוגמא )

פורסם

אייבורי ריפבריש ? לא חושב...

יש לי מישהו בעבודה שהוא דילר ועובד איתם המון וללא תלונות .

אני רכשתי משם מס' מחשבים בשנים האחרונות , כשחלק מחשבים שלמים וחלק בחלקים .

[

"הבעייה" באייבורי ואולי גם ב-KSP כרשת גדולה , זה ההירכייה ..קנית מחשב מאיש מכירות ויש בעיה..אין לך מה לפנות אליו אלא הוא ושלח אותך למעבדה בסניף..

אנשי המכירות מנסים "לדחוף" מוצרים אחרים במפרט אולי כחלק שיווקי ואולי כעמלות..לא יודע..והם החלק הכי לא אהוב עליי במהלך הרכישה לכן אני כבר בא עם מפרט מוכן לחנות ובלי הרבה קישקושים עושה הזמנה. אגב , בסניף שאני קונה ממנו , השירות במעבדה הוא מצויין, גם היחס וג החלפת החלקים הזמינה (הייתה לי בעיה בכרטיס מסך עםהמאוורר שלו והחליפו לבמקום לכרטיס מדגם חזק יותר). כנ"ל לגבי לוח אם שנדפק לו USB אחד ובאתי למעבדה יומיים לפני שנגמרה האחריות על הלוח..הוהחליפו תוך שעתיים. לא יודע לגבי השירות בסניפים אחרים.

המארזי ברירת המחדל של אייבורי זה הנקודה החלשה במחשבי המבצע שלהם. מארזים לא הכי שקטים עם מאוורים 80 שרועשים אחרי זמן מה ומי שלא מעוניין ברעש..עדיף כבר לשדרג אותם במעבמד הקנייה..או לקחת מארזים בשירוגים שלהם שאגב לא יקרים).

בעיה נוספת שלהם שאין להם הרבה מחירי מוצרים באתר..ולכן אני עושה השוואת מחירים ברשת למוצר שאני רוצ,מחברה שאני יודע שהם מוכרים ומבקש שיזמינו כזה תוך כדי השוואת מחירלמחיר הנמוך שמצאתי) .

חוץ מזה, במחשבי בסיס , אין כמעט הפרש כספי גדול בינם לבין חנויות אחרות ברשת (כדוגמת IQPC שיש להם לדעתי שירות מצויין ומחירים זולים) ,כך שמי שמעוניין במחשב כזה , יכול לרכוש גם בחנות אחרת בהפרש לא גדול. התחרות בענף קשה מאוד..ואני לא מחדש כלום כאן .

לגבי החלקים , מה שרכשתי היו באריזת RETAIL ואם זה מחשבים קומפלט אז אתה מקבל גם את אריזה של כל חלק ולגבי היבוא, הם יבואנים רשמיים רק של מעבדי אינטל ומוצרי מיקורוסופט , כך שהם לא מחוייבת להגיד ללקוח מאיפה הגיע הלוח..כך גם כל חנות אחרת..

ולענייננו..המפרט של FOXPC הוא מצויין לדעתי ומשתלם ..לא יודע לגבי השירות שלהם (למעט תגובה של מישהו מהמומחים כאן שקנה כרטיס מסך מהם ועשו לו בעיות בהחלפה..נאם תרצה לראות תריץ חיפוש אם זכור לי זה נמצא ב-OFF TOPICS)

בהצלחה

פורסם

בעיני זה מצחיק שאנשים חושבים שחנות קטנה (ישראלית) יותר "אמינה" מרשת חנויות. עוד יותר מצחיק אם אנשים מוכנים לסוע לאשדוד/ראשל"צ/ירושלים (בהנחה שלא גרים שם) בשביל לקנות מחשב. אבל שיהיה לבריאות, תהנה מהמחשב החדש.

פורסם

בעיני זה מצחיק שאנשים חושבים שחנות קטנה (ישראלית) יותר "אמינה" מרשת חנויות. עוד יותר מצחיק אם אנשים מוכנים לסוע לאשדוד/ראשל"צ/ירושלים (בהנחה שלא גרים שם) בשביל לקנות מחשב. אבל שיהיה לבריאות, תהנה מהמחשב החדש.

גם בעיניי..על אחת כמה וכמה כשיש תקלה במחשב אז צריך לנסוע שוב לאותה חנות רחוקה ..לכן אני אישית לעולם לא אזמין מוצר באינטרנט אלא בקנייה ישירה מהחנות הקרובה אליי (אייבורי או IQPC) ..

שוב , זה עניין סובייקטיבי..

:xyxthumbs:

פורסם

בעיני זה מצחיק שאנשים חושבים שחנות קטנה (ישראלית) יותר אמינה מרשת חנויות. עוד יותר מצחיק אם אנשים מוכנים לסוע למרחק רב בשביל לקנות מחשב.

הברנש ביקש מפרט, והפכתם את הנושא לדיון על חנויות מחשבים... מה קשור ?

חוצמזה, SkyPC/IQPC/TMS ושות', דווקא מציעות שירות איסוף/החזרה בחינם בתנאים מסויימים, וזה עוד לפני שציינתי שחנות קטנה בד"כ תהיה נכונה יותר לבוא לקראת הלקוח - שכן בעבורה כל לקוח הנו משמעותי.

וממילא כנגד הרשתות הגדולות יש הררי תלונות (אותיר לכם לשפוט איזה חלק מהן נראה כנה - ואיזה לא), גם אם הן קרובות יותר לבית או זולות קצת יותר.

פורסם

הברנש ביקש מפרט, והפכתם את הנושא לדיון על חנויות מחשבים... מה קשור ?

חוצמזה, SkyPC/IQPC/TMS ושות', דווקא מציעות שירות איסוף/החזרה בחינם בתנאים מסויימים, וזה עוד לפני שציינתי שחנות קטנה בד"כ תהיה נכונה יותר לבוא לקראת הלקוח - שכן בעבורה כל לקוח הנו משמעותי.

וממילא כנגד הרשתות הגדולות יש הררי תלונות (אותיר לכם לשפוט איזה חלק מהן נראה כנה - ואיזה לא), גם אם הן קרובות יותר לבית או זולות קצת יותר.

אכן .לא בעינייני חנויות עסקינן .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים