עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע ל - samsung T220

Featured Replies

פורסם

רכשתי לפני כמה ימים מסך סמסונג חדש מדגם T220 באינטרנט ואתמול הוא הגיע אלי הביתה.

הרכבתי את המסך חיברתי מה שצריך, ושיניתי את ההגדרות ברזולוציה. השאלה אם שיניתי לרזולוציה המומלצת. מה הרזולוציה המומלצת למסך הזה?

עם המסך קיבלתי גם דיסק. יש צורך להכניס אותו ולהתקין משהו או להתעסק בהגדרות?

אני לא מבין גדול בנושא וכל עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

הרזולוציה של המסך הנ"ל הינה 1680X1050

כדאי לך להתקין את הדרייבר של המסך וכמו כן להתקין את התוכנה natural color. זו תוכנה מאד פשוטה להפעלה והיא תעזור לך לכוון את הבהירות והצבעים לפי סוג התאורה אצלך בחדר וכמו כן לפי מה שנראה לך יותר טוב בעין.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אחרי שינוי הרזולוציה כבר רואים יותר טוב....

לגבי ההתקנה - אני צריך לבחור שם את סוג המסך שלי, ויש 2 אופציות של ה-T220 - אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית - מה מהן אני אמור לבחור?

(ככה זה מופיע:

SyncMaster T220/T220G,SyncMaster Magic T220/T220G(Analog)

וכאמור יש אופציה שניה זהה מלבד האנלוג - שם כתוב בסוגריים "דיגיטל".

באווירת פסח יש לי עוד כמה שאלות... - קיבלתי גם שני כבלים, אחד הכחול הרגיל, ושני לבן, עם מחברים ארוכים יותר, ואני מניח שזהו חיבור ה-DVI.

עכשיו - למה נועד בדיוק ה-DVI? צריך כרטיס מסך בשבילו? אפשר יהיה לראות טלוויזיה במסך הזה?

פורסם

לגבי דיגיטל ואנלוג - השאלה היא איך המסך שלך מחובר למחשב.

דרך חיבור אנלוגי (VGA - הכבל הכחולה מהשאלה הבאה)

או דרך חיבור דיגיטלי (DVI - הכבל הלבן מהשאלה הבאה)

בנוגע לשאלת ה-"למה נועד הDVI?" -

הוא נועד כדי לחבר את המחשב למסך באמצעות חיבור דיגיטלי שבשורה התחתונה אמור לנפק תמונה טובה יותר על המסך.

בקיצור, אם המחשב שלך לא ישן במיוחד והכרטיס מסך שלך יוצר ב~3 שנים האחרונות, סביר להניח שיש לך חיבור DVI.

לכן מומלץ להשתמש בכבל הלבן (DVI) לחיבור בין המחשב למסך.

אם איך לך חיבור DVI בכרטיס המסך, תשאר עם הVGA ופשוט תשמור את הכבל DVI עד אשר תחליף מחשב.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים