עבור לתוכן

צריך מחשב נייד, גג 500$ מחו"ל, שימוש משרדי-לימודי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

שיהיה מפרט טוב יותר אבל אין שום אופיס מותקן ואין שום אנטיוירוס פיירוול מותקן, ואפילו עם ההנחה הוא יוצא יקר יותר...

פורסם

אתה אשכרה רוצה שיתקינו לך זבל על המחשב?! כזה דבר עוד לא שמעתי :o

וברצינות, בשביל מה אתה צריך גרסה של נסיון של Office ואיזה אנטי וירוס שצריך להיאבק להוריד אותו? :nixweiss:

אולי זה יוצא משהו כמו 20$-30$ יותר עם הקופון אבל זה במסגרת התקציב ואתה מקבל מעבד יותר טוב, מסך מאט, איכות בניה יותר טובה ואחריות בארץ. מבחינתי ברור שזה דיל יותר טוב. אם אתה נורא רוצה אתה יכול לקבל אפילו טיפה יותר אם לא תשדרג ל-2gb זכרון אלא תקנה בעצמך סטיק נוסף בעלות של כ-20$. תגמור עם 3gb של זכרון במקום 2 בערך באותו המחיר. זה נכון לרוב המחשבים ב-CTO.

פורסם
  • מחבר

חח אין צורך להתעצבן או להגיע למצב של תסכול,

אני אולי שכחתי להגיד שאני משלם עליו עוד 15% מכס כנראה ואני יודע שתגידו "אוי תארוז כמתנה ולא יגידו כלום" או "אל תכריז על זה" אבל במקצוע שאני עובד בו אני יהיה חייב להכריז ככה שאני צריך מחיר נמוך ככל האפשר מ500...

והמסך מאט שאמרת, זה האפשרות של הLED? ומה זה שונה אם המסך יהיה מאט?

הנה המפרט:

Intel® Core 2 Duo processor T6570 (2.1GHz 800MHz 2MBL2)

Genuine Windows Vista Home Basic

15.4" WXGA AntiGlare with Mobile Broadband

Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD

2 GB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz SODIMM Memory (2 DIMM)

UltraNav without fingerprint reader

160 GB Hard Disk Drive, 5400rpm

DVD Recordable 8x Max Dual Layer

No Bluetooth

ThinkPad 11b/g Wireless LAN Mini PCI Express Adapter III

Integrated AT&T Mobile Broadband Card (3G)

6 cell Li-Ion Battery ( 2.4 Ah )

2746: 1Year Depot Warranty

כל זה אחרי ההנחות וזה: 487.90$

אחלה בחלה לא?

פורסם

אני לא מתעצבנת כמובן, רק מופתעת/ משועשעת :)

שני המסכים שם היו מאט אם אני לא טועה, אחד LED ואחד רגיל. תבחר LED אם זה אותו מחיר.

מסך מאט אינו מבריק ואינו סובל מהשתקפויות האופיניות למסכים מבריקים. מסך מבריק סובל מהשתקפויות שעלולות להיות מייאשות אבל יש המעדיפים אותו שכן הוא יוצר תחושה של צבע עמוק יותר ומחפה על איכות המסך הנמוכה שנפוצה בניידים. זו שאלה של טעם והעדפה, אני לא מסוגלת לסבול מסכים מבריקים.

פורסם
  • מחבר

יופי :D

מה זה מסך LED מה יותר טוב בו?

המפרט הזה במחיר הזה יותר עדיף לי? משו לשפר או להוריד?

פורסם

מסכי LED בדר"כ יותר בהירים, התאורה יכולה להיות אחידה יותר והם קצת יותר קלים וחסכוניים בסוללה בהשוואה למסכי CCFL.

המפרט הזה במחיר הזה אכן עדיף. בקשר לזכרון כבר אמרתי, Bluetooth תחליט אם אתה צריך או לא.

פורסם
  • מחבר

אחלה בחלה! אז זאת תהיה הבחירה שלי!

עזרת לי מאוד אני ממש מעריך את זה!

כדאי לי להזדרז הקופון הזה נגמר עוד יומיים ככה..

לילה טוב כולם, ושוב תודה רבה רבה לך שעזרת :D

:yelclap: :yelclap: :yelclap::xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אז ככה, לא קניתי את זה קניתי מחשב אחר של HP ב540 דולר, 4GB זכרון, מסך 14.5 אינץ', מעבד AMDX64 משו, נראה הרבה יותר יפה משל לנובו או של דל...אחלה בחלה של מחשב! דגם HP 1313 זה מה שאני זוכר, היום בערב הוא יגיע אני ינסה לתת עוד פרטים אם מישו ירצה :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים