עבור לתוכן

גלעד שרון מסרב להעביר למשטרה מסמכים רלוונטיים

Featured Replies

פורסם

יהודה, יפה לך להשוות מכירה של ציוד יד שניה (שהאמת, הכוח הזה לא היה צריך להיות אצל חברי הכנסת) לבין פרשת סיריל קרן.

מה שאמרת בהודעה הקודמת שלך, זה שלא משנה לך כמה הם מושחתים, העיקר שהימין יהיה בשלטון.

פורסם

אני יכול להוסיף עוד כמה מוטציות מוזרות (אולי בלי שחיטויות) כמו גבריאלי, גילה גמליאל וכ...

אבל אל תשכח שחברי כנסת אחרים בינהם זהבית גלאון (הממש ממש מ....) גם חשודה בפילילים ומעשי תמר גו'זנסקי (דגל הסוציאליזים הנאור) ידעה למכור לערבי אחר מקרר במחיר בדיחה על חשבון משלם המיסים.

כן יש המון דוגמאות.

לא חסרים גם אחרים וההכללות לא במקום.

אני אישית מאוד מקווה שאותם חברים (גילה גמליאל, ענבל גבריאלי, ועוד מס' מוטציות אחרות ) לא יגיעו לעמדות מפתח- ואני מתכוון באמת לפעול תרתי משמע!!!

בנתיים ההנהגת המדינה מאוזנת ומתאימה למצב. השילוב של המפלגות וכרישים אחרים מצליחים לאזן את המצב לעניות דעתי.

שים לב, המודגש מציג את סלידתי העמוקה מחברי הליכוד הקטנים. נכון שרון נחשד בהאשמות חמורות, והסבריו בנושא (לדעתי) שיכנעו אותי כי בניו המהוללים דאגו לכל הניירות.

תקציר הנושא

נשלח על ידי: nice-1 נשלח ב: היום בשעה 18:19:53

יהודה, יפה לך להשוות מכירה של ציוד יד שניה (שהאמת, הכוח הזה לא היה צריך להיות אצל חברי הכנסת) לבין פרשת סיריל קרן.

מה שאמרת בהודעה הקודמת שלך, זה שלא משנה לך כמה הם מושחתים, העיקר שהימין יהיה בשלטון.

ממש לא. אני רוצה לציין שאותם חברי הנהגת הממשלה עושים עבודה מצויינת כמעט בכל התחומים.

צריך להודות לחברי הליכוד וכמובן שינוי שמצליחים להחזיק מעמד תחת ההנגה האמיתית והטובה של אריאל שרון, אני לא מבין מה הבעיה כאן?!

עבודתם של משדרי הממשלה בגרעון ובתחלואות הכלכליות (כמה שזה עושה רע לי ולאימהות חד הוריות) נחשבת כמדיניות שטובי מומחי הכלכלה מצדיקים אותה.

שוב פעם נחשדים בפלילים ומי כמוך יודע שחפותו כל עוד לא הוכח אחרת, וכל עוד לא הוכח אחרת יש לעמוד מאחורי ר"ה בכל מהלכיו נגד הערבים (אויי אני אוהב להשתמש במילה ערבים !!!! פלסטינים איך שאתם רוצים).

פורסם
  • מחבר

הוא ראש ממשלה, למען השם. זו צביעות ושחיתות שאין כדוגמתה באף מדינה מתוקנת.

פורסם
  • מחבר

והסאגה ממשיכה: גלעד ממשיך לשתוק, ח"כ עמרי מסרב להגיד אם ישתוק או ימסור עדות, ואריק ממשיך להסתכל מהצד ולהניד בראשו. היועץ המשפטי לממשלה ושר המשפטים מגנים. אני היחיד כאן שחושב שזה אחד הדברים החמורים יותר שהיו לנו כאן בכמה השנים האחרונות?

פורסם

היועץ המשפטי לממשלה אליקים רובינשטיין טוען כי גלעד שרון מנצל את חסינות אביו, http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2713514,00.html.

הדבר חמור וממאיר ציבורית שבגלל חסינותו הפרלמנטרית של ראש הממשלה, נמנעת המשטרה מחיפוש במקום מגוריו המשותף לו ולבנו גלעד
פורסם

להוריד את משפחת המושחטים מהשלטון ומהר...עמרי, גלעד ואריאל שרון, נעמי בלומנטל ושאר מעורבים.

צר לי לומר זאת היה ואני תומך הימין אבל שרון פשוט מבייש את עמדתו, ולמרות שהוא מזיז את העניינים עם הפלשתינאים

אני רוצה לראות אותו נשפט על מעשי השחיתות שלו, מכיוון שכל פעם פתאום קופץ עליו בעיתון עוד חשד לפרשיית שחיטות

אולי אף פעם הוכחות, אבל זה לא שזה משהו חד-פעמי, בגלל זה משהו כאן מאוד מסריח, וכל אלה שמגנים על שרון -

אין לכם מושג כמה מגוכחים אתם נשמעים, למה לא תביאו פשוט תירוץ כזה שישבור את שיא הגיחוך:

"כפילים של משפחת שרון שיצר סאדאם במעבדה הגנטית שלו ועשו את כל השחיתויות שלהם ואחרי זה טבעו בים!"

עריכה - נ.ב -

עם כל הכבוד לזה שאני ימני, אני לא אלך עוור אחרי שרון כי הוא גם "ימני".

פורסם

חברים

אנשים גדולים משרון התפטרו על דברים זניחים יותר, והיו מוצלחים יותר בתפקיד שלהם (יצחק רבין, למשל, שהעם סמך עליו לאחר כל הפרשה, אך רבין נתן למצות את הדין).

אני לא דורש התפטרות, ויהיה טיפשי לדרוש במצב כיום, מה שכן, אריק שרון חייב לבקש להוריד את החסינות שלו.

פורסם

אני חייב להגיד שכל מי שמגן עליהם הוא פשוט תורם לשחיתות!

אני ימיני בדעותי. אבל שרון לא יכול לשחק משחקים שהוא מפטר את בלומנטל ומשאיר את הבן שלו עומרי! שלא קשור לתרד הזה! הוא התגלה כשר בממשלה שלא עושה כלום! פשוט כלום. אז הוא צריך להגיד לעומרי או שתדבר עם החוקרים או שאתה בחוץ!

עכשיו איזה בן אדם יסתיר מידע אם הוא לא יודע שהוא אשם?

זה מוכיח שעומרי שרון וגלעד שרון מושחתים שצריך לסלק את עומרי. ולא רק בגלל השחיתות אלא בגלל שהוא לא נותן שום הצדקה למשכורת שהוא מקבל.

עכשיו אני לא מבין מה אתם רוצים מהאבא! הוא לא האשם עד כמה שאני יודע! אני יודע שהאשימו אותו בכמה דברים והתגלה שהוא חף מפשע אני ממש לא זוכר מה קרה שם! אם אדם נתפס שהוא מושחת! בלי הרבה שאלות צריך להעיף אותו לא משנה אם הוא שמאלני ימני!

אבל אז נצטרף להעיף את כל ה120!

פורסם

אני ימיני בדעותי. אבל שרון לא יכול לשחק משחקים שהוא מפטר את בלומנטל ומשאיר את הבן שלו עומרי! שלא קשור לתרד הזה! הוא התגלה כשר בממשלה שלא עושה כלום! פשוט כלום. אז הוא צריך להגיד לעומרי או שתדבר עם החוקרים או שאתה בחוץ!

זה מוכיח שעומרי שרון וגלעד שרון מושחתים שצריך לסלק את עומרי. ולא רק בגלל השחיתות אלא בגלל שהוא לא נותן שום הצדקה למשכורת שהוא מקבל.

עכשיו אני לא מבין מה אתם רוצים מהאבא! הוא לא האשם עד כמה שאני יודע! אני יודע שהאשימו אותו בכמה דברים והתגלה שהוא חף מפשע אני ממש לא זוכר מה קרה שם! אם אדם נתפס שהוא מושחת! בלי הרבה שאלות צריך להעיף אותו לא משנה אם הוא שמאלני ימני!

קודם כל הוא חבר כנסת, לא שר בממשלה, (שד"א - נבחר בהליך דמוקרטי).

איזה בן אדם יסתיר מידע כשהוא יודע שהוא לא אשם? בן אדם שביצע דברים שאינם פליליים אך עלולים לפגוע בתדמיתו או בשמו הטוב (ואלה חשובים לכל פוליטיקאי, במיוחד במדינה דמוקרטית).

תראה, קשה להניח שאת הדברים שביצעו בניו של שרון שרון לא ידע, בייחוד מתן החווה כערבון וכו'.

ד"א, אני מקווה שכולכם מתמצאים בפרטי הפרשיות ולא סתם מטיחים האשמות פופוליסטיות.

לדעתי ד"א כל הפרשות, מלבד פרשת האי היווני, הינם בגבול האפור, כל כך אפור שאני לא חושב שיש בעיה איתם.

פורסם

ברגע שאתה ראש ממשלה או כל איש ציבור בחיר אחר, אין תחום אפור. התקשורת תדע לנפח כל סיפור מעבד למימדיו האמיתיים, ככה זה עובד. זה לא צריך להפתיע אף אחד שמוצאים שחיתויות, כי אין פוליטיקאי ישר. זה עד כדי כך פשוט, אי אפשר להאמין בהם. אפשר רק לקוות שמדי פעם יגיע אחד קצת פחות מושחת מהאחרים.

פורסם

ברגע שאתה ראש ממשלה או כל איש ציבור בחיר אחר, אין תחום אפור. התקשורת תדע לנפח כל סיפור מעבד למימדיו האמיתיים, ככה זה עובד. זה לא צריך להפתיע אף אחד שמוצאים שחיתויות, כי אין פוליטיקאי ישר. זה עד כדי כך פשוט, אי אפשר להאמין בהם. אפשר רק לקוות שמדי פעם יגיע אחד קצת פחות מושחת מהאחרים.

בדיוק! salespitch.gif

פורסם

חברים

אנשים גדולים משרון התפטרו על דברים זניחים יותר, והיו מוצלחים יותר בתפקיד שלהם (יצחק רבין, למשל, שהעם סמך עליו לאחר כל הפרשה, אך רבין נתן למצות את הדין).

אני לא דורש התפטרות, ויהיה טיפשי לדרוש במצב כיום, מה שכן, אריק שרון חייב לבקש להוריד את החסינות שלו.

אין שום סיבה/הצדקה להוריד חסינות במקרה הזה, כי אין המלצה להעמדה לדין או כתב אישום.

דעתי האישית היא שברור שהולכות שם קומבינות ודברים כאלה, אבל זה בכל קדנציה אצל כל רה"מ ואצל כמעט כל ח"כ (לצערי) אבל התקשורת בזמן האחרון קופצת על כל דבר ומנפחת אותו, דעתי האישית.

בקשר לרבין, אני ממש לא רוצה להזכיר שהסכם אוסלו עבר על חודו של קול שנקנה ע"י רבין (הציע מכונית והטבות למינהן לחבר כנסת חדש).

ובכלל, אפשר להודות לרבין ז"ל מפה ועד הודעה חדשה על הסכם אוסלו הנפלא שתוצאותיו רואים מדי יום במניין ההרוגים.

ובמימד הכללי, לדעתי סוף סוף יש רמ"מ עם תחת כמו שאומרים שאיכשהו עוד עומד על עקרונותיו (יחסית, לא כלבלב של הבית הלבן), וכעת רואים את התוצאות (גוויעת האינתיפאדה). מה שכן בעניין האסירים זה משגע אותי למה צריך לשחרר עצירים ועבריינים (ועכשיו גם רוצחים "עם דם על הידיים") בשביל שיחזרו לרשתות הטרור שלהם ויכינו את האינטיפאדה הבאה.

פורסם

אין שום סיבה/הצדקה להוריד חסינות במקרה הזה, כי אין המלצה להעמדה לדין או כתב אישום.

דעתי האישית היא שברור שהולכות שם קומבינות ודברים כאלה, אבל זה בכל קדנציה אצל כל רה"מ ואצל כמעט כל ח"כ (לצערי) אבל התקשורת בזמן האחרון קופצת על כל דבר ומנפחת אותו, דעתי האישית.

בקשר לרבין, אני ממש לא רוצה להזכיר שהסכם אוסלו עבר על חודו של קול שנקנה ע"י רבין (הציע מכונית והטבות למינהן לחבר כנסת חדש).

ובכלל, אפשר להודות לרבין ז"ל מפה ועד הודעה חדשה על הסכם אוסלו הנפלא שתוצאותיו רואים מדי יום במניין ההרוגים.

ובמימד הכללי, לדעתי סוף סוף יש רמ"מ עם תחת כמו שאומרים שאיכשהו עוד עומד על עקרונותיו (יחסית, לא כלבלב של הבית הלבן), וכעת רואים את התוצאות (גוויעת האינתיפאדה). מה שכן בעניין האסירים זה משגע אותי למה צריך לשחרר עצירים ועבריינים (ועכשיו גם רוצחים "עם דם על הידיים") בשביל שיחזרו לרשתות הטרור שלהם ויכינו את האינטיפאדה הבאה.

כשנתקוף בלבנון בעתיד הקרוב עם יותר מכמה מטוסים, תעשה ציטוט. עד אז... ::):P :-\

פורסם

יש הצדקה- החוקרים לא יכולים לחפש לו בבית את המסמכים שקשורים לו ולבנו- לא יכולים לבצע את עבודתם כי גלעד שרון מנצל את חסינות אביו והעובדה שהם גרים באותו הבית.

רבין התפטר כשגילו שללאה רבין יש חשבון בנק בשוויץ, בתקופה שבה היו הגבלות על חשבונות חוץ או משהו כזה.

הוא לא היה צריך להתפטר.

אותו ח"כ מסיפור המיצובישי, היה ימני מצומת (כן, צומת של רפול).

האסירים, אל תבלבל שמחה בשמחה. כתבתי כבר בתרד אחר מה ההבדל בין עצירים מנהליים לאסירים. ח"כ מהקואליציה בחרו לשחרר אסירים פליליים (שאגב, התאריך שבו היו אמור להשתחרר אחרון המשוחררים- עוד שלושה חודשים) למרות שלא היתה שום בקשה לשחרר פליליים -להפך-.

במקום לעשות ג'סטה עשו מהם צחוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים