עבור לתוכן

גלעד שרון מסרב להעביר למשטרה מסמכים רלוונטיים

Featured Replies

פורסם

::)

וכל מילה מיותרת. לאט לאט אנחנו הופכים להיות איטליה. הליכוד של עכשיו מתגלה כמפלגה המושחתת ביותר בתולדות המדינה, כנראה, חוץ מש"ס.

פורסם

::)

וכל מילה מיותרת. לאט לאט אנחנו הופכים להיות איטליה. הליכוד של עכשיו מתגלה כמפלגה המושחתת ביותר בתולדות המדינה, כנראה, חוץ מש"ס.

זכאי עד שתוכח אשמתו..

פורסם
  • מחבר

בסדר, אבל שמירה על זכות השתיקה מעולם לא היתה אינדיקציה לחפות. זה בדרך כלל ההפך.

פורסם

הם יכולים לנוציא צו או משהו כזה?

פורסם

בסדר, אבל שמירה על זכות השתיקה מעולם לא היתה אינדיקציה לחפות. זה בדרך כלל ההפך.

ברוב המיקרים שמירה על זכות השתיקה מעידה על הרצון של הנאשם להראות היתנגדות לשיטת או למטרת החקירה.

פורסם

זה לא היה שרון שפיטר את בלומנטל בטענה שאיש ציבור בתפקיד לא יכול לשמור על זכות השתיקה כשמדובר בתיק כזה?

פורסם

זה לא היה שרון שפיטר את בלומנטל בטענה שאיש ציבור בתפקיד לא יכול לשמור על זכות השתיקה כשמדובר בתיק כזה?

עזוב אין קשר.

גלעד לא איש ציבור, ואף אחד מחברי מרכז הליכוד לא בחר אותו.

פורסם

הליכוד של עכשיו מתגלה כמפלגה המושחתת ביותר בתולדות המדינה, כנראה, חוץ מש"ס.

טוב שאנחנו לא מחילים את הפרט על הכלל.

פורסם

עזוב אין קשר.

גלעד לא איש ציבור, ואף אחד מחברי מרכז הליכוד לא בחר אותו.

אבל אריק שרון כן. הסתרת מידע כזה זה מעשה חמור יותר (ואני עוד לא התחלתי לדבר על זכות השתיקה של עמרי שרון,

כדי לא לערבב שמחה בשמחה)

פורסם

בדיוק עמו הפרשה האומללה של ברקו'ביץ, יש אינטרסים אצל אנשים שמעדיפים להדליף. לא המשטרה אמרה זאת ולא היועץ המשפטי לממשללה.

אז לסמוך על גחמות אישיות של מתוסכלים כאילו ואחרים?(שוב פעם אינטרסים)

מה היה קורא אילולי שרון לא היה נבחר בזכות אותה אישא "מהוללת" ברקוביץ אשר דאגתה לעם בישראל הניע אותה להדליף מסמך סיריל קרן?

איזה בדיוק אלטרנטיבה הייתה לנו היום?

רק אל תשיב לי- "עכשיו היינו בשלום עם הפלסטינאים, ילדים ישראלים ופלסטינים משחקים כדורגל יחדיו...."

פורסם

טוב שאנחנו לא מחילים את הפרט על הכלל.

עמרי שרון/נעמי בלומנטל/צחי הנגבי

פורסם

נו, יש עוד 300000~ חברי ליכוד

פורסם

לדעתי זה יהיה מאוד חבל אם אריאל שרון יפול על העניין הספציפי הזה, כאשר הוא סוף סוף התחיל "להזיז עניינים" עם הפלסטינאים. בקרוב מאוד יכולנו לגלות את פרצופו האמיתי של ראש ממשלת ישראל. בכל אופן, זה לא ממש נראה טוב שהבן של ראש הממשלה שומר על זכות השתיקה אחרי שהוא פיטר ח"כית בגלל שהיא שתקה על זכות השתיקה, וזה יהיה עוד יותר מכוער אם הוא לא יעשה כלום בנידון.

פורסם

לדעתי זה יהיה מאוד חבל אם אריאל שרון יפול על העניין הספציפי הזה, כאשר הוא סוף סוף התחיל "להזיז עניינים" עם הפלסטינאים. בקרוב מאוד יכולנו לגלות את פרצופו האמיתי של ראש ממשלת ישראל. בכל אופן, זה לא ממש נראה טוב שהבן של ראש הממשלה שומר על זכות השתיקה אחרי שהוא פיטר ח"כית בגלל שהיא שתקה על זכות השתיקה, וזה יהיה עוד יותר מכוער אם הוא לא יעשה כלום בנידון.

מה הוא כבר יכול לעשות? לפטר אותו מתפקיד הבן של ראש הממשלה?

פורסם

אני יכול להוסיף עוד כמה מוטציות מוזרות (אולי בלי שחיטויות) כמו גבריאלי, גילה גמליאל וכ...

אבל אל תשכח שחברי כנסת אחרים בינהם זהבית גלאון (הממש ממש מ....) גם חשודה בפילילים ומעשי תמר גו'זנסקי (דגל הסוציאליזים הנאור) ידעה למכור לערבי אחר מקרר במחיר בדיחה על חשבון משלם המיסים.

כן יש המון דוגמאות.

לא חסרים גם אחרים וההכללות לא במקום.

אני אישית מאוד מקווה שאותם חברים (גילה גמליאל, ענבל גבריאלי, ועוד מס' מוטציות אחרות ) לא יגיעו לעמדות מפתח- ואני מתכוון באמת לפעול תרתי משמע!!!

בנתיים ההנהגת המדינה מאוזנת ומתאימה למצב. השילוב של המפלגות וכרישים אחרים מצליחים לאזן את המצב לעניות דעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים