פורסם 2009 באפריל 616 שנים אהלן אני מחפש לקנות 3 מנועים מהדגם הזה , מעניין לקנות בארץ , זה הדגם nema 23 ce תודה
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר ובכל זאת קיים מקום שבוא אני יכול לקנות כאלו בארץ מחיר שפויי לא שפויי אני כבר אחליט בעצמי למרות שסביר למדיי שארץ זה יהי היקר פי כמה וכמה מחול תודה
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מבין את הדרישה הספציפית אבל אם אתה צריך step motor "פשוט" יותר, ניתן לפרק מכונני 5.25" ישנים את המנוע ולהשתמש בו. זה מה שאני עשיתי בפרוייקט גמר שלי. אבל שוב - אם זה מה שאתה בכלל מחפש אחרת אין לי מושג
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר זה למטרת בניית CNC, ביקשו ממני לברר אם ניתן למצוא כאלו מנועים בארץ, אני בספק אם מנועים של כוננית 5.25 יהיו מספיק חזקים למטרה זו .תודה
פורסם 2009 באפריל 616 שנים בספק אם יעמדו במשימה. נסה ליצור קשר עם ספקים לתעשיה, כי אלו מוצרים שלא מוצאים סתם בחנות. בהצלחה
פורסם 2009 באפריל 616 שנים מחבר כן תארתי לעצמי שלא קונים את זה במכולת........יש אולי כיון קצת יותר ספציפי,אני גר באיזור חיפה אבל לא בעיה גם כן לנסוע למרכז .תודה
פורסם 2009 באפריל 616 שנים אני לא מתמצא בתחום אבל הכי פשוט זה לחפש אולי בדפי זהב או בגוגל יבואנים/חנויות שכן מוכרות את זה או עסקים בתחום.
פורסם 2009 במאי 2516 שנים You need to look on ebay forget it in Israel it will be very expensive I advise looking at the following parts for a cnc router Motor Mounts Dollars 66 Nema 23 Stepper Motor Mounts & 3 Couplers, CNC Router (usa)Lead Screws Dollars 32 36" 1/2-10 ACME Lead Screw w/ Delrin Nut for CNC Router (usa)Nema32 Dollars 26.95 Applied Motion Product unipolar stepper motor, Pkg of 3 (usa)cnc slides Dollars 80 CNC Linear Motion Slide System XYZ XY Shaft/Rail Table (hong kong)end blocks 14 A three axis cnc project will cost 66 motors mounts (Motor mounts and coupers) 26.95 motors -- Puppysarge at Alltronics 73.50$ ems 80 cnc slides -- seller toolssales 38 14 *3 end blocks ( the far end bearing ) -- seller premachine2004 3* 32 lead screws -- seller premachine2004 35.75I am going to order the above parts for a cnc project if you it will help if I can split the shipping the it will cost about 220$ and 146$ shipping 366$ before customs . ArieContact me before I order and we can share the shipping
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.