עבור לתוכן

מבקש חוות-דעת לפני רכישה (מחו"ל) HP Pavilion DV3510NR

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני חושב להזמין את הנייד הזה (HP Pavilion DV3510NR) מ-eBay או -BestBuy (ארה"ב) דרך חברת Usaddress (ידועה גם ב-Ushops).

העלות הסופית היא בסבבות ה-1200 דולר (כולל מחיר המוצר, המשלוח, מע"מ ומיסים...).

את המפרט המלא ניתן לראות כאן. תמונות וסקירה מקיפה למחשב ניתן לראות כאן. סקירה עם וידיו ב-CNet ניתן לראות כאן. את ה-Demo של HP ניתן לראות כאן.

עכשיו, כמה דברים:

אחריות:

אחרי התכתבות עם HP העולמית וחפירות בפורום ובמקומות אחרים, הבנתי שיש אחריות בין-לאומית שעובדת ככה:

אם מוצר מסויים נרכש במדינה א (ארה"ב), ויש תמיכה (כללית) ל-HP במדינה ב (ישראל) ו\או המוצר משווק במדינה ב, אז התמיכה ניתנת ע"י HP בארץ ב.

נסיתי ליצור קשר עם HP המקומית ללא הצלחה. למיטב ידעתי, בארץ יש תמיכה ל-HP והדגמים של Pavilion (כולל משפחת ה-DV3) משווקים, אך לא מצאתי את הדגם הספיציפי הזה (DV3510NR) חוץ ממקום אחד (ניתן לראות כאן) והם טוענים לאחריות שנתיים (מה שמגיע מארה"ב). בכל אופן, אני עדיין מחכה לתשובה מ-HP העולמית לגבי האחריות לדגם הזה ספיציפית.

משלוח:

אשמח לקבל פידבק על Ushops או כל חברה אחרת שמציעה שירותים זהים.

בנוסף, אשמח להתרשמות כללית מהמוצר, במיוחד מאלה שיש להם מחשב זה (במידה ויש), עצתכם לגבי הזמנה מחו"ל ולגבי האחריות ו-HP בכלל.

תודה רבה מראש.

פורסם

לי יש DV3 1073CL, שזו גרסא די דומה, רק שהיא מבוססת AMD. בסופו של דבר המחשב חמוד וקל (יחסית), אני מניח שעם מעבד אינטל לא תהיה יותר מידי בעיות סוללה/התחממות.

חוץ מזה מחשב מאוד נחמד, אני באופן אישי אוהב אותו. שים לב שהוא מגיע עם מערכת הפעלה 64 ביט, ככה שאם יש איזה תוכנה שאתה חייב, תוודא שיש לה תאימות (אני הייתי צריך לעשות דואל בוט, לא נורא אבל לא נעים).

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה, קודם כל...

רכשת את זה מחו"ל או מהארץ? אשמח לדעת מה לגבי האחריות... מה שמעניין אותי זה החומרה, אני צריך את התמיכה שלהם במקרה ויש בעיה כלשהיא בחומרה.

בתודה.

פורסם

מידע נוסף לגבי האחריות תוכל למצוא בסטיקי בנושא. אישית, נתקלתי במספר בעיות בעצמי ובהרבה דיווחים על בעיות במימוש אחריות "עולמית" מול HP על דגמים צרכניים. הם בהחלט עשויים להתעקש על קונפיגורציה ספציפית. לקבל מהם תשובה חד משמעית לגבי האחריות יהיה קשה מנסיוני, אם תגלה משהו חדש נשמח לשמוע ולהוסיף את המידע לסטיקי.

מה שלא ציינת זה את השימושים שלך במחשב. מהו מחיר המחשב לפני כל המיסים/ משלוח וכו'?

פורסם

תודה רבה על התגובה, קודם כל...

רכשת את זה מחו"ל או מהארץ? אשמח לדעת מה לגבי האחריות... מה שמעניין אותי זה החומרה, אני צריך את התמיכה שלהם במקרה ויש בעיה כלשהיא בחומרה.

בתודה.

המחשב נרכש בחו"ל (באחד מהדיונים האחרונים גם יש כמה תמונות שלו עבור עוד אחד שמעוניין במחשב כזה), ולגבי האחריות, יש סטיקי (ולפי מה שהבנתי ממנו, הכל תלוי כמה אתה מוכן להתעקש ולהתפשר - נניח, חלקים עליהם, עבודה עליך או משהו כזה), אבל אני מאוד מאוד מקווה לא לממש אותה.

פורסם
  • מחבר

מידע נוסף לגבי האחריות תוכל למצוא בסטיקי בנושא. אישית, נתקלתי במספר בעיות בעצמי ובהרבה דיווחים על בעיות במימוש אחריות "עולמית" מול HP על דגמים צרכניים. הם בהחלט עשויים להתעקש על קונפיגורציה ספציפית. לקבל מהם תשובה חד משמעית לגבי האחריות יהיה קשה מנסיוני, אם תגלה משהו חדש נשמח לשמוע ולהוסיף את המידע לסטיקי.

מה שלא ציינת זה את השימושים שלך במחשב. מהו מחיר המחשב לפני כל המיסים/ משלוח וכו'?

לגבי הסטיקי, ראיתי לפני יצירת נושא חדש, ובעצם התשובה שקיבלתי מ-HP דומה למה שרשום שם... אבל רציתי לדעת איך זה הולך בפועל ולשמוע את החוויה האישית של אחרים עם HP.

אישית, לא סבלתי אותם (למרות שמעולם לא ניסיתי אותם) :P מאז ומתמיד ואני לקוח נמאן של Dell, אבל הדגם הזה שינה את דעתי.

לגבי הצרכים, מה שגרם לי לחשוב על HP, זה הדגם הזה. הוא מתאים בדיוק לצרכים שלי (לפי דעתי) והם בעיקר:

Office: שימוש כבד, כביכול... (הוצאת ספרים לאור) כולל שימוש ב-Visio.

מוצרי Adobe: כגון Acrobat Professional ו-InDesign.

מולטמידיה: סרטים בעיקר, צפייה ועריכה...

ניידות ונוחות: "13 ועד 2 ק"ג ומקלדת נוחה. אבל גם על "14 הייתי הולך... הייתי מחכה ל-E6400 מאז שהכריזו על הסדרה החדשה, אך אחרי שראיתי את ה-HP הספיציפי הזה כנראה אשנה את דעתי :-\.

רשתות: Gigabit ו-802.11n... גם אינטרנט וגם רשת פנימית.

נפח HD: יותר = עדיף.

בנוסף לשימושים אחרים, כמובן...

לגבי המחיר, מחיר הנייד בארה"ב הוא 999$ ונמכר בלעדית ברשת Best Buy (הוא חלק מתוכנית Blue Label שלה) וניתן למצוא ב-eBay בפחות.

לפי המחשבון של Ushops עלות המשלוח מארה"ב עד הבית כולל מיסים הוא כ-200$ (אפילו פחות).

כאמור, לא מצאתי חוץ מחנות אחת אשר משווקת את הדגם הזה בארץ, והמחיר הוא 6900 ש"ח.

וכמובן, כאשר אקבל תשובה "רשמית" מ-HP אעכן אתכם. :)

בתודה.[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 00:12:32

המחשב נרכש בחו"ל (באחד מהדיונים האחרונים גם יש כמה תמונות שלו עבור עוד אחד שמעוניין במחשב כזה), ולגבי האחריות, יש סטיקי (ולפי מה שהבנתי ממנו, הכל תלוי כמה אתה מוכן להתעקש ולהתפשר - נניח, חלקים עליהם, עבודה עליך או משהו כזה), אבל אני מאוד מאוד מקווה לא לממש אותה.

גם אני מקווה שלא. למשל, יש לי Dell Latitude D600 שיש לי אותו יותר מ-4 שנים, ולא הייתי צריך את התמיכה שלהם אף פעם. לעומת זאת, Dell Vostro שרכשתי לאחי לפני כשנה, כבר צריך להחליף לו דיסק קשיח שלא להזכיר שכבר החלפתי לו את המטען אחרי תקופה קצרה מרכישתו.

אני לוקח "סיכון" ולכן צריך לקחת בחשבון את המקרה הקיצוני :).

פורסם

סה"כ, ה-dv3 הוא מחשב צרכני חביב עם משקל יפה. אתה יכול להסתכל גם על ה-Dell Vostro 1320 החדש שנראה מעניין. הוא זול ואמור להיות קל למדי (הדגם יצא לפני ימים ספורים כך שקשה לתת התרשמות מדוייקת) ויש לו יתרון אחד מאד חשוב, לטעמי האישי - אופציה למסך מט. חוץ מזה, יש סיכוי לא רע שניתן לקבל עליו אחריות, הוא מציע אופציה של אחריות NBD שאמורה להיות מכובדת בארץ.

אבל גם על "14 הייתי הולך... הייתי מחכה ל-E6400 מאז שהכריזו על הסדרה החדשה, אך אחרי שראיתי את ה-HP הספיציפי הזה כנראה אשנה את דעתי :-\.

ה-E6400 הוא ללא ספק מחשב באיכות יותר טובה מה-dv3 או ה-vostro 1310 (ואני אומר שגם ה-1320 למרות שלא ראיתי אותו), יתן חיי סוללה טובים יותר וניתן לקבל אותו עם אחריות יותר בטוחה וכל זאת במסגרת תקציב של 1000$. החסרון הוא בכך שמדובר במחשב כבד יותר והמפרט שתקבל יהיה קצת יותר צנוע, בתחומים מסויימים.

פורסם
  • מחבר

סה"כ, ה-dv3 הוא מחשב צרכני חביב עם משקל יפה. אתה יכול להסתכל גם על ה-Dell Vostro 1320 החדש שנראה מעניין. הוא זול ואמור להיות קל למדי (הדגם יצא לפני ימים ספורים כך שקשה לתת התרשמות מדוייקת) ויש לו יתרון אחד מאד חשוב, לטעמי האישי - אופציה למסך מט. חוץ מזה, יש סיכוי לא רע שניתן לקבל עליו אחריות, הוא מציע אופציה של אחריות NBD שאמורה להיות מכובדת בארץ.

ה-E6400 הוא ללא ספק מחשב באיכות יותר טובה מה-dv3 או ה-vostro 1310 (ואני אומר שגם ה-1320 למרות שלא ראיתי אותו), יתן חיי סוללה טובים יותר וניתן לקבל אותו עם אחריות יותר בטוחה וכל זאת במסגרת תקציב של 1000$. החסרון הוא בכך שמדובר במחשב כבד יותר והמפרט שתקבל יהיה קצת יותר צנוע, בתחומים מסויימים.

אחד הדברים המאכזבים ב-DV3 זה המסך המבריק, אישית אני גם כן מעדיף מסך מאט. את ה-Vostro 1310 ראיתי בתצוגה ועבדתי איתו קצת, אבל לא התלהבתי ממנו... ולומר את האמת המראה שלו לא מושך, בלשון המעטה. בנוסף, Vostro עם נתונים זהים ל-DV3 (בגדול) עובר את ה-1500$ (בדקתי), ואם אנו מדברים על Dell, לא נראה שאוכל להתפשר על פחות מ-Latitude, אך כאמור, הרבה יותר יקר עם מפרט יותר צנוע (מאוד).

ל-DV3 כמובן יש כמה חסרונות (HP, חיי סוללה, מסך מבריק, החומר שעשוי ממנו המחשב - כמובן לא כמו Latitude וכו'), אך ניתן להתפשר תמורת המפרט שלו במחיר שלו.

לומר את האמת מה שמדאיג אותי יותר זה האחריות והמשלוח, אף פעם לא ניסיתי את HP או UShops.

פורסם

אני אומר לך את האמת - המסך מאוד מבריק, אבל, החדות והצבעים שלו יוצאי דופן (לטובה כמובן) לדעתי. יצא לי לשבת איתו בשמש - וזה לא מאוד הפריע לי. אני גם חייב לציין לטובה את המקלדת שלו, נפלאה לדעתי. פידבק מעולה ושקטה מאוד.

פורסם

אני מסכימה בנוגע למקלדת, בכלל לטעמי הסדרות הצרכניות של HP מצטיינות במקלדות בדור האחרון :xyxthumbs:

פורסם

איך אתה בדיוק מתכוון לשלם עבר המחשב? גם אני רציתי לקנות דרך HP אבל הם לא מקבלים כ"א בנלאומי שלא מארה"ב (ניסיתי גם לשנות מה שנקרא כתובת למשלוח אך ללא הועיל)...

פורסם

לגבי המחיר, מחיר הנייד בארה"ב הוא 999$ ונמכר בלעדית ברשת Best Buy (הוא חלק מתוכנית Blue Label שלה) וניתן למצוא ב-eBay בפחות.

לפי המחשבון של Ushops עלות המשלוח מארה"ב עד הבית כולל מיסים הוא כ-200$ (אפילו פחות).

כאמור, לא מצאתי חוץ מחנות אחת אשר משווקת את הדגם הזה בארץ, והמחיר הוא 6900 ש"ח.

אני מעריך ש"זול" מייבאים את המחשב ביבוא מקביל.

מכיוון שהדגם הזה לא יימכר בארץ, אני מעריך שHP יעשו הרבה בעיות במסגרת מימוש האחריות:

גם אם הם יסכימו לטפל במחשב, סביר להניח שהמעבדה תזמין חלקים מחו"ל ומדובר בתהליך לא קצר.

מדובר בסכום לא קטן-ואני חושב שעדיף להשקיע אותו על מחשב עם אחריות בטוחה.

ד.א: מדי פעם דל מציעים הנחות משמעותיות באמצעות קופנוי הנחה שמתפרסמים באתרים שונים- כדאי לבדק.

לדג':

30% off $950 on any Vostro 1310, 1510, 1710, 2510, or Latitude E5400, E5500, D630 laptops; Expdate 2009-04-08

http://www.xpbargains.com/st_deals.php/Dell_coupons.htm

פורסם
  • מחבר

איך אתה בדיוק מתכוון לשלם עבר המחשב? גם אני רציתי לקנות דרך HP אבל הם לא מקבלים כ"א בנלאומי שלא מארה"ב (ניסיתי גם לשנות מה שנקרא כתובת למשלוח אך ללא הועיל)...

אני מתכוון לרכוש את זה או דרך eBay (באמצעות PayPal) או מ-Best Buy, ובדיוק היום קיבלתי מהם תשובה שהם מכבדים כרטיסי אשראי בין-לאומיים, ולא בהכרח מארה"ב.

בנוסף, אם יש לך כרטיס American Express (מהארץ...) ניתן לדבר עם ש"ל שלהם ולעדכן כתובת בארה"ב (מה שאפשר לקבל מ-UShops), ואז תוכל לקנות חופשי בארה"ב - לפחות ככה הבנתי.

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

לפני יומיים קיבלתי את הנייד, ואני חייב לומר שהוא מדהים!

המקלדת נוחה מאוד, למרות שהמסך שלו "13 ומבריק, התצוגה מהממת! אפשר להריץ סרטי HD 1080 ללא שום בעיה.

את האמת עלה לי קצת יותר ממה שחשבתי, אבל אני לא מתחרט.

למי שמעוניין לדעת, זה הלך ככה:

הזמנתי מ-BestBuy בסופו של דבר, המחשב עלה לי 899$, בנוסף ל-63$ מכס בארה"ב ו-24.99$ משלוח.

סה"כ: $987.98.

המחשב הגיע בארה"ב ל-Ushops, והם שלחו את זה אלי עד הבית.

ל-UShops שילמתי 73.3$ דמי משלוח (אווירי), 28.83$ ביטוח בנוסף ל-179.87$ מיסים. המחשב שוחרר מהמכס באותו יום, דרך אגב.

סה"כ: 282$.

בסופו של דבר, שילמתי על הכל 1269.98$, מארה"ב עד פתח הבית :)

לגבי האחריות, את האמת לקחתי סיכון, אבל אני מאוד מקווה שלא אצטרך לממש אותה.

פורסם

תתחדש, נשמח לשמוע עדכונים אם יהיה לך מידע בנוגע לאחריות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים