עבור לתוכן

מחשב קל ללימודים לקניה בארה"ב | 600-700$ | יש דגמים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מתכונן בזמן הקרוב לרכוש מחשב נייד מחו"ל, התקציב כאמור 600-700$.

מחשב לשימוש כללי (תלמיד)

אני מחפש משהו קל, (נגיד 1.6-1.8 קילו, אבל לא מצאתי משהו כזה בתקציב)

וגם אם אפשר מסך לא מבריק (גם לא מצאתי)

בינתיים שמתי עין על הM1330 של דל עם:

Intel® Core™ 2 Duo T6400 (2.0GHz/800Mhz FSB/2MB cache)

2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz

Size: 250GB SATA Hard Drive (5400RPM)

CD/DVD burner (DVD+/-RW Drive)

Intel® Integrated Graphics Media Accelerator X3100

Dell Wireless 1395 802.11g Mini Card

37Whr Lithium Ion Battery (4 cell)

ב700$, לא הצלחתי למצוא לו קופון.

(1.8 זה המשקל האידיאלי, כי לא מצאתי קל יותר בתקציב)

או את הstudio 13 עם:

Intel® Core™ 2 Duo T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB/3MB cache)

Glossy, widescreen 13.3" LCD (1280x800) w/o Camera

Intel Graphics Media Accelerator X3100

3GB Shared Dual Channel DDR2 (2 Dimms)

Size: 320GB SATA Hard Drive (5400RPM)

8X Slot Load CD / DVD Burner (Dual Layer DVD+/-RW Drive)

Dell Wireless 1505 Wireless-N Mini-card

37Whr Lithium Ion Battery (4 cell)

ופה יש משהו מוזר, כי באתר של דל כתוב 805$, ואז שאני מוסיף לסל קניות כדי לשים קופון של 20% הוא אומר לי 944$, ואז אחרי הקופון זה 715.

מדוע?

הבעיה של המחשב הזה היא שהוא כבד יותר, ממה שהבנתי 2.2KG, זה נכון?

ראיתי גם את הSL400 אבל הוא גם כבד, ופחות טוב מה13.

אם יש לכם עוד הצעות אני אשמח,

תודה!

פורסם

ה-Vostro 1320 של דל שיצא לפני כמה ימים אמור להיות קצת יותר קל מה-Vostro 1310 והוא זמין עם מסך מט. יהיה אפשר לדחוף אותו בתקציב.

פורסם
  • מחבר

הוספתי לו עוד סטיק זיכרון (סה"כ 2GB) ושידרגתי את הHD מ80 (?!) ל250 והמחיר קפץ ל830$

תוכלי לשפוך קצת אור על המשקלים של ה13 והVostro 1320?

פורסם

אל תוסיף לו עוד סטיק (לקנות לבד יותר זול). בנוגע להארדיסק, צריך להתפשר בתקציב כזה אם אתה רוצה לקבל גם את הדברים האחרים שציינת (כמו מסך מט).

אין לי מושג מה המשקל המדוייק של ה-1320, הוא מאד חדש. ההצהרה של דל היא 4.1lb.

ה-1310 שוקל משהו כמו -2.1 ק"ג עם סוללת 6 תאים. זו בערך רמת המשקל לה אתה יכול לצפות בתקציב (אם אתה לא קונה נטבוק), לא הרבה מתחת. ה-M1330 גם הוא לא שוקל 1.8 ק"ג בדר"כ אלא יותר בסביבות 2 ק"ג (1.8 זה המשקל שדל פרסמו עם סוללת 4 תאים ומפרט מופשט - הם נוטים לפרסם משקלים נמוכים במיוחד גם בהשוואה לחברות אחרות.) קונפיגורציה עם סוללת 4 תאים היא לא מה שרוב המשתמשים צריכים.

פורסם
  • מחבר

מה לגבי הstudio 13?

אני חושב שאפשר להתפשר על סוללת 4 תאים, כי המחשב לא ישהה הרבה לא מחובר לחשמל, מקסימום אני אקנה עוד סוללה 6 תאים.

המסך מבריק זה חיסרון גדול,אבל לא שובר עסקה בשבילי, לכן בינתיים אני לא רואה שום יתרון לvostro

80GB לא מספיק, ולגבי הסטיק את צודקת, השאלה אם אני רוצה לגמור את האחריות.

בעצם אני מתלבט בין הXPS ו13.

הXPS הוא קל יותר, אבל פחות טוב.

ה13 טוב יותר משמעותית אבל כבד יותר, הבעיה שאני לא יודע בכמה.

ולא יצא לי להרגיש אף פעם מחשבים במשקל הזה, אז אני לא יודע אם מחשב במשקל 2KG נחשב "קל" ונייד, מה את אומרת?

פורסם

מה לגבי הstudio 13?

אין כזה מחשב. אני מניחה שאתה מתכוון ל-Inspiron 13 שכן ה-Studio XPS 13 עובר את התקציב בהרבה.

אני לא מכירה טוב את המחשב הזה כך שאין לי את המשקל המדוייק שלו. אני בטוחה שתמצא משהו בחיפוש ברשת. למיטב זכרוני הוא כבד בצורה די משמעותית ממחשבים אחרים בקטגוריה.

המסך מבריק זה חיסרון גדול,אבל לא שובר עסקה בשבילי, לכן בינתיים אני לא רואה שום יתרון ל vostro

המשפט הזה פשוט לא הגיוני...

80GB לא מספיק, ולגבי הסטיק את צודקת, השאלה אם אני רוצה לגמור את האחריות.

אין לזה השפעה על האחריות.

ולא יצא לי להרגיש אף פעם מחשבים במשקל הזה, אז אני לא יודע אם מחשב במשקל 2KG נחשב "קל" ונייד, מה את אומרת?

מבחינת יחסית, 2 ק"ג זה קל. רוב הניידים שוקלים יותר מזה. לי אישית זה די כבד כי אני רגילה לפחות. שאלה של פרופורציות ותקציב.

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודקת ;D ולפי הרשת הוא מתחיל ב2.2KG.

תראי, המחשב הוא בשביל אחותי, היא לא רוצה מסך מבריק, אבל הסברתי לה שקשה למצוא מחשבים כאלו עם הדרישות שלה בתקציב הזה, אז היא די ירדה מזה.

אבל אם בכל זאת נמצא מחשב כזה, זה יהיה מצוין.

אז בעצם איזה עוד מתמודד יש לM1330?

יש טעם לחפש נטבוקים "טובים במיוחד" או שחבל על הכסף?

אגב, מה עם LG E300?

האתר שלהם די גרוע ולא מצאתי איפה להרכיב מפרט עם מחיר.

מצאתי עוד מחשב, HP dv3z

משקל 1.8KG, מפרט:

AMD Turion X2 Dual-Core Mobile Processor RM-74 (2.2GHz)

3GB DDR2 System Memory (2 Dimm)

320GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection

ATI Radeon HD 3200 Graphics with 64MB Display Cache Memory

13.3" diagonal WXGA High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1280 x 800)

6 Cell Lithium Ion Battery

איך המעבד?

פורסם

אגב, מה עם LG E300?

האתר שלהם די גרוע ולא מצאתי איפה להרכיב מפרט עם מחיר.

LG לא נמכר בארה"ב. לפחות לא באופן רשמי.

יש טעם לחפש נטבוקים "טובים במיוחד" או שחבל על הכסף?

מה זה "נטבוק טוב במיוחד"? נטבוק זה נטבוק - חלש וקל. אולי תסתכל על ה-dv2 של HP שאמור לצאת בקרוב. אין לי מידע מדוייק עליו כי הוא עוד לא זמין בשוק.

המעבד של ה-dv3z יספיק לחלוטין לצרכים של עבודה משרדית לימודית. אם אתה רוצה להשוות תסתכל בלינקים שבסטיקי. חיי הסוללה של המחשב נמוכים מהממוצע.

אגב, אני לא רואה למה ההתנגדות הנחרצת ל-Vostro 1310 או Vostro 1320. נפח דיסק קשיח זה לא ממש דבר חיוני לשימוש בלימודים וזה נראה לי הרבה פחות חשוב ממסך שעליו אתה מסתכל כל יום כל היום.

פורסם

לגבי ה-DV3 - לי יש מחשב אחר מהסדרה, DV3 1073CL. בעיקרון ההבדל בין שניהם לפי מה שאני רוה זה שבשלי יש 4 ג'יגה ראם ו-ZM82 (מעבד כביכול יותר חזק). אם באותו תקציב אתה יכול להשיג אינטל - לך על זה, האינטלים יותר חזקים (לא שהAMD חלשים, האינטלים פשוט עדיפים), ומבחינת זמן סוללה, הוא לא מצטיין, אם כי הוא לא מאוד גרוע (שום דבר שסוללה גדולה יותר לא יכולה לפתור - ואם אתה מוצא אחת תודיע לי 8))

ולגבי מה ששאלת בהתחלה עם הקופון - המחיר שהוצג הוא כנראה אחרי מייל אין ריבייט, כלומר אחרי שאתה מקבל את המחשב אתה שולח להם משו ומקבל החזר.

פורסם
  • מחבר

יש צורך בשטח אכסון גדול של 250GB לפחות, בנוסף המחשב הזה די יקר.

אבל את אומרת שאפשר להוסיף סטיק לבד, כמה זה יעלה לי, וכמה קשה לעשות את זה? אם זה זול ואפשרי אני אוסיף את הדגם הזה לרשימה.

קראתי על הסוללה של הHP, אני לא יודע אם זה כזה חשוב כי שוב כמו שאמרתי המחשב הזה לא הולך לשהות הרבה מנותק, ולאחותי יש הרגל כזה להרוס סוללות של מחשבים ניידים חצי שנה אחרי הקניה.

עוד משהו שמפחיד אותי זה שהמחשב נראה מכוער בטירוף, יש אפשרות לראות איך הוא נראה במציאות? יש אותו בישראל?

אני מקבל החזר לחשבון בנק/מזומן?

פורסם

אבל את אומרת שאפשר להוסיף סטיק לבד, כמה זה יעלה לי, וכמה קשה לעשות את זה? אם זה זול ואפשרי אני אוסיף את הדגם הזה לרשימה.

זה לא קשה ולא יקר. סטיק אחד של 2gb מהסוג שאתה צריך עולה כ-20$-25$ בארה"ב. במקום לשדרג ל-2gb בעלות של 50$, קנה לבד ותשדרג ל-3gb בחצי מזה. בדוק ב-Newegg. החלפת זכרון דורשת יכולת טכנית בסיסית ביותר (צריך לדעת להחזיק מברג ולא לפחד מהצל של עצמך). יש מדריכים פשוטים לזה באתרים של רוב החברות, אתה יכול להוריד כזה מדריך ולראות אם זה נראה לך משהו שאתה מסוגל להתמודד איתו או לא.

עוד משהו שמפחיד אותי זה שהמחשב נראה מכוער בטירוף, יש אפשרות לראות איך הוא נראה במציאות? יש אותו בישראל?

את ה- 1320 לא נראה לי שתוכל לראות בארץ כרגע. הוא חדש מידי. עם זאת, הוא נראה מאד דומה, אם לא זהה, ל-1310 שזמין בתצוגה בארץ. נגיד ב-notebookclub. לדעתי המחשב הזה בכלל לא נראה רע ומצטלם לא טוב בכלל (במציאות הוא נחמד), כמובן שזה עניין של טעם.

את ה-dv3 לא ראיתי בתצוגה בארץ אישית אבל אני די בטוחה שהוא קיים. אולי בבאג, הם מוכרים את הדגם.

פורסם
  • מחבר

דיברתי על הHP.

מה את אומרת לגבי המעבד של הHP?

פורסם

כבר התייחסתי לעניין. בדוק אחורה.

פורסם

הוצאתי את המצלמה ועשיתי כמה תמונות לDV3 בשבילך 8)

שים לב לצבא המיוחד, בתמונות הוא נראה יותר טוב מבמציאות, אבל זה באמת יחודי (לטוב ולרע)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

מגניב תודה :D

מה המשקל שלו אצלך? כמה זמן הסוללה מחזיקה לך? (איזו יש לך)

אני חושב שאני אקח אותו עם סוללת 8 תאים,זה יוצא בערך 1.9KG

מזה ליד החיבור לאוזניות, זה פתח אוורור?

מסתבר שמקבלים במתנה מדפסת עם המחשב ;D אבל אז יש את הקטע של MIR

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים